Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 565
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София - Младост 1А
само ще се боядисвам, че ми омръзнаха кичурите. Аз нали си отрязах косата, та сега няма много възможности за експериментиране

# 556
Е ние как да знаем тези промени. А и не сме те виждали от поне има няма десетина години.
 Боядисана, боядисана....после се изтипосай....

Ако знаете как не ми се бачка днес....довечера съм на зъболекар.
 Почва световното тая вечер! Нали се сещате как 1 месец ще е лудница Crazy
 Утре пътуваме за Плевен да си видим детенцето...хубави емоции...

# 557
  • София - Младост 1А

Почва световното тая вечер! Нали се сещате как 1 месец ще е лудница Crazy

Предлагам да напълним хладилниците на мъжете, да им оставим децата, да ги посветят в тайнството на футбола и да забегнем на някъде... те няма да забележат, че ни няма...

# 558
ааа.... няма да забележат ...
като земат да мрънкат децата и да се тръшкат че искат "лагера Ласло" или Чалдър" на големият телевизор.... и като видят че номера с "Върви при майка си" не минава.... знаеш ли как ще им се изправи косата а????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А току виж че свършило мезето и трябва да се ходи в магазина ooooh! ooooh!

# 559
като земат да мрънкат децата и да се тръшкат че искат "лагера Ласло" или Чалдър" на големият телевизор.... и като видят че номера с "Върви при майка си" не минава.... знаеш ли как ще им се изправи косата а????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Както се глася за ремонта...нали се сещате как ще ме огрее.....ще стартираме след месец си мисля аз....
 я вижте къде се забих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503196.0

Вие за кое сте? Аз за кафето kaffeetrmker_2

# 560
и аз остарявам... Разбира се че КАФЕ Mr. Green Mr. Green

# 561
  • София - Младост 1А

На моя няма какво да му се изправя  Mr. Green
а от пицарията отсреща правят спешни доставки на храна. Може и по едно гърне да им купим, че да не губат време да ходят до тоалетната  Joy

Вие за кое сте? Аз за кафето kaffeetrmker_2[/color]

Първо секса, после кафето.... много добре ми се отразява

# 562
Еххх младост, младост, секса беше едно време, като нямаше деца, сега е кафето на сто процента, а някъде през марта в срядата може и секса  Tired

# 563
  • София - Младост 1А
Бе да ви кажа всичко е до спокойствието. Нямам мейли, не ми звъни телефона, не мисля непрекъснато какво ме чака в офиса, виждам се с приятелки, разхождам се, мързелувам... егати кефа.
То било хубаво да си безработен... за малко де, че портофейла ми се усмихва с беззъбата си уста.

# 564
# 565
Бе да ви кажа всичко е до спокойствието. Нямам мейли, не ми звъни телефона, не мисля непрекъснато какво ме чака в офиса, виждам се с приятелки, разхождам се, мързелувам... егати кефа.
То било хубаво да си безработен... за малко де, че портофейла ми се усмихва с беззъбата си уста.
Бе аз работя, ма и моя така ми се усмихва......

# 566
  • София - Младост 1А

абе като ти гледам картинката на профила... нещо ме съмняваш

# 567
не бе Ади ...не ми беше такава идеята... това е любимият ми цвят! #Silly

# 568
не бе Ади ...не ми беше такава идеята... това е любимият ми цвят! #Silly
бе айде бе......гледаме нещо няма картинка сега.....аааааахххх тииииии, мръсТницо

# 569
aй ся,к'во се заядохте с моят аватар newsm66

Общи условия

Активация на акаунт