Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

От сутринта в градинката пред нас е пълно с ученици, скандиращи 1-2-3-4...-12, пфуу. Аз ли не съм в ред или е прекалено рано да завършват още? А сега са си пуснали и някаква чалга, просто връХТа.

Честити празници на всички с поводи, а на останалите, честита сряда, която тази седмица си е баш петък Simple Smile

За дрешките - малкия седи вкъщи по  боди с къс ръкав, последните дни като излизахме добавях панталонки и чорапки, толкоз. Чак към 7 добавях суичър и като се унесе, одеалце. Мноу жега! Няма какво да го увивам толкова, мисля си аз, а и той киселее като му е топло.

Шоколадче, за хайлендс-а - не съм си взела още, докато бях в Бургас отреагирах с един бърз Инфакол от аптеката и спрях да ям зелена салата и малчо се кротна. Иначе така се гъна от колики, направо в чудо се видях, орева целия град. Специални благодарности на Леденото момиче и мъж и, че ме съпортнаха с дрънкалки и бутане на количка в един от особено киселите дни Wink Hug

Храненията, така и никога не съм успявала да ги преброя Simple Smile В Бургас си похапваше приблизително на час и половина-два, ама какво да направя сега, имало нужда детето, папало. Предполагам и че заради жегите иска да суче повече, защото му е топло. Ако някой друг му даде вода, пие - от мен обаче не иска  Laughing Да ней проЗ Simple Smile

Бръмби, какъв е тоз Аура Слим? Аз имам кростренажор и както си седя на компютъра си го гледкам Simple Smile Още малко и а-ха да му се метна отгоре, ама още не се е случило де Simple Smile

Хайде лека и прохладна днес, да ходите по шарената сянка Simple Smile

# 631
  • Бургас
Свекърите са ни на гости  Tired
Ой,горката, и ти ли?  Mr. Green

Моето свеки реши да си търси работа в Слънчев бряг за сезона .Вчера цял ден обикаляха с мъжа ми , днес пък и писах CV и кандидатствах от нейно име в jobs.bg .Добрата новина е че иска да е с квартира и ще си остане там,ако евентуално я наемат,а няма всеки ден да пътува от Бургас до Съни Бийч примерно  Mr. Green

Юху,честит имен ден ! Да си жива й здрава !  smile3525

Честито на малката Иринка на Ла Вида Лока !

Някой ако идей за заглавия за новата тема да пише !

Тука няма слънце още ,ама излизаме...

# 632
Здравейте!
Честит имен ден Юхуу!Много здраве и щастие!
Честити месечинки на бебоците! Да растат здрави и засмени!

Нарцис, браво на сладураната!Има защо да се гордеете с нея! Да оздравява по бързо! Hug

Аз малко се загубих, ма време - йок Cry Моят юнак страда от синдрома"липсва ми внимание, ехооооо", само че в ревливия вариант.
Иначе тези дни го обличах само по боди тениска - и навън и вътре - то не се диша бе мацки!Направо ужас. Само като спи му мятам една пелена отгоре. Ако го облека повече се поти на втората минута и трябва да се преобличаме!
Иначе съм се заела да организирам един трип до Ню Йорк, та се занимавам доста и с това. То е ясно, че ще се случи след няколко години, но аз неподготвена не тръгвам. Като се има предвид, че това е града мечта за мен!

Бръмче, скоро и аз се включвам пак в твоите круизи по Люлинските улички, ако ме искаш за компания разбира се Embarassed
Ох отивам да оправям, че свеки след малко ще дойде на гости и ще си каже глей я тая мърла пак е кочина тука!
Айде приятни разходки на всички!

Аааа Бобиш, честита придобивка!Много ти е сладурски Калоян!Със здраве да си я ползваш!........Тоя уубавец с новия фотоапарат ли го засне бре женооооо! Embarassed Crazy Heart Eyes Blush smile3521 smile3521

# 633
Честит имен ден ан Иринка на Ла Вида Лока! Да е жива и здрава и много да ви радва!

# 634
  • До Балкана
ДД и от мен!
искам да ви се оплача, защото трябва да излея този стрес някъде! Вчера излизахме с колата и Бо толкова ревеше и се късаше, че от паника съм забравила да сложа предпазния колан на коша. Мъжа ми наби рязко спирачки, защото един му пресече пътя и коша с Бо влезе под седалката, а той на глава се изсули надолу и краката му хвръкнаха  Shocked Беше най-ужасното нещо, които ми се е случвало да видя. Отърва се само с уплаха. Добре, че Ника беше написала за какво да следим ако бебо се изтърси - та зениците му си бяха ок, не заспа веднага, не повърна, не беше сънлив (тази нощ спа 9 часа, но той си е такъв).  ooooh! Толкова зле и в страх не съм се чувствала никога, та пиша само да сложа една удивителна за пътуванията в колата. Аз вече ще съм фанатична на тази тема! Praynig Дано нищо да му няма да бебока, още се притеснявам!

# 635
Крема е това:

Отделя топлина като го намажеш. 7лв. е в аптеките.
Съни, чакаме те да се включиш в разходките като имаш време.

# 636
  • София
Dallcheto, нищо му няма на Бо Hug. След падането на Ясен баба ми разказа как съм паднала от 1 метър, а майка ми като бебе се е търкаляла из цялата стая. Бебетата са много жилави. Разбирам те напълно как се чувстваш. Като си спомня падането на Ясен и тръпки ме побиват още Sad. Щом няма никакви симптоми не се притеснявай.

Ясен имаше черна серия онзи ден след падането. В колата на един завой столчето му полегна настрани...а беше с колан. Само се уплаши миличкият ми. След това в парка една девойка се беше засилила с бясна скорост с колело срещу количката и мъжа ми успя да мине пред количката и да събори момичето на земята ooooh!...лошо падна Sad ..ама какво очакваше, да хвръкнем с количката за да мине ли  #Cussing out

# 637
  • York
Ще взема да го пробвам този крем, че положението е повече от трагично  Sick
Далче, много неприятен инцидент. И аз на няколко пъти забравих да я закопчея от бързане  ooooh! Масово подлудяха шофьорите в милата родина  Close
Сънита, аз се надявам септември да планувам пътуване до Доминиканската република по Коледа и НГ, дано не ни мине котка път  Whistling

# 638

Привет и от нас!

Честито на именяците!   bouquet

И на мен ми се появи целулита гаден сега след раждането, но не се мажа с нищо, защото от тези кремове се намалява обиколката на дупето и бедрата, а както знаете аз неискам това да ми се случва  Naughty.

Вчера моята мома беше доста неспокойна, не е плакала, но не можеше да заспи или заспива за малко и се събужда.
А пък тази сутрин се събуди в 9.35 и то с моя помощ. Тя отдавна е на 5 хранения, а днес какво ще правя, няма как да ги наваксаме. Мен ми се струва рано да минава на 4 пъти, как мислите?  newsm78
Ника, браво на Макс! Пу-пу!
Далче, много неприятна случка. Важното е, че няма тежки последици.

# 639
Да са живи и здрави малките и големите именници!
Честити втори и трети месечинки на бебоците!Много да ви радват!
Далче  Hug
Ники браво на Макс!Да продължава в същия дух!
Понякога дано осъществите пътуването!

Сияна хапва по 6 пъти понякога и 5,вече не я будя-когато иска тогава.

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 11:06 от puhich

# 640
ДД мили майки на прекрасни деца  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИРИНКА , ДА Е ЗДРАВА И ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА   bouquet  bouquet  bouquet
Много съм проста бе дами ooooh! правих един хляб от ръж във фурната за хляб,не се получи и го изхвърлих с бъркалката на фурната в него ooooh! Сега трябва да търся сервиз да видя могат ли да ми доставят нова  Crazy
Далче  Hug Бебчетата не са толкова крехки за колкото ги мислим се оказва Mr. Green Сестра ми така събори Радина в коша за кола. Бях я оставила на един стол на терасата и си говорехме,тя  нещо се завъртя,коша падна на земята, а Ради на една длан от дупката на терасата на 6-я етаж Confused Е това беше най-лошият момент в живота ми Confused От тогава омразният кош седи закопчан в колата и поставям децата в него,чакам да порастне Мартин,за да го хвърля Close Имам и други случаи на падане и то от високо легло с матрак с изтегляне отдолу  ooooh! Ама оживя детето  Wink Сега внимавам повече, защото освен от падане има опасност и от визитация на каката Mr. Green
Ника,браво бе!
Пухи, често се случва и на мен, явно много животни се бутаме там и понякога му треперят на ФБ мартинките Tired

# 641
Абе той нашия нет толкова бавен та ми се струва от това,но успях най-накрая.

# 642
Някой ако идей за заглавия за новата тема да пише !

Февруарче малко дебелее, а мама стилно хубавее!

Февруарчето голямо вече става, а мама за море се упорито стяга!

Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте!

# 643
 Винаги докато се наканя да пиша и "Доброто утро" станало "Добър ден", така че- ДД момичета!

Честито на порастващите днес-Момчил, Алина, Габриела,Мартин, Валентин, Катрин, Мирослав!  Tada

Честит имен ден на Ирина на  Ла Вида Лока  и на Юхуу! newsm51 Живи и здрави момичета и с гордост носете имената си!

Бобиш, честита ти придобивка. Много хубави моменти да запечаташ с нея. А човечеца с добавката към кафето е точно по моя вкус newsm53. Аз пък да си призная чак днес се престраших да си пийна кафенце. Изведнъж така ми се допи. То аз толко и кърмя, така че..., май до бебка няма да отиде кой знае колко.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мяу, бързо да оздравее Халята. Гледайте да се опазите с Люсил. Hug
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нарцис, какво прави тази твоя щерка,бе? Браво на нея! С пълно право се гордееш. Да продължава все така и занапред в живота!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Съни, далеч, далеч е истината. Mr. Green По- далечко да работи свекито.
Dallcheto, хайде аз като "образцова" майка да кажа, че сина ми и по този начин е падал Confused по вина на таткото, който от бързане не го препаса с колана  #Cussing out. Ей го ся- жив и здрав и по-корава глава от неговата няма. Grinning
Целулита и аз съм го борила с крема Аура слим, който е показала Бръмби. Определено има ефект.
Досега където и който и да срещна и да познавам с малко бебе, агитирам да не посяга към добавката. Така че, Ради, недей Stop. Не може три месеца да си я кърмила успешно и сега изведнъж да не можеш. Кураж, това по скоро е някаква криза, но моля те не спирай. Аз с такъв ентусиазъм исках да кърмя и не успях, че сега искрено се радвам на тези които го правят. Ще се справите Simple Smile.
 Най- накрая след сто пъти прекъсване на писането и "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.", написах поста си.
 Хайде на разходки и хубав ден!

# 644
А с какво борите стриите?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт