ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 49 309
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Абе, малкият, ти само из града сградите ли гледаш и твориш  тука едни съчинения дето нямат нищо общо с целия пейзаж???

Моля?
Понеже на ден по 100 пъти минавам оттам...

# 16
# 17
какво е това "ПРЕСТИЖ"  Blush  кажете нам непросветените  Blush

ГУМ, какво щял да бъде....днес минах от там - цял си е...малко от фаса..дата са започнали да му свалят

# 18

Утрото какво ви е?

Искате ли миговете назад да върнем във времето,когато сме били на годините и усещанията на Калин.
 Какво пропуснали сме тогава,а днес бихме сторили с лекота или пък не ...
 Калине,за да си част от темата и нас,сигурно причина си има,но ако искаш да намериш приятели сред нас магазините не мисля,че е темата.
 Когато бях петнайсет годишна най-сложното нещо ми бе да съм наясно с подтекста на думите,признавам си и сега понякога сложно ми е.Та,Калине нищо не каза за мечтите свои освен,че са различни,ако искаш разкажи ни.Аз ще те чуя.

Цветни мисли ви желая!  Heart Eyes

# 19
  • Buffyworld
Калине, аз също се интересувам от магазини  Joy Старая се да съм инфрмирана къде какво има . Но с тази разлика, че вече нямам такова желание за пазаруване на дрехи, както когато съм била на 20 г. Вече съм разбрала, че има много по- важни , стойностни и необходими  неща, за които човек да си даде парите.  Peace

И все пак мисля, че тази тема е така да се каже " по всичкология " - всеки да пише каквото го вълнува, или съм се объркала ?

Една, аз доколкото смътно си спомням мечтите ми на 17 години мисля, че от гледна точка на времето в което сме сега ми се струват глупави и смешни, но тогава не съм мислела така. Единственото което си спомням като  стойностна , хубава мечта, която ми се сбъдна беше - да ме приемат студентка.   Grinning

# 20

Фризьорски салон, между денонощната аптека и денонощния магазин, долу при Градската градина.

# 21
Аз не помня мечтите си, защото....ми не знам защо, но почти всички са се сбъднали явно.
Не бих променила нищо в живота си назад...нищичко. Laughing Peace

(и все още много ми се пазаруват дрешки Embarassed, но главно купувам на децата, защото просто ми носи повече радост)
За сметка на това имам една мечта - Индия, Египет, Япония. (е , стана повече от една Mr. Green)

# 22
Днес си подадох документите за детските добавки. Само куфарче трябва да си купя, че те нали са мнооогооооо.....
И понеже трябваше бележка от личният доктор, че детето е минало всички имунизации - минах и през него.
Драсна листчето за 2мин и ми взе 5,00лв. - не можах да разбера каква е тази такса и дали изобщо я има 
newsm78

# 23
Смехулка, с огромно удоволствие ти съобщавам, че това е И заради мен Mr. Green. Опитаха се да спрат детските надбавки, и го правят все още, но не за дълго, на родители, неваксиниращи децата си. Затова изискват въпросната бележка. На запитването ни до Здравна каса отговориха, че личните лекари са еднолични търговци и затова имат право да определят каквито си искат такси...
(има голо обещание засега, че таксата за въпросната бележка ще изчезне)
Засега май само лекарите в Хигия взимат таксата.
Но пък в София взимат по 10 лв Mr. Green
За съжаление никой не пожела да прекръсти социалните надбавки в здравни надбавки Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493420.15  Постът почти най-долу на Кристиян е много интересен...

Явно нашите неваксинирани деца са опасни за ваксинираните....които са предпазени от ваксините Rolling Eyes

# 24
Малинарке,   bouquet!

# 25
  • Пазарджик
Нинка,не е само в Хигия и в Ескулап поне при мойто джипи заверката на тази бележцица за детските се заплаща-5 лв.
Поздрави на всички и  Hug

# 26

Фризьорски салон, между денонощната аптека и денонощния магазин, долу при Градската градина.

aaaa, до бившата СИНЯ ЛАГУНА  Peace 

И 'щото на Калин,  явно му е неудобно да го повтаря...аз ше ви кажа...момчето е на 15 години...и дори да са само две годините, които го делят от 17-годишните...мисля че разликата е съществена...особено като се замисля, че дъщеря ми..след 2 месеца и половина навършва 13 години  Rolling Eyes

Мечтите ми на тази възраст  Thinking   ми и моите като на Нинка...все са се сбъдвали...да ме приемат "еди къде си", "да уча еди какво си"..за дрехи, шопинг и т.н.  тогава не съм мечтала...че ...пионерче бях по време оно... Thinking  (комсомолче така и не успях да стана..и досега ме е яд  Close ...и на военно не съм ходила... Close Close  )

# 27
  • Buffyworld
Момичета, извинявайте за тъпия въпрос, но не ми се рови по наредбите да търся. Embarassed

Колко лева трябва да  е сега семейният доход, за да получаваш детски надбавки ? newsm78

# 28
350 на човек

# 29
  • Buffyworld
мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт