Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Абе, Боги, помислих си, че на мен нещо не ми е наред, щом другите се хилят, пък аз - не  Grinning ама като ги видях как излизат от театъра отново с погребални физиономии (за разлика от мойта, аз поне се кефих като цяло, а и финала беше добър), и си викам... мое ли да се хилиш 2 часа и накрая да си пак погребан на 2 метра под земята... и реших, че съм си ок Simple Smile
Плам, за другия път може и заедно да се организираме. Мъжото и без това беше адски разочарован... а този път отидохме само двамата, щото приятели ни купиха билети от промоция "2ма с 1 билет" Simple Smile иначе щях да взема поне Катето с нас.

Стискам палци на момичетата с море в душата да му се порадват и наживо това лято... прекрасно е. дори се замислям дали да не се изкъпя тази седмица Simple Smile докато тичам сутрин преди работа.

# 526
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Абе вие тук на чат сте го подкарали!   Hug
Аз рипкам като младо яре да не повярва човек, ама е по-скоро от инат, че като седна няма ставане после...

# 527
пУУтънали са ми гемиите newsm45
Гадно ми е, яд ме е, искам да убия някого....
ДУПКА пълна днес!
Нищо не съм работила от сутринта - ни муза ни настроение... Sad

# 528
Какво стана JuliS  spoko
Изпращам ти част от моята положителна енергия и много много късмет
да се подредят нещата както ти искаш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 529
Честно казано Джулкоооо ако това ще те оправи, по-добре убий някого, само да ти се оправи гребена малко.
Кой ядоса нашето приятелче, аз бих го убила........

Аз съм в цикъл и няма таква болка, едвам седя на стола.....ни спазмалгон помага, ни нищооооооо...баси тъпия ден

# 530
Джулс,набий мен...да ти олекне!
...и на мен ми е особено тъпо днес Tired
още съм вкъщи,но вече съм здрава пу пу...утре пак на тръстиката!

Светле,пий нурофен бе!

# 531
Току що прочетох нещо в съседният подфорум ,което много,ама много ми хареса и понеже знам,че не четете там ще си позволя да ви го копирам:

"Някъде,на брега на океана,един възрастен човек правеше своята обичайна разходка по плажа на залез слънце.До неотдавна бе бушувала буря и сега мъжът с удоволствие вдишваше свежия морски въздух.Беше се замислил за нещо свое,когато забеляза едно дете.То вземаше нещо от пясъка и после го хвърляше във водата.Воден от любопитството си,старецът се запъти към него и тогава видя, че момчето взема изхвърлени от бурята на брега морски звезди и ги хвърля обратно в океана.Едва сега мъжът забеляза,че целият плаж е обсипан със стотици,може би хиляди морски звезди. -Какво правиш? – възкликна старецът - Ти си само едно малко момче, а тези звезди са хиляди.Нима мислиш,че би могъл да промениш нещата?!Момчето го погледна,взе една морска звезда от пясъка,хвърли я в океана и каза:
- Ами аз току що промених нещата за тази морска звезда!
Е,не е нужно да си супергерой, за да спасиш света.
Нито пък е възможно да промениш нещата за всички хора,но:
-ако можеш да промениш нещата поне за един човек
– да стоплиш сърцето му,да озариш самотата му.
-ако можеш да му подариш подкрепа,признание, приятелство,оптимизъм
-ако можеш да накараш някого да се усмихне,да се почувства разбран и обичан
Направи го!Още сега!"

...всеки ден трябва да докоснеш някого и към някого да протегнеш ръка!
Хората обичат топла прегръдка или просто дружелюбно животинче на гърба!

Хората забравят какво сте им казали, забравят какво сте правили,но никога не забравят начина,по който ги карате да се чувстват!

# 532
Адашче/кламерче - брагодаря за прегръдката Hug
Светле...ако можех да го издиря тоз идиот дето ни държи толкоз пари с кеф ще ти го пратя да му нариташ задника...на тъпия хотелиер  #2gunfire истината е че се покри и нито телефони вдига , нито може да го хванем на място. Като ни види скача в колата и бяга.
Е, писна ми!!!!!
сега мисля просто да го изтъпанча в местната преса и в господари на ефира...
само се двуомя малко...дали и тогава ще си плати!!! И да не е пък да го расърдя безвъзвратно и да видя 4 бона брез крив макарон...
А така ми трябват тия пари сега когато местя книжарницата... помещението е по-голямо. Трабва да го заредя със стока. Рафтове допълнително... изобщо...не ми се приказва.... Tired
И така...
Съжалявам че мрънкам....ама ми дойде в повече Tired
Бела - благодаря ти Hug

# 533
  • София - Младост 1А
ку ку и аз съм тук.
Юле давай работа насам, аз пръщя от идеи и креативидъм... или кретенизъм. Цял ден тичам нагоре надолу, купувам подаръци за рожденника, резервирам ресторант. Утре свекитата и нашите ще са на гости вкъщи та и тух съм се развихрила.
А тоз хотелиера фактура издала ли си му? Защото ако не ти я плати в 7 дневен срок май беше можеш да пуснеш жалба и ще му запорират сметките. Питай някой адвокат. В нашата фирма сме го правили. Ефекта е светкавичен.
Отивам да меткам детето в кревата, че работа от сега ме чака - къщата е с краката нагоре...

