Коламаска

• 163 149
  • 470
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.Пловдив
Кукумицинка ,благодаря ти Hug
Ще изпробвам,пък да видим дали ще има ефект,но аз лично повече интимна кола няма да си правя до края на живота,защото си съсипах кожата и не искам да си правя повече експерименти...Иначе на ръце и крака си правя-нямам проблеми,но не мога да ги преживея тези кафяви петна,чак кръвонасядания,силно зачервяване приличащо на екзема...а бе в общи линии грозна картинка...то докато ми се оправи кожата и то станало пак за дърпане-не си е работа.... #Crazy ooooh!

# 376
teddynm, ще минат, но ако искаш, питай и в аптеката да ти препоръчат нещо, успокояващо кожата и разнасящо кръвонасяданията, ако чак дотам е положението. Например препарати, съдържащи арника, са много ефикасни и срещу отоци, и срещу кръвонасядания (и за вътрешна, и външна употреба).
Другото, което е - сама ли си си правила кола-маската? Най-добре е преди кола-маска кожата да добре ексфолирана от мъртвите кожни клетки на повърхността, за да може и врастналите косъмчета хубаво да излязат. Естествено, не се ексфолира кожата непросредствено преди кола-маска, защото веднага след ексфолирането е раздразнена.
А и при кола-маска трябва да се залепва лентата плътно върху добре опъната кожа и да се издърпа рязко и вертикално нагоре, не под някакъв ъгъл.

# 377
  • София
Дами, моля споделете от къде в София да купя пакет с ленти за кола маска.

# 378
  • Somewhere far away
Лили, ДМ... на много места има.

# 379
  • София
Благодаря!

# 380
Здравейте!
Снощи си правих и аз коламаска, но на ленти по 20бр. в пакет на Дева. Хареса ми, каква ми стана кожата на допир след епилацията и мисля да сменя епилатора с коламаска. Та въпросът ми е: Нагревателят за коламаска, който се продава в ДМ/цена около 25лв./ има ли го някой и става ли за всички пълнители? За жалост не намерих снимка в нета за да онагледя за кой питам.

# 381
Здравейте! Тъй като виждам, че не малко от вас ползват или са ползвали този нагревател http://amritalab.eu/arcocere/uredi/combo_kit_logi, показан по детайлно тук http://amritalab.eu/arcocere/uredi/wax_heater_logi, ви моля за мнение за продукта. Има ли стойка, не успявам да се ориентирам по снимките? Кабелът към стойката ли се включва, ако има такава? Отчитате ли като голям минус липсата на терморегулатор? Трябва ли да се изключи уреда от захранването преди да се нанася колата и ако да, то как се поддържа температурата на колата, чрез постоянно включване и изключване ли? Как го предпазвате от евентуално прегряване при липса на термостат? Благодаря на всички предварително за мненията ви!  Simple Smile
Признавам, че се колебая между три модела и бих се радвала на мнение от вас, за което също благодаря! Ето това са моделите:
http://amritalab.eu/arcocere/uredi/wax_heater_logi

http://amritalab.eu/arcocere/uredi/power_pro_wax_heater

http://kolamaska.com/promo-paket-za-epilatsiya-s-kola-maska-supra/
Благодаря отново!

# 382
  • Варна
Здравейте!
Снощи си правих и аз коламаска, но на ленти по 20бр. в пакет на Дева. Хареса ми, каква ми стана кожата на допир след епилацията и мисля да сменя епилатора с коламаска. Та въпросът ми е: Нагревателят за коламаска, който се продава в ДМ/цена около 25лв./ има ли го някой и става ли за всички пълнители? За жалост не намерих снимка в нета за да онагледя за кой питам.
Вчера го гледах в ДМ в Парадайс ,намален на 20 лв. Патрончетата бяха по 3 лв. Много го мислих ,понеже и аз си търся ,но не го взех. Ще взема на Перфект,поне за него патрончета има навсякъде. Даже в Джъмбо гледах нагревател с патрончета .

# 383
Здравейте!
Вчера го гледах в ДМ в Парадайс ,намален на 20 лв. Патрончетата бяха по 3 лв. Много го мислих ,понеже и аз си търся ,но не го взех. Ще взема на Перфект,поне за него патрончета има навсякъде. Даже в Джъмбо гледах нагревател с патрончета .
В Джъмбо нагревателят с патрончета на Перфект ли е? Питам с ясната идея и аз да си взема на Перфект, ско продават там и цената не е много по-еазкична от тази на ДМ нагревателя.

# 384
  • Варна
Здравейте!
Не в Джъмбо нагревателя беше някаква непозната за мен марка и патрончетата и те съответно същата марка.
Аз днес си взех на Перфект нагревател,взех и кола маска -шоколадова.
Кажете с какво се чисти? С Джанкара минавам с вода и е измито,а това многоооо лепне? И патрона искам да изчистя ,а кожата имам чувство ,че още ми лепне.
Патрончето с натуралната дали се чисти по лесно?
В Джъмбо нагревателят с патрончета на Перфект ли е? Питам с ясната идея и аз да си взема на Перфект, ско продават там и цената не е много по-еазкична от тази на ДМ нагревателя.

# 385
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Чисти се с някакво олио или масло - каквото имаш под ръка.По принцип не е хубаво след кола епилираното място да се мокри  Peace
Лично на мен тази с шоколад изобщо не ми хареса...

# 386
  • Варна
Знам,че не трябва да мокря ,ама беше неизбежно в случая с шоколада. Май,ще взема натурална,тя чисти ли се по лесно?

# 387
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Знам,че не трябва да мокря ,ама беше неизбежно в случая с шоколада. Май,ще взема натурална,тя чисти ли се по лесно?

За да се избегне възпаление на без това раздразнената кожа.Или поне трябва да е със студена вода.Не случайно към повечето ленти за епилация има кърпички попити с масла.
Не бих казала, че се чисти по лесно, но пък шоколада беше прекалено течен и нищо не хващаше при мен.

# 388
Хм, аз не си представям да не се измия после, цялата лепна, а и лосионът за отмиване е толкова мазен, че би ми оцапал дрехите. Доста ми омръзна цялата процедура с почистването, затова сега съм си купила студена кола, ще пробвам как е с нея като стане време.

# 389
  • гр.Пловдив
teddynm, ще минат, но ако искаш, питай и в аптеката да ти препоръчат нещо, успокояващо кожата и разнасящо кръвонасяданията, ако чак дотам е положението. Например препарати, съдържащи арника, са много ефикасни и срещу отоци, и срещу кръвонасядания (и за вътрешна, и външна употреба).
Другото, което е - сама ли си си правила кола-маската? Най-добре е преди кола-маска кожата да добре ексфолирана от мъртвите кожни клетки на повърхността, за да може и врастналите косъмчета хубаво да излязат. Естествено, не се ексфолира кожата непросредствено преди кола-маска, защото веднага след ексфолирането е раздразнена.
А и при кола-маска трябва да се залепва лентата плътно върху добре опъната кожа и да се издърпа рязко и вертикално нагоре, не под някакъв ъгъл.

Е,не не,в никакъв случай интимната не съм си я правила сама-нямам тази смелост Mr. Green
Ходила съм в много хубави салони в Пловдив,взимали са ми и по 30лв за процедура,кадърни козметички с хубави и скъпи продукти,но ми казаха,че моята кожа просто си е от прецаканите-тънка и ужасна Sad
Благородно им завиждам на мацките с хубави кожи-издърпат ги и след половин час все едно нищо не им е правено....еххх съдба ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт