САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 36 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна/Лондон
Тук има 4-та част.
Уникална е поредицата, ще почвам 6-та част и не мога да си представя как би се навързала историята ако се четат разбъркани.
Прочетох най- накрая прословутия ,,Цикъл на върколака'' и меко казано съм разочарована. Кинг има къде къде по- интересни разкази, и не така повърхностно написани. Не, не ми хареса нищо в тоя разказ. Tired

# 361
Минавам само да ви кажа, че "Под купола" би трябвало да излезе у нас през ноември, че вече можете да прочетете откъс от новия сборник с новели на Кинг "Full Dark, No Stars" и че ще има 3 филма + сериал по "Тъмната кула"  Laughing Подробностите - във форума на Тъмната кула.

# 362
Дай линк плз Laughing

# 363
  • Варна/Лондон
Не знам дали е позволено, но напиши 'Тъмната кула форум' и ще ти излезе. Полезен е за всички фенове на Кинг. Peace

# 364
Благодаря, ще го направя. Наистина може би не е позволено.

# 365
  • София
Минавам само да ви кажа, че "Под купола" би трябвало да излезе у нас през ноември, че вече можете да прочетете откъс от новия сборник с новели на Кинг "Full Dark, No Stars" и че ще има 3 филма + сериал по "Тъмната кула" 

Все добри новини  Party !
За сериала ТК прочетох в IMDB, където намерих и този линк.
Звучи много обещаващо - Рон Хауърд режисьор  Flutter !

# 366
На Рон Хауърд разчитам напълно, сега да видим и какъв ще е кастинга....

# 367
Мда, и моето мнение е такова за Цикъла, направо се чудя що така е легендарна тази книга на Кинг?!

Минавам само да ви кажа, че "Под купола" би трябвало да излезе у нас през ноември...

Това е мнооого хубава новина.
Аз си чета за Чарли Паркър, сега съм на "Черния ангел".

Тъй като си знаех, че много ще ми се причете Кинг по някое време, не съм си купувала умишлено "Малко след залеза", за резерава тъй да се каже. И й дойде времето на книжката  Party

За сериал по ТК направо не ми се мисли - или ще е прекрасен, или точно обратното...

# 368
  • София
Все страхотни новини чета! Много се радвам за "Под купола", чакам я с нетърпение вече!!!  Crazy
А и филми, сериал ...  Party

Относно ТК - няма начин да не се намери 3-та част. На Славейков сигурно ще я има.
Сега ще се разровя из нета, може пък да излезе отнякъде ...
А и наскоро пускаха нови тиражи точно на 2ра, 3та и 4та част, изчерпаните фактически. Така че ще я намериш, обедена съм.

Кифи, мила, казвай кога ще я почваме ние?  Wink

# 369
  • España
Здравейте.
аз да се похваля, че вчера си взех "Под купола", има я на тукашния пазар от месеци.
А филмът и сериала по Кулата ги чакам с нетърпение.

# 370
  • София
Честита да ти е! Смяташ ли да я четеш скоро? Извини ме за нахалния въпрос, но огромно любопитство ме гони. С всеки нов роман, който излиза, примирам просто. С разказите не ми е такова удоволствието, но романите ...  Crazy

# 371
  • España
Вивиан, започнах я вече, нямам търпение да оставям нови книги да ме чакат. Само до 30 стр. съм,  и вече мисля че това е една от най-добрите му книги, надявам се да продължи така.  В тукашните сайтове за литература не пестят суперлативи за книгата, а продажбите й са рекордни, въпреки доста високата цена.
Друго, което исках да споделя е, че прочетох "Ключът към бездната" на Хосе Карлос Сомоса. Много ми хареса, смятам след като прочета "Под купола" да прочета и други книги от този автор.

# 372
  • София
Значи да очакваме първият отзив от теб   bouquet
Както я описваш, май ще съм първата в книжарницата в деня на пускането й на пазара.  Laughing

# 373
  • София
Ехоо  Heart Eyes Къде изчезнахте? Съвсем се загубихте ... Четете ли нещо?
Миналата седмица си купих "Кланица 5" на Вонегът. Чели ли сте я? Отзиви?

# 374
  • София
Ехоо  Heart Eyes Къде изчезнахте? Съвсем се загубихте ... Четете ли нещо?
Миналата седмица си купих "Кланица 5" на Вонегът. Чели ли сте я? Отзиви?

Вив, аз не пиша, мила, защото нищо не чета  Embarassed ! Още влача продължението на "Стопаджията" и съм до под кривата круша с нея.
Налегнал ме е един есенен мързел и хич не ми чете  Tired !
Сигурно трябва да подхвана нещо на Кинг, че да ме обсеби едно хубаво, както беше с "Капанът". Лошото е, обаче, че топ-приоритетните - "Град Отчаяние" и "Капанът" - ги прочетох вече и сега не знам какво да взема  Thinking !
Иначе, за "Кланица 5" - останала съм с много добро чувство за нея, че беше добра книжка, но почти не си спомням подробности; мнооого отдавна съм я чела  Rolling Eyes . Това е една от книгите, за които ще чуеш, както крайно положителни мнения, така и абсолютно оплюване, т.е. с една дума - противоречива книга. Само това ти стига, за да я започнеш, пък после ти ще кажеш как ти се е сторила.

Общи условия

Активация на акаунт