# 534

А тоз хотелиера фактура издала ли си му? Защото ако не ти я плати в 7 дневен срок май беше можеш да пуснеш жалба и ще му запорират сметките. Питай някой адвокат. В нашата фирма сме го правили. Ефекта е светкавичен.

Ади, аз ако имам фактура..... `ич нЕма да ме боли главата....
но ние фактури издаваме при плащане...а той така и недойде да плати...

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 22:47 от JuliS

# 535
  • Варна, България
Кафето и лека закуска от мен, че после се меткам.

Днес съм решила да свърша доста работа (отлагана по малко вече 10-на дни), че във вторник шефката се връща и всичко трябва да е свършено  Mr. Green
Дилянче, както винаги много ценни думи  Hug
Джулка, дано успеете да си вземете паричките.  Praynig Много е гадно така - при свършена работа да не си получиш това, което си изработил! Сега се навъдиха толкова непочтени "бизнесмени"...
Ади, честит ти рожденик!
Нека Ники да е здрав, за да може да си глези хубавата си жена и прекрасното си дете, много късмет и емоции! Вярвам, че с билета за концерта ще го изненадаш много приятно!

Ние утре се каним да ходим на бунгала в Иракли. Мисля да съм на работа до към 15 ч. и след това адиоооооооо.
Хубаво е, че дават времето да е горещо и ще можем да се размажем по плажа.  bowuu
УСмихнат ден от мен

# 536
  • София - Младост 1А
Добро утро народе,

Ейй Боги благодаря за пожеланията!

Да почерпя все пак за моята половинка, която днес чуква 35 лазарника newsm38

Да ми е жив и здрав и да спечели джакпота от тотото днес Praynig
И после почерпката няма да е само виртуална...   bigdance2

Аз пийвам набързо кафето и беж по пазари.

Хубав ден момичета!

# 537
Добро утро маймуните Heart Eyes

Ади, Да е жив и здрав Бат Кольо!
Много да те обича, да те кара да се чувстваш най-прекрасната и най-специалната жена!
И от сърце му желая да удари  джакпота!

Как сте бе сладури, дано днес е по-сполучлив и хубав ден от вчерашния.
Кака ви Гея така се разтече тая нощ, че ставаше рано-рано зарана да препира спално бельо  Mr. Green. И пак не съм се наспала...
Вчера се чух с кака ви Вяра и да ви обадя, че е полудяла с тримата мъжкари. В понеделник заминават на моренце, до края на месеца ще планат дупета в морски води.
Което автоматично означава, че тя няма да дойде на срещата.
Днес ще звънна на Бини и на Мириндето да обявя датата -18 юни!

Мацки, снощи бе проведен финансов разговор в нашият скромен дом и ми потънаха гемиите...наистина. Не, че таях някакви уникални идеи, но сега категорично ми бе казано -никакви ходения никъде. Месечните ни разплащания са огромни.....то май и за домати няма да има. Те доматите и те 'баси скъпите......ей, хора......дразни ме тая мизерия. А хората пътуват къде ли не.....Испания, Италия, Мароко.....аз на Плевен се радвам.
 Ама айде по-весело, че ще падна в някоя дупка и няма излизане.....

Чакам ви на оперативка да си разпределяме задачките!

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 08:35 от Гея

# 538
  • София - Младост 1А
Ох Светле това с парите направо не ми се мисли и говори. Аз едни ексели имам едни крос бюджети правя, местя, струвам, гледам, планирам... и накрая пак нема. Ама здраве да има, пари ще спечелим. И до Мароко ще отидем... пък и в Плевен не е лошо. Ти поне Плевен си имаш. Аз какво да кажа... я не ми разваляй празничното настроение!!!

# 539
Ох Светле това с парите направо не ми се мисли и говори. Аз едни ексели имам едни крос бюджети правя, местя, струвам, гледам, планирам... и накрая пак нема. Ама здраве да има, пари ще спечелим. И до Мароко ще отидем... пък и в Плевен не е лошо. Ти поне Плевен си имаш. Аз какво да кажа... я не ми разваляй празничното настроение!!!
Сори, де, ама бат Кольо да те награбва и забрави за постинга ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт