КГБ-96 Клуб на готините баби

• 35 840
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит рожден ден Диди и Шпунц! Честит имен ден на Ели и Константин!На всички желая много здраве и щастие!

Момичета,благодаря ви за пожеланията за имения ден на моя зет!
     Днес се прибрах рано и до сега не можах да вляза във форума.
     Наде,мажоретката е много хубава и усмихната!
     Танита,както винаги си оригинална.

# 601
Ех, че хубав ден е днешният!
Хули, Вики има невероятен напредък, страхотно дете, със страхотен дух! Чудесата не се случват само по Коледа, нека всички допринесем както можем чудесата да се сбъдват!
Шпунц, да е честит рожденият ти ден, да си жива и здрава,  да те радват тези, които обичаш и за които се раздаваш! Да ти се връща многократно дареното от теб!
Диди, да е честит рождения ти ден, да си жива и здрава да го посрещаш с обичта на най-близките ти и приятелите още много пъти!
Каквото и да ви пожелая, Танитка вече го е римувала, степенувала,  натамънила и подредила изкусно! Само мога да се присъединя към пожеланията й с най-добрите си чувства!
Янче, стихотворението ти ме развълнува, нека всички да се чустваме като най-красивите и желани жени!
Rimar, честит имен ден на големия ти син, от здраве, щастие и споделена любов да не се отърве!
Да е честит имения ден на зетя на Яжка  и на Ели на Фурийката, животът им да е пълен със споделени желания, сбъднати мечти, обич и мноого любов!
Наде, мажоретката е мноооого хубава!
Танитка, да са ти честити придобивките! Аз също замислям основен ремонт на кухнята, но за сега само проучвам нещата и си правя проект. Но до есента трявбва да съм го реализирала. Това е програмата ми! Ако не ми мине котка път/пу-пу-пу!/!
Хей, много празници днес!
Утре се изнасяме към Гоце Делчев за абитуриентския бал на пеменичката на Ст., За друго не смея да мисля, законът на Мърфи е безотказен, за това няма да правя предварителни планове. А пък спонтанните събития в повечето пъти са по-емоционални и се реализират на 100% от обмисляните и заплануваните.
Лека нош, сладки сънища, ползотворни почивни дни!

# 602
  • София
Добро утро.
Задушница е и заминавам на гробищата.

# 603
  • София
Бог да прости умрелите!Вечна им памет!

# 604
Здравейте, девойки!
Бог да прости, починалите!   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Няма никой.......ама то е така след празници, спим до късно, главата ни боли.....от салатата! Joy
Ама здраве да е, и празници да има, ще се оправим! Grinning
И аз спах до девет, че си легнах в "малките, сините часове"!
Арита, мерси за пожеланията! Да ти се връща! Аз съм още в началото на ремонта, тези дни ще купуваме материалите- плоскости.....
Айша, благодаря ти, че ми съобщи че са качени сериалите на "Малки жени", до три часа тази сутрин стоях, но ги изгледах! Веднъж дори си измих очите, за да се разсъня, ама "удържах фронта"!
Добре че в девет часа позвъни една приятелка, че ме събуди иначе сигурно още щях да спя и майка ми да си чаааака закуската!:35:
По тази причина снощи не влязох дори да ви кажа "лека нощ", та не видях, че и у Римар е имало празник!

РИМАР, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ СИН,
СЪС ЗВУЧНОТО ИМЕ КОНСТАНТИН,
ДА Е БОРБЕН, УПОРИТ,
ОТ ЩАСТИЕ ДА Е ОПИТ,
ЛЮБОВ И ОБИЧ ДА ПОЛУЧАВА,
И СМЕЛО НЕКА ГИ РАЗДАВА!
                НАЗДРАВЕ, МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Приятен ден, аз май в къщи ще си стоя, така че хайде на седянката!
Изпращам ви "късче" от Морската градина на Варна! Диди, спомняш ли си разходката ни! Joy

# 605
  • София
Привет, момичета!

Моят нет пак не беше в ред, но нейсе.

Бог да прости починалите ни близки хора!    Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Танче, как се размечтах като видях влакчето. И аз съм се возила много пъти на влакчета по морето и ми се доходи пак там.   smile3534

Римар, макар и на патерица,  да е жив и здрав синът ти! Да носи с чест хубавото си име и да радва близките си!

Шпунц, как си? Минава ли гърлото? Нали и аз бях с болно гърло като бяхме в Тетевен е го лекувах с отлежала сливова ракия, помага!  hahaha

Ето ви едно стихотворение, което много ми харесва. От велик автор.

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО
Когато си на дъното на пъкъла
Когато си най тъжен и злочест
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез
Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени
От всички свои пътища премазани
Нов път си направи и сам тръгни
Трънлив и зъл е на живота ребуса
На кръст разпъва нашите души
Загубил всичко, не загубвай себе си
Единствено така ще го решиш

Дамян Дамянов

# 606
  • София
И аз се размечтах за море. Пак мисе ходи, миналитегодни пак ми се ходеше.
Но няма с кого - Ани си ходи с приятели. Пламен не е свикнал да ходи на почивки и не иска.
А сама да се тропна там, още не съм се престрашила.
Върнахме се от Задушницата.  Този път май нямаше много посетители.
Сутринта се надявах вече да се оправя времето, но пак си е много студено.
Омръзна ми вече студ, искам топло.
Танита, навакса ли със сериалите?

# 607
  • София
Аз и така не успях да отида до гробищата. А сега така гадно вали, че не ми се мърда никъде /не че съм хукнала/.

# 608
При нас не вали, само си е маааалко хладно.
Аз също не съм ходила на гробища защото сама не ми се ходи. Стефан въобще няма да тръгне, дори и да го моля, сестра ми е на другия край на Варна, свекъра и свекърва й са на Централните погребани, баща ни в Аспаруховските......отиде и деня само по тия места.
На морска гара са акостирали ветроходи, само ги гледам от терасата, няма с кого да отида дори до там! Бори не иска, Стефан също!!!
Никой не се спира и тука, направо си е скука! #2gunfire
Ето, един ветроход:

# 609
  • София
Много хубаво корабче.
За какво служат ветроходите?
Танита, много хубава гледка имаш от терасата. При нас също е хубаво - Витоша, Симеоново, Драгалевци, Студ. град и Младост. А от северните тераси/аз нямам/ се вижда цяла София като на длан. Нали блока ни е висок и е на високо място.

# 610
Айша, във Варна е открита регата "Тол Шипс Исторически морета 2010", ветроходите са участници в нея. Има много кораби от 16 държави, от Варна тръгват към Истанбул и Гърция. Четох, че ще минават по пътя на аргонавтите на Язон.
Подготовката за тази регата започнала преди три години, и за първи път се провеждала в Черно море.
Участва и нашия кораб Калиакра.
Ветроходите могат да бъдат разгледани от варненци. Днес зетя е водил близнаците и Миша, но не сме се чували за впечатленията им.
Утре, ако се съгласи Бори, може да отидем и ние.

Л  Е  К  А      Н  О  Щ !

Ето това е ветрохода "Калиакра":

# 611
  • София
Ясно, благодаря.
Лека нощ на всички

# 612
  • София
Добро утро приятелки!

Защо не можем като птиците
 да сме щастливи всяко лято?
 Угасва пламъка в зениците
 като звезда във мътно блато

И Става тъй,че под чадърите
 на привлекателни омрази
 жадуваме за милосърдие,
 което любовта да пази.

И само да не сме самички
 и вяра в дружбата да свети-
 приемаме от безразличните
 най-безучастните съвети.

А сетне плачем от плесниците
 на изменилите приятели
 и,че не можем като птиците
 да сме щастливи всяко лято.
                          Павел Матев
                                               http://www.youtube.com/watch?v=9pp_DziqULY&feature=related

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 08:09 от Яжка

# 613
  • София
Добро утро, момичета!

Яжка, благодаря за кафенцето. Чудесно е, сега го пия. Хайде към кафенцето по нещо.

И Павел Матев с това стихотворение направо ме разтопи. А Челентано...

Хубаво начало за деня!

# 614
  • София
Добро утро.
Дано да се затопля вече.

Общи условия

Активация на акаунт