Ние сме малък, но мнооого прост народ!-ХЛАДНОКРЪВНО УБИЙСТВО НА ДЕТЕ ОТ ЛЕКАРИ

• 58 029
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Само колко пъти майката каза "Чакахме докторите да се разберат" ,"Чакахме да дойде смяната , защото не викнаха никого по спешност" ,"Чакахме да им мине  визитацията и да се нагласят да дойдат" ,  "Чакахме да намерят зала за операция" , "Чакахме да отиде бащата за лекарсва щото болницата нямала" , "Чакахме да вземат решение какви изследвания да назначат" ,"Чакахме ,чакахме , чакахме чакахме " 24 часа туткане и ПРЕСТЪПНО чакане през които детето се е влошавало без реална помощ освен предположения и разправии , просто нямам думи , не знам какво да кажа , мир на душицата , сила на родителите...

# 46
Много ми е трудно да говоря в тази тема ...

Просто не знам какво да кажа, нямам думи  Cry

Поредната лекарска грешка, поредната почернена майка, поредното отишло си детенце, ... и за съжаление най-накрая ще се окаже поредния потулен и забравен случай Cry

Аз лично не намерих в себе си повече сили да се боря срещу тази система и си тръгнах заради това беззаконие което цари в тази държава, беззаконие, некадърност и алчност, а много години дадох от себе си и много усилия  Sad

Мойте най-искренни съболезнования на семейството, каквото и да кажа, не мога и да си представя мъката на родителите  Cry

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 47
Много е трудно да се осъди лекар. Но поне да знаем имената. 

# 48
  Майката спомена няколко пъти името на доктор Алиев. В спешното отделение той ги  е отпратил, като казал, че няма места. След това, отново той е бил на смяна и в другата болница, след осем часа.  И там, когато е видял, че детето е зле, ги е върнал пак Окръжна болница, вече е имало места.
  Проверих в нета, пише, че въпросният доктор Алиев е работил и в двете болници, специализант е.
  Как така един  лекар работи две последователни смени в различни болници ?
  Добре е да се знаят имената и на другите лекари и на медицинската сестра, която е изпратила бащата да купува свещички против температура.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 16:41 от С О Н Я

# 49
  • Пловдив
На мен най-мъчно ми става като си представя майката как е гледала 24 часа своето детенце да гасне в ръцете й,без да може да направи нещо Cry,освен да се моли някой да му обърне внимание.
то не мога и да си го представя,заплаквам като си го помисля. Cry Cry Cry Cry Cry

Аз си мисля друго ,дори и вродена аномалия да е причина за състоянието му ,проблема в случая идва от неоткриването й навреме,от туткането,от размотаването,ако бяха веднага открили тази аномалия и предприели операция не се знае какъв щеше да е резултата,но тогава можеха да кажат че са направили всичко възможно за детето.Не да викат след като е изпаднало вече в клинична смърт че сасе  борили за живота му -СЕТИЛИ СЕ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.Вече са осъзнали че състоянието му е сериозно.
Проблема е в безхаберието от самото начало,симптомите им са се видяли не особено важни,А НЕ СА ли погледнали изследванията.
Майката откъде да знае че съществува изобщо еди каква си аномалия,която може да предизвика еди си какви симптоми.

Докторите понякога се дразнят когато знаем повече от тях,но аз отдавна стигнах до извода че преди да отидеш на лекар трябва да предполагаш какво ти е ,че да го насочиш.ТЕ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЯТ КАКВО ТИ Е .
Направо е ужас,между другото аз не разбрах -някой поискал ли им е пари???

# 50
Направо е ужас,между другото аз не разбрах -някой поискал ли им е пари???

Щото само с кеш ще си размърдат задниците, нали Twisted Evil

# 51
  • Пловдив
защо не промените заглавието ,да се разбира от него че става въпрос именно за този случай.Защото с това заглавие аз по случайност днес я прочетох

Иска ми се проф.Бранков да се включи като компетентно лице да каже мнението си като цяло за тази така наречена аномалия

# 52
А кому е нужно някой, пък било и то професор да се изказва...нямаме равни в изказването май...

Звуча ядливо, да...просто баси безсилната ситуация... Tired

# 53
  • Пловдив
безсилна е да!но си мисля за да се променят някой слъчев ден нещата трябва да се дава гласност на всеки един такъв случай на безхаберие,на безочие,на алчност.може да не ги наказват,но НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МЪЛЧИ,и от друга страна да знаем всички ние с какво можем да се сблъскаме,то като знаем още по-зле,защото ще ни е страх като отидем вече в болница ,но по-добре да знаем ,отколкото не.

# 54
  • Пловдив
аз откакто прочетох темата и видях видеото съм като в транс,не мога да мисля за нищо друго  Sad

Към кой да се обърнем всички ние за подкрепа за по-щателно разследване на случая.Някой ако има идея да я сподели.
В другите страни при такива случаи има ли наказани лекари?
в нашата тъпа страна се оказва че политик и лекар-винаги са невинни

# 55
  • Букурещ
Сменете заглавието:
Хора,убиват децата ни,какво ще направим.

Naughty

Значи заглавието ви е проблем, не, заглавието си е на място, ако сте прочели коментарите СЛЕД видеото ще разберете откъде идва заглавието.

# 56
  • Букурещ
ОК, прочетох ви коментарите, ако толкова държите ще допълня заглавието, това да е проблемът.

Но има нещо друго, тази тема ще си замине по своя път към архива, видеото в dnes.bg ще си замине по своя път към архива, лекарите-убийци в онези болници си ходят спокойно още на работа и приемат пациенти, и КАКВО следва?

Какво ще се промени? Дори тук да се изпишат 60 страници?

Хайде споделете, ако имате време и желание. Какво ще се промени?
Аз ще ви кажа - Н И Щ О !!!!

Докторът-убиец на момиченцето, което молеше баща си за помощ, умирайки.......какво стана с него? Да е в затвора случайно? Аз не съм чула......

# 57
Хайде споделете, ако имате време и желание. Какво ще се промени?
Аз ще ви кажа - Н И Щ О !!!!

Променя се! Тотално изчезва авторитетът на лекарите...страшно става! Tired

# 58
Liorena, какво предлагаш?

# 59
Така ще ни мрат децата.
Защото няма човек с главна буква.
Всички сме потенциални убийци с бездействието си .
Помните ,,Ангелите от Лим".

Общи условия

Активация на акаунт