Отговори
# 405
Върнах списъците, Минди  Wink добре че АлиенТа е по-настоятелна. Държа да отбележа, че мама и бебе липсват по тяхно желание. Ако откриете нещо нередно, моля да ми пишете.

# 406
Честит рожден ден на Румен и Гергана! Да са живи и здрави  bouquet

За нощното будене,слава богу вече е минало.Еми се събужда към 6,30 за мляко,местя я при мен и от скоро продължава да спи до към 7,30-8.

# 407
Рая, а дано, аз от кога чакам такава нощ  Tired На Ники му избиват зъби и се буди по 2 пъти да пие мляко, ако не му дам това значи да стоим будни с баща му  Tired

Ето пропуснах Лили и Хера, Честит рожден ден момичета   bouquet

# 408
Мерси за пожеланията, почерпете се кой с каквото иска. Рожденият ми ден остана на заден план Sad, защото ще водим Николай на детски офталмолог във Варна, след дълги перипетии успях да го запиша за доц. Контрова за днес и сега се приготвям и притеснявам, защото не е пътувал досега. Поздрави и на всички останали рожденици, които днес са доста и хубав и успешен ден!

# 409
Нели,честит рожден ден!Бъди жива и здрава и много щастлива и обичана.И нека усмивката не слиза от лицето ти  bouquet

Лилито и Хера,честито и на вас  bouquet

Честити първи рожденни дни на Ру и Гери

За спането Жорко се събужда сутрин в 7:30 храня го и към 9 заспива за около 40 мин.На обяд спи около 2 часа и към 5:30 пак за половин час.Нощем не яде от 6 месечен.

На работа мисля да се връщам когато Жорко навърши 3 годинки и го пусна на детска,но дали ще е на същата и аз незнам Simple Smile

# 410
  • София
Честит рожден ден на малкия Румен! Да е жив и здрав и да има прекрасно детство!

Нели, да си жива и здрава и само хубави моменти за напред!

Лилито, Хера, всичко най-хубаво ви пожелавам!

Честит рожден ден на малката Гергана!

# 411
Честит рожден ден на Ру и Гери! Да растат здрави и усмихнати дечица!

Нели, честит рожден ден! Пожелавам ти да не се оттървеш от хубави моменти!

Честит рожден ден на Хера и Лилито! Желая ви здраве, щастие и любов!

Фреш, честито християнче на теб!

# 412
  • Once there was a Hushpuppy...
Честити Рожденици на 18 Май! Гергана на mim4eto_t и Румен на Муцуна - да са живи и здрави и много и истински по детски щастливи! Hug

# 413
Нещо ми е едно носталгично...

Поздравете се от мен с тази песничка:
http://vbox7.com/play:e8f2ba3c

# 414
Честит рожден ден на Ру   bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на Герито   bouquet  bouquet  bouquet
Лили и Хера честит празник   bouquet
Нели честито и тук    bouquet
Аз бързам да кажа добрите новини след цистографията няма връщане на урина и е ок  newsm44 Не пожелавам на никого това което преживяхме, но важното е че всичко мина

# 415
  • Germany
Леле, колко празнуващи днес Simple Smile
Честито на Ру и Гери! Много, много щастливи и усмихнати да бъдат!
Честит рожден ден на Нели, Хера и Лили! Бъдете здрави, весели, щастливи!
Анджелина, много се радвам за добрите резултати при вас!

# 416
  • София
anjeelina , Страхотна новина! Много се радвам, от сега нататък, всичко лошо да остане зад гърба ви!  Heart Eyes

# 417
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА РУ И ГЕРИ!!! Много здраве и късмет!
Честити празници и на мамите  Wink
На всички пожелавам здраве, а останалото само ще се нареди  Peace
 Hug и хубави ден

# 418
Честито на Ру на Муцуна и Гери . Нека растат здрави и усмихнати и да радват много мама и тати

Честито на всички с повод   bouquet

gmarinova   Hug

Аз пак да се оплача , след като нямаше подобрение при Юли вчера го закарахме при втора педиатърка , много похвалена , естествено на частно . Прегледа беше около 30 мин, като само 5 от тях го прослушваше . И за моя изненада каза че гърдичките са абсолютно чисти , няма и зачервено гърло , няма и бронхит , а кашлицата била от алергичен ларингит , лаеща кашлица , бистри сополки и свирене на гърдите били симптомите , ние ги имаме и трите , Т била от зъбките . Естествено АБ който пием въобще не е трябвало да го даваме , изписаха ни противоалергични капки и Калциев глюконат , при първото даване на капките веднага се усети облекчаване при дишането . Е вече незнам как да го коментирам , все трябва второ , трето лекарско мнение тук в Бургас и пак не е явно дали ще получиш правилното лечение  ooooh! Confused

# 419
Благодаря ви мили момичета  Hug
Анжи, много се радвам за вас че има хубави новини, знам че не камък, а скала ти е паднала от плещите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт