КГБ-96 Клуб на готините баби

• 36 055
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, хубавици!
Дидия, благодаря за закуската!
Във Варна- студ и вятър! Тв-Черно море показва 13 градуса!
И днес няма да ходя никъде, дано утре времето да е "по-така", че заради концерта трябва да се излиза!
При мене- същото като вчера! Пак изпратих Бори и дядо му на у-ще, пак майка ми закусва, пак аз при вас, пак "курдисах" Изаура да пере, /вчера изпра дрехите на майка ми/........пенсионерско ежедневие!
Вчера Стефан купи тиквички, ще правя тиквички на фурна, е това ще е различното!  Joy Разнообразие е все пак!

Дано при вас да е по интересно, и да го споделите с нас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Приятен ден, милички!

newsm10 newsm47 lalalala

# 541
                               При нас също нищо интересно,само проблеми !Времето е ужасно и така е притъмняло,че сме на осветление.От утре съм по цял ден на работа и май е по-добре,че в това лошо време какво друго да правиш - или работиш или спиш  Laughing

# 542
  • София
 Здравейте в този мрачен и студен ден. Hug

# 543
Къде сте бе, коконки! Няма с кого да сподели човек, да си поприказва....... Joy
Току-що ми се обади майсторчето, към два часа ще дойде с проектите за кухнята, и отиваме да пазарим от Технополиса техниката, плоскостите и мивката от съответните магазини, за да вземе точните размери и да започне да ги разкроява, а дядо Стефчо да кърти!

Ох, май се започва! Хаирлия да е! Дано не "хабя нерви"! newsm10

Чао, засега, ще се приготвя, че  като дойде момчето, да не ме чака!

# 544
                       Хаирлия да е ,Танче и дано майстора бързо да работи и след някой и друг ден да се похвалиш с новата кухня! Peace

# 545
  • Кубрат/ Пишурка

Хайде и от мен: стискам палци,Танче и да снимаш новата кухня! Аз поне знам каква беше да видим каква ще стане!
Здравейте,девойки! Днес много слаба активност! Аз си мислех,че ще има 2-3 страници да чета,пък то.... hahaha
И при нас продължава да духа отвратително.Все пак като че ли малко намаля и най-после си посях пламъчето.Всъщност не съм казвала,но видях една идея и бързам да я изпълня.Става със стари автомобилни гуми.Боядисват се в светли цветове (аз още не съм ги боядисала,ама май у дома има само бяла боя), запълват се до средата с пръст и се сее някакво цвете: теменужки,пламъче.... нещо по-ниско.Двете са легнали,а третата се заравя изправена (примерно една педя) и в нея се сее нещо увивно.За сега съм сложила само легналите и заради вятъра не смея да ги боядисам.Но и това ще стане и после ще ви ги покажа.

# 546
                      Айшаааааа,къде си? Казвай как го вадиш българския на турските сапунки. Laughing Нали от утре съм по цял ден и не мога да гледам клетвата,ама я изкарвам само на турски.От горе пише,че може да се гледа на турски и български,ама българския не го открих  Embarassed

# 547
Дидия, Янче, благодаря ви, започна се !!!
Вече си имам фурна с  керамичен плот за вграждане, съдомиялна за вграждане и ширм!
Не ни стигна времето да ходим за плотове и материали, ще стане или в петък, или във вторник.
Май попаднах на сериозен майстор, дано, че каквито саги съм чувала ........ мани-мани!!!
Янче, обезателно ще направим снимки, само да го докараме до там! Joy

По-късно ще пиша пак, че започна Брадъра.

newsm10

# 548
  • София
Тук съм, досега Ани беше на комп.
Дойде си малко след мене и докато вечеря гледа д-р Хаус. Сега отиде при брат си. Аз не помня да съм раждала или осиновявала момче. Така си викат със съученик, той живее наблизо.
Сега правят портфолио с прическите и.
За сериалите аз ги гледам във Ви бокс, там са свалени от БТВ или НТВ, няма субтитри.
http://www.vbox7.com/channel:133378 - Малки жени
http://www.vbox7.com/channel:137246 - Клетва
Отваря ли се?
Танита, честити уреди. Да си ги ползваш безаварийно и бързо да ти сглобят кухнята.
Янке, тук около панелните блокове има много градинки направени от боядисани стари гуми.
Все пак е някакво разнообразяване.А и съм забелязала, че където има такава градинка от горните етажи ограничават изхвърлянето на боклуци. Софиянци, какво да ги правиш ....
Римар, къде си????????????

# 549
  • София
В момента при Иван и Андрей е Десислава. Ани и прави косата следобяд.  Laughing

# 550
  • София
Римар, къде си????????????

Тук съм!  Черен гологан се не губи.  Laughing
Досега се мъчих с моята поръчка и съм гроги. Който свикна да си полежава 3 седмици, сега му идва нанагорно.
Ох, не съм ви чела подробно. Само мернах, е Арита няма да може да дойде, нещо такова беше. Страшно съжалявам. Даже си мислех, че мога да забегна от работа за половин час, за да се видим. Нищо, и утре е ден! - както казва Скарлет.

# 551
Л  Е  К  А      Н  О  Щ !

# 552
  • София

Добро утро,слънчев ден в сърцата.

# 553
                      Добро утро и от мен! Май слънцето пак ще е само в сърцата ни! Laughing
                      Айша,аз попаднах на целия филм Клетва и най-отгоре пишеше ,че може да се гледа в оргинал и на български,ама българския не го намерих.

# 554
  • София
 Дидия преведени са само излъчените в България серии. Аз гледам оттук:
http://kletva-serial.blogspot.com/
 Как са  спайдърмен и бозаджийката? Wink
 Моите учудващо още спят и двамата. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт