Въпрос за текстилни тапети

• 3 160
  • 4
  •   1
Отговори
Моля да бъда извинена,ако има вече подобна тема Hug
Предстои ни боядисване на стените в коридора и дневната.Бих искала да сложа като акцент на едната стена текстилни тапети.Въпросите,които стоят пред мен са:

Лесно ли е поддържамето на този вид тапети?
Бързо ли се захабяват?
Лесно ли се свалят от стената ?
Останалата част от семейството не е сколонна да се сложат този вид тапети.Лошото е,че не мога да им покажа  нагледно как ще излежда  newsm78
Благодаря на всички отзовали се по темата Heart Eyes

# 1
Ще следя темата и аз имах такава идея но отпадна по две причини- предлагат се само по поръчка от каталог и доставките са от 30 дни нагоре и другото беше цената-50лв на линеен метър.
Домочадието я отхвърли, но аз още не съм се отказала .

# 2
  • София/Осло
В старото жилище в коридора имахме текстилни тапети. Бяхме като атракция  Laughing
Никакъв проблем с поддръжката-с влажна кърпа само минаваш за да ги забършеш от прах. Много години си стояха и нямаше никакъв проблем-все пак там и слънце не влизаше , така че нито избеляха, нито се свиха ,нито започнаха да се отлепят.
Сменихме ги по едно време като се роди малчо, лесно се свалиха-по лесно от хартиените ,защото само дърпаш много силно и те падат целите-не се късат...ами това се сещам ..ако нещо още мога да помогна -насреща съм  Peace

# 3
Госпожичка Клавèл ,благодаря ти за отговора  Heart EyesТочно от това се интересувах.Мястото,което съм предвидила за тях е около 6кв.м.Притеснявах се за свалянето им след време ,да не се орони стената.Сега ще атакувам половинката с информация.
zari65 ,виждала съм текстилни тапети от 70лв. нагоре ролката.Във Варна има магазин до лятно кино Тракия.

# 4
70лв ролката си е прилично. Ще потърся още.

Общи условия

Активация на акаунт