Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 556
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
aй ся,к'во се заядохте с моят аватар newsm66
ми....червен, устни, роза.....докосват се нещо....пък обичала кафето най-вече  newsm78

# 571
  • София - Младост 1А
не бе Ади ...не ми беше такава идеята... това е любимият ми цвят! #Silly
бе айде бе......гледаме нещо няма картинка сега.....аааааахххх тииииии, мръсТницо

Имаше и нещо за доматите и колците до колкото си спомням...

# 572
ужасТни сте... Joy

# 573
Аааааааааа, не така, не така.

Много ме мързи...и лигнята ме хвана  ooooh!

# 574
и аз не съм я почвала... ама не ми се и почва...
И моята каса се зъби... ама нека се зъби сега - то и аз съм се озъбила , че тя ли?!

# 575
трябва да взема да подготвям май "подробностите" за следващата тема(този път съм решила повечко да се постарая),че с тия чатове ей го къде е вижда и се края на тая!
абе Ади,по тоя повод се сещам да те питам кво праим със снимките...ти сега като свободноскитаеща се...поне идея може да ти дойде?
и мен ме мързиииии...
Плаааам,уж скучаеш пък никва не си се вяснала тук Crossing Arms
хахахахаха видяхте ли й на Джулката подписа..."Ушите да му окапят" hahaha

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 10:32 от bella_

# 576
Аз предлагам заглавието да е морско и някак така..... newsm78 секси

# 577
ми айде почеши се по-продължително,на теб ти се отдават римите!

# 578
Никво кафе! Само секс:)))) поне за мен, моля Simple Smile
Ето и още нещо за четене на тема: "защо не отслабвам" Така де.... "Влиянието на емоциите върху външния вид"  Mr. Green

# 579
Никво кафе! Само секс:)))) поне за мен, моля Simple Smile
Ето и още нещо за четене на тема: "защо не отслабвам" Така де.... "Влиянието на емоциите върху външния вид"  Mr. Green
Бе и аз искам секс, ама до другата седмица неможе......ама ша наваксам. Почвам да мисля тема

# 580
"Слънце, пясък, плаж, море -ОКТОМВРИйче дупето пече"  Mr. Green

# 581
Хехе, аз пък не спирам да мисля как да си замъкна д-то в планината  Mr. Green
Ходи ми се на екскурзионно летуване. Изобщо на нещо 5-7 дневно в планината без мъж и деца. Като човек, а не като майка и съпруга... ако щеш с напълно непознати хора и в напълно непозната среда...

# 582
"Слънце, пясък, плаж, море -ОКТОМВРИйче дупето пече"  Mr. Green
...а мама пие бира с мезе Mr. Green
хм, Облачка,това ти желание може да се тълкува разностранностно
Flutter

# 583
Абе вие с какво мажете децата за слънце?  Рудито ми каза, че на Преско му свършил крема - той е от миналата година - Чико, 50+, а сега какво да купя newsm78. Хвалят Себамеда и по-нисък фактор за 4 годишните...вашето мнение, моля Praynig

# 584
  • Варна, България
Ей, маймуни, верно сте го обърнали на чат... Петъчен... Готин

Аз също предпочитам първо секса, после кафето, ама кой ме пита  Crazy
Прави кафето, и т`ва е!!!
Шегичка - кептън Страхил да не ме съзре какво пиша... че ще видя секс през крив макарон  Mr. Green
Джулка, страшен подпис.  hahaha
Дилянче, много секси аватар - и аз го отразих.
Ади, и аз искам снимка с нова причОска! Радвам се на хубавото ти настроение, че напоследък беше тъжничка  Hug

Аля, по темата защо не отслабвам - вчера се видях с моята приятелка Борито (ти я познаваш) - направо се е свършила, супер мацка, ограничаване + малко спорт и за няколко месеца 15 кг. 1 час само й говорих каква мацка е станала.
Аз не мога да си наложа.
пък и честно сега с тези хормони, това бебеправене и пазене от физически натоварвания, или май си търся оправдание.  Embarassed Истината е, че не се чувствам никак добре в собствената си кожа.

И още нещо свързано с неработенето - ако имаме второ детенце сигурно ще си остана вкъщи, в смисъл и след като ми изтече майчинството и т.н.
Пък може и само със Сами като стане ученик.
Цялата хамалогия, нерви, отговорности, напрежение на работа за смешни пари (чисто около 420 лв) не си струват въобще.
Вчера на едно съвещание ректорката ми даде голяяяяяяяма черна точка за организацията на едно мероприятие (което не е мой ангажимент или поне не беше сведено до знанието ми, че имам такъв), ама нали някой трябва да го отнесе.
Не й останах длъжна, де  Simple Smile
Хайде, споделих, наоплаках ви се!
Целувки

ПП. Сами доста кашля. Снощи  ставах н-пъти. Дано тези дни плажа му се отрази добре  Praynig
Хехе, аз пък не спирам да мисля как да си замъкна д-то в планината  Mr. Green
Ходи ми се на екскурзионно летуване. Изобщо на нещо 5-7 дневно в планината без мъж и деца. Като човек, а не като майка и съпруга... ако щеш с напълно непознати хора и в напълно непозната среда...
Ще си говорим тези дни по темата. Не е лошо на екскурзионно. Зависи и на кой водач случиш! Аз бях при Надя от Родни балкани. Бяхме със систър за 10 дни в Рила. Готино е да се отпуснеш и да не мислиш за нищо-само бъхтене. Имаше и готини хора, абе чудничко си е!
Само дето ако мога да ти препоръчам да избереш Родопи или Стара планина. Не знам - Рила и Пирин с тези камънаци и чукари, не са ми много по вкуса.
Абе вие с какво мажете децата за слънце?  Рудито ми каза, че на Преско му свършил крема - той е от миналата година - Чико, 50+, а сега какво да купя newsm78. Хвалят Себамеда и по-нисък фактор за 4 годишните...вашето мнение, моля Praynig

Много пишете бе!  Wink
Купих Гарние спрей 30 или 50 фактор, не помня

Общи условия

Активация на акаунт