Коламаска

• 163 718
  • 470
  •   1
Отговори
# 285
  • sofiq
Елина І започвам подред с отговорите:
- 2-3 мм. ми се струват малка дължина,аз чакам да станат около 5-6 мм.,колкото са по-дълги толкова по лесно става кола маската,правя на племеника ми кола маска на крака  от време на време ,той оставя да си пораснат космите  и като се присети,че иска казва(което е 2-3 пъти през годината) ,при него всичко се маха от раз,а космите са около 2 см.

- една лента трябва да се ползва веднъж

- нанасям една ивици,лепя лента и дърпам,след това нанасям на друх участък пак лента и пак дърпам

- на едно място не трябва да се повтаря повече от 2 пъти,за да не се раздразни кожата,това важи особено за подмишници и триъгълник

- Тук вече не мога да съм ти полезна,до сега дъм ползвала само патрона с шоколад за всички зони и съм доволна

# 286
Много ти благодаря за времето,което си ми отделила за да ми отговориш,ще пробвам всичко да направя така както си го описала и се надявам да се получи.Само не знам как ще издържа да имам косми дълги по 5-6мм...

# 287
Здравейте момичета,

Нуждая се от съвет. Как почиствате кожата след колата?
Купих си нагревател и патрончета на Перфект. Почистих гърба на мъжо и краката на щерката, но после лепнеха доста. По самата машинка също остана. Опитах със спирт, но остана. Вие как се справяте с този проблем?

# 288
  • sofiq
аз почиствам с памучно тампонче напоено с олио или зехтин Peace

# 289
  • Бургас
Аз изсипвам в шепата си малко зехтин и разтривам по краката. Така хем се отстранява излишната кола маска, хем си правя подхранващ масаж със зехтин на кожата на краката. Стоя малко със зехтина и измивам.

# 290
какво ползвате за обърнатите косъмчета? аз съм ползвала ексфолиант за под душа на I Love...Strawberry ,уж били много добри,ама никакъв ефект,опитах и с олио,което е с екстракт от семена на грозде,жожоба и разни др. много яки неща,но пак -  никакъв резултат. Има ли продукт,от който вие да сте доволни за след кола маска?  newsm78

# 291
  • sofiq
Аз от години ползвам гъба луфа за тялото и почти никога не се случва да имам обърнати косъмчета Peace
http://tediata.blogspot.com/search/label/%D0%B3%D1%8A%D0%B1%D0%B … D1%8A%D0%B1%D0%B0

# 292
Аз от години ползвам гъба луфа за тялото и почти никога не се случва да имам обърнати косъмчета Peace
http://tediata.blogspot.com/search/label/%D0%B3%D1%8A%D0%B1%D0%B … D1%8A%D0%B1%D0%B0

изрових от нета някакъв "  pfb Vanish - РОЛ –ОН СЕРУМ за премахване на ВРАСТНАЛИ КОСМИ ".

Не знам колко е достоверно,някой да го е пробвал?  newsm78

# 293
Здравейте момичета! Отдавна ви чета, но не съм писала до сега, защото си намирам отговорите на въпросите. Но сега имам едно по-специално питане - за кола маска на триъгълника каква кола използвате (такава на лентички, която е готова, само да я залепиш или може и с тази, която е в пълнители)? Тъй като скоро заминавам в чужбина за доста дълго и няма да имам възможност да ходя на козметик редовно, търся най-подходящия начин да се справям сама. Ще съм ви много благодарна, ако споделите опита си, тъй като до сега сам ходила само при козметик. Усмихнат ден ви пожелавам! Simple Smile   bouquet

# 294

изрових от нета някакъв "  pfb Vanish - РОЛ –ОН СЕРУМ за премахване на ВРАСТНАЛИ КОСМИ ".

Не знам колко е достоверно,някой да го е пробвал?  newsm78
Не съм го пробвала, но отново има внос на Kerapil 18лв. Кремчето е пак за враснали косми и е изпробван Wink . Взех си го от аптеки Ремедиум, но щом го има там значи го има и на други места

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 16:01 от Electra_

# 295
За почистване си купувам специални кърпички за почистване след кола маска. Единично опаковани са и струват 28 ст. бройката Peace

# 296
врастналите косми са си особеност на кожата и според мен спасение няма, на мен екфолиантите могат да ми помогнат за...хм... 20 процента от проблема... враствал ми се е косъм и на веждите Crazy, това е и една от причините да не ги скубя хич. поне на лицето си искам да спестя някакви ранички и белези. успех на всички!

# 297
Може ли някой да ми каже някакъв магазин във Велико Търново където се продават такива нагреватели за кола маска? Предварително благодаря!

# 298
  • Somewhere far away
как си нагрявате в домашни условия  пълнителя на Перфект? нямам нагревател  и не смятам да си купувам,  та как точно става - в джезве примерно.. или? и колко време трябва да се нагрява ако го правя на котлон?

# 299
Аз нагрявам с нагревателя,но щом нямаш намерение да си купуваш и на джезве ще стане ,трябва да наблюдаваш патрончето да е право и да следиш кога е готова.С нагревателя кола маската е готова за ползване след около 40 мин ,но понякога аз я оставям и повече ,тъй като след това ми е по-лесно и през цялото време не изключвам нагревателя.В случая ти отново ще трябва да топиш във врялата вода .Малко ще ти е трудно,но щом така си решила.Ако все пак размислиш,инвестицията в нагревателя си заслужава.Успех и дано съм ти била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт