От сутринта в градинката пред нас е пълно с ученици, скандиращи 1-2-3-4...-12, пфуу. Аз ли не съм в ред или е прекалено рано да завършват още? А сега са си пуснали и някаква чалга, просто връХТа.
Честити празници на всички с поводи, а на останалите, честита сряда, която тази седмица си е баш петък

За дрешките - малкия седи вкъщи по боди с къс ръкав, последните дни като излизахме добавях панталонки и чорапки, толкоз. Чак към 7 добавях суичър и като се унесе, одеалце. Мноу жега! Няма какво да го увивам толкова, мисля си аз, а и той киселее като му е топло.
Шоколадче, за хайлендс-а - не съм си взела още, докато бях в Бургас отреагирах с един бърз Инфакол от аптеката и спрях да ям зелена салата и малчо се кротна. Иначе така се гъна от колики, направо в чудо се видях, орева целия град. Специални благодарности на Леденото момиче и мъж и, че ме съпортнаха с дрънкалки и бутане на количка в един от особено киселите дни

Храненията, така и никога не съм успявала да ги преброя

Бръмби, какъв е тоз Аура Слим? Аз имам кростренажор и както си седя на компютъра си го гледкам

Хайде лека и прохладна днес, да ходите по шарената сянка