Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна, България
Сами иска братче...
Баща му казва - Ако се роди сестричка
Той - ще я кръстим Айнщайнка  Crazy  Joy

Вчера пратих Сами за пръв път сам до магазина. Ейййй, голямо щастие беше! Целият цъфтеше и цвърчеше. "Ама как, ама сам ли?" Не може да свари да си обуе маратонките.
Плодзеленчука е точно до нашия вход и аз го гледах от терасата. Да кажа аз, да не ме обадите в Закрила на детето. 

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 12:30 от voltage13

# 166
Да кажа аз, да не ме обадите в Закрила на детето.  
навреме уточни, таман набирах... Simple Smile честит ти самостоятелен младеж!

Момичета, много ви благодаря за страхотните пожелания!!! Пожелавам ви всичко да ви се върне многократно! Беше наистина прекрасен рожден ден - събрахме се само 16 души (добре, че беше на поляна) исках да сме много повече, но решихме да са хора, които поне малко биха си пасвали, а и да не е лудница. Тези ги приобщихме, догодина - двойно повече Simple Smile Децата се налудуваха, големите хапнаха, поиграха на федербал, волейбол, фризби, играха се хора и латинотанци, маниаците си бяха взели дартса и също се изкефиха... прииска ми се да се похваля с подаръците си - колие от седеф на връвчица, нов зъб (поръчан от систъра на зъботехника), торта от приятелка (че нали покрай изпита не сварвах) и федербал... уж малко, а всъщност предостатъчно!
Благодаря ви също и за прекрасните думи, и за хубавите цветя... някои направо ме разтопиха. Празничното слънчево настроение продължава да ме държи!

Днес ходих на изписването на приятелката ми от ученическите години - роди момченце, Божидар Simple Smile така де, двамата ги изписаха Simple Smile много ми стана драго... прекрасно усещане е докосването до новия живот, макар че не държа аз самата да раждам повече.

Дилянка, честито, макар и със закъснение! Желая ви десетки пъти по толкова години любов, разбиране, хармония, много секс, бебета, постигнати цели и изпълнени мечти!

# 167
Юхуууу,
енибади хиъ?newsm12
 Добро утро, пиленца Heart Eyes
къде сте всички? Че и кафе няма кой да сипе...........

# 168
ХелоУ от МоретооО

Гея, пиле шарено  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover smile3520 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 14:52 от klamerche

# 169
  • Варна, България
Юхуууу,
енибади хиъ?newsm12
 Добро утро, пиленца Heart Eyes
къде сте всички? Че и кафе няма кой да сипе...........

Има, има....

# 170
  • София
И аз съм тука.
Гейо кво стана ма? Пика ли върху жаба?

# 171
И аз съм тука.
Кукувицооооооо, ама си.....не съм, не ми се  ....
Ама е рано бе, предния месец ми закъсня с 10 дни, тоя само с 6

Боги, мерси за кафенцето Heart Eyes
Плами, много, много сладкииииии Heart Eyes....Mr. Green

# 172
Облаче много се радвам, а и не съм се съмнявала де, че сте си изкарали страхотно на пикника. И ние се канихме да ходим на зелено, но се разходихме до морето. Въобще събота и неделя не сме се спрели ... яко релакс на чист въздух. Много хубави два дни.  Grinning
Боги, Сами е много готин, много... Айнщайнка   Joy И браво, че си го изпратила до магазина до вас, така придобиват много повече увереност и смелост. И аз съм изпращала дамите, но аз стоя наблизо  Blush че до нас няма магазин, освен Пикадили /до което за да стигне трябва и да пресича оживена улица/.
Какво ли стана с нашите ученички, никакви ги няма  newsm78

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 08:54 от klamerche

# 173
  • София
Ама няма "не ми се", ще се прежалиш тука заради общото благо. На нас какво ни е мислиш?

# 174
Ама няма "не ми се", ще се прежалиш тука заради общото благо. На нас какво ни е мислиш?
Обещавам, ако не ще да идва, ще правя церемонията на 6 май сутринта! Така добре ли е?

# 175
и аз да се включа на сутрешното кафенце Simple Smile
Гея - айде , и аз изтръпнах като прочетох, какъв ти 6-ти май , няма да ни има по форума - кой на къде сварил - ще те мислим още 4 дни - давай го тука този тест Simple Smile
да ви се похваля - ще ходим на Баня Simple Smile , ама не обществена де.... - само в село Баня отиваме. В някакъв комплекс с басейн с минерална вода и ей такива прекраснотии. Дано е добре- май за пръв път ще ходим три семейства с дечурлига - всичките с по две - интеренсо ми е дали изобщо ще починем или обратното - ще се върнем по изморени Simple Smile
Ходихме и преди седмица на "Варвара", пак комплекс с мин вода - имаше детско басейнче - ама голям кеф, голямо чудо - много се радваха децата. А навън беше мрачно и даже леко преваляше - а ние с децата в топлия баесйн - страхотно......И сега пак на такова решихме да ходим  -да видим дали този път ще ни хареса.
Да ви кажа - много се радвам - много обичам да пътувам и да виждам нови места- ама много се бяхме забили с тези малките дечица- сега порастват малко и голям кеф започва да бъде. Хем са с нас , хем не е такъв голям зор както беше преди.
Като се върнем - ще драсна отчет.
Ами вие къде ще ходите по празниците?

# 176
  • София
Обещавам, ако не ще да идва, ще правя церемонията на 6 май сутринта! Така добре ли е?
Аз съм съгласна, ама само ако напишеш веднага на 6ти резултата, защото на 9ти заминавам на практика, както май споменах няколко пъти вече, и няма да ме има цяла седмица.

# 177
И аз съм тука.
Joy  Joy Joy
Светле, стискаме палци за двете чертички.
Кламерчееее, много хубава снимка, много са ти хубави принцесите. Кас се оправяш с прическите, на мен понякога така ми писва, че ми идва да я подстрижа, поне бритон да има, но баща й не ми дава.

Боги, Сами е голям сладур, интересно ми е за момче какво име е измислил  Laughing
На нас магазините са ни далече, в смисъл не са ни така до входа, пресича се улица и то не малка и няма как да я пратя на пазар, но на зеленото училище, на брат ми приятелката каза, че редовно е ходила да пазарува тя от бара, даже станали големи приятели с бармана. Другото, което ме разби е, че докато тя била в тоалетната, някаква майка звъняла по гсм й и рали приела обаждането. Представила се на майката, че се казва Раличка и я питала тя коя е и т.н. Жана като излезнала от тоалетната и Рали й казала - Обади се майката на Славчо, поговорихме си, пита как е той, аз й казах, че е много добре и вече си е легнал  Joy

# 178
  • София
Хахахха Мишленце, ще падна, тая Рали е опасна бе! Как тъй ще й хрумне да се представи за майката, пък и оназ отсреща да й се върже...

# 179
  • Варна, България

Боги, Сами е голям сладур, интересно ми е за момче какво име е измислил  Laughing
На нас магазините са ни далече, в смисъл не са ни така до входа, пресича се улица и то не малка и няма как да я пратя на пазар, но на зеленото училище, на брат ми приятелката каза, че редовно е ходила да пазарува тя от бара, даже станали големи приятели с бармана. Другото, което ме разби е, че докато тя била в тоалетната, някаква майка звъняла по гсм й и рали приела обаждането. Представила се на майката, че се казва Раличка и я питала тя коя е и т.н. Жана като излезнала от тоалетната и Рали й казала - Обади се майката на Славчо, поговорихме си, пита как е той, аз й казах, че е много добре и вече си е легнал  Joy

hahaha Joy
Раличка ще ме умори, голяма е сладкишка. И колко оправна....

За мъжко име - семплото Жорко  Crazy
Зори, давай информация за Варвара.
Сега излизам, после пак...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт