До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 257 310
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 065
Д-р Попов е от малцината лекари, за които има почти изцяло само положителни мнения.

# 1 066
  • Бургас
А какво ви е мнението за д - р Мая Илиева от Военна болница ,някой ходил ли е при нея.....

# 1 067
Аз също се интересувам от д-р Мая Илиева, гледам че е с дългогодишен стаж, разбира се това не я прави добър  лекар, но ще се радвам да чуя мнение.

# 1 068
Момичета, трябва ми гинеколог, който да ми издава болнични. На прегледи ходя на частно. Обаче ми трябва гинеколог тук, който работи със ЗК и не му се свидят болничните. Помагайтееее! Към кой да се насоча? Не съм се записала по ЗК никъде, такъв лекар ми трябва само заради болничния, иначе си ходя на частно.

# 1 069
Момичета, трябва ми гинеколог, който да ми издава болнични. На прегледи ходя на частно. Обаче ми трябва гинеколог тук, който работи със ЗК и не му се свидят болничните. Помагайтееее! Към кой да се насоча? Не съм се записала по ЗК никъде, такъв лекар ми трябва само заради болничния, иначе си ходя на частно.

Питай си лекаря на частно, той ще те насочи.

# 1 070
В Св. София всеки който води ЖК дава без проблем.

# 1 071
Трябват ми отзиви за Гамишев и Добрин Иванов. Моля, някой да даде едно рамо! И координати, ако може.
Мерси.

# 1 072
  • Burgas, Bulgaria
Добри Иванов ми прави секциото - перфектно си свърши работата.....
Гамишев изобщо в БГ ли е още....не е ли вече в Германия  newsm78

# 1 073
Трябват ми отзиви за Гамишев и Добрин Иванов. Моля, някой да даде едно рамо! И координати, ако може.
Мерси.
За Добрин Иванов мога да кажа, че е изключително спокоен, сериозен и вдъхващ доверие лекар! Аз съм на ЖК при него.
За Гамишев съм чувала добри отзиви, но аз лично не съм очарована.
Координатите са на първа страница!

# 1 074
Всъщност искам да питам да знаете ли  кой преглежда в Транспортна болница и дали е добър ? до lesli

В транспортна болнца съм ходила при д-р Анастас Стоянов. Нищо лошо не мога да кажа, каквото и да съм го питала винаги отговаря. Но пък условията в болницата са под всякаква критика  newsm11

# 1 075
В Транспортна болница ходих при д-р Веселин Димитров за колпоскопия ,той е личен лекар и гинеколог,обяснява подробно.

# 1 076
  • Бургас
Още един минус за Гамишев!

# 1 077
аз не съм доволна от Иванов, родих първото си дете при него, нормално раждане.
платих си, не ми е водил бременността, че 20 лв. дадох за да ми свали конците в кабинета му.
спести ми, че здравна каса поема услугата.
ужасен шев направи, не искам да си спомням 8 дневните мъки. че е спокоен, спокен е, че дори и повече Simple Smile
бих предпочела жена гинеколог.

# 1 078
 Иванов ми взе 30лв. за преглед докато лежах в болницата и той бше на смяна! Той беше поредния лекар, който не успя да види, че плодът е доста едър(5160кг.) се роди, а вече бях в средат на 9-я месец! Определено не останах доволна.

# 1 079
  • Бургас
Иванов ми взе 30лв. за преглед докато лежах в болницата и той бше на смяна! Той беше поредния лекар, който не успя да види, че плодът е доста едър(5160кг.) се роди, а вече бях в средат на 9-я месец! Определено не останах доволна.

Как ще ти вземе пари за преглед, докато си в болницата  Shocked Ти оплака ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт