Отговори
# 615
Честито на всички рожденници днес! Да се живи и здрави и да растат усмихнати и щастливи деца!

Полито, аз като дете доста често лятото имах подобни стомашни проблеми, а и сега на стари години като сме на море не пропускам /освен ако не е много горещо, затова харесвам Турция, там вирусите ме подминават/, и от дете си знам, че глюкозата много помага, блудкава е на вкус, но много бързо се възстановява организма, аз съм я пила с лъжичка на 30 мин по 1с.л.. Не е лошо да си купиш и да си имаш вкъщи за спешни случай /но като се отвори, ако не се използва докрай се изхвърля/, също и лечебната хумана ти я препоръчвам, има едни с електролити, която е точно при такива проблеми , когато има опстност детето да се обезводни. Дано не се налага Praynig.
Успех на изпитите и дано Ели до края на деня да се почуства напълно възстановена.

# 616
Честито на всички ,който имаха повод през изминалата седмица.Честито на всички пораснали деца да са живи и здрави .  bouquet
Ще се включа по-късно Hug
anjeelina Hug

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 16:54 от Senayde9

# 617
  • Germany
Честит рожден ден на Боян, Йоан и Кристиян! Да са здрави и много щастливи!

# 618
  • Once there was a Hushpuppy...
Polito - наистина, както са ти казали момичетата има вирус в момента. Не искам да те плаша, но наистина им ограничи контактите на двамата. На две от моите познати - майки, дечицата им изкараха вирусен ентероколит съвсем скоро, този месец, де.Бяха и в инфекциозна даже... Пожелавам ви да не е това и да и няма нищо на малката сладурка! Hug

Честит Рожден ден на малките палавници днес! Да растат весели игриви и засмяни! Честито Hug

# 619
  • Плевен
Честит рожден ден на днешните рожденници  със звучни имена Боян, Йоан и Кристиян! Живи и здрави, много усмихнато и щастливо детство им пожелавам!

Анджи, моля се всичко да е наред със сърчицето на Гого, но моля те намери по интернет ако трябва добър лекар хомеопат за него. Натрови се с тези антибиотици. И моите много боледуват, но от 3 месеца, откакто започнахме хомеопатията, не са близвали антибиотик. А Панцефа наистина е най-добрия и с по-малко странични ефекти. Ох този върлуващ вирус сега е с такава висока температура, всички наоколо се оплакват.

Полито, съчувствам ти много мила! Дано да успееш да се явиш на изпитите за да ти се махат от главата. А за Ели вече са ти дали доста съвети, а и предполагам и ти си натрупала опит как боледува и от какво се повлиява най-добре.  Hug Това предполагам, че е този Ротавирус. Има си и ваксина против него - Ротарикс. Аз след един такъв случай с Андреа много се ядосвах защо не сме и сложили такава, като четох против какво е, но вече беше късно. Пък и то една ваксина ли е да сложиш...  Confused

За почивките - точно заради вероятността да се наложи да посетим лекари с тези малки деца, засега ще почиваме в Бългориа, пък, живот и здраве, по-нататък, да поотрастнат децата и пак ще тръгнем по чужбина. Че това ми е най-голямата страст и най-лубимото занимание - да пътувам, да се подгатвям за пътуване, да чета за разни места по света, да разглеждам такива снимки... Обожавааааам  Heart Eyes

Утре имаме празник на селото и събор. Ще имаме гости на мъжът ми брат му с трите им деца, къде ще се събираме, как ще спим, пълна лудница ще е, но пък отдавна не са идвали, тъй, че ще се оправим някак си.... Ще има гости изпълнители от Македония и се надявям да е интересно. Залавям се с приготовления и почистване, разбира се ако малката лепка реши, че може да направи 2-3 дихания беза да съм вързана за него  Mr. Green

Хайде, доскоро!

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 14:36 от anyto

# 620
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Влизам набързо да поздравя всички слънчеви майчета, 'дето избързаха и изневериха на графика. Да бъдат здрави, усмихнати, енергични и винаги обичани, разбирани и много глезени Hug Прегръдки и за всички горди майки Hug!Анджи, моля се да се разминете с операция и всички да се развие по най- добрия начин за беб Hug Кураж и горе главата Peace
Ру ми беше няколко дни с много висока Т, аз бях също болна, големия и той с Т, но ниска... абе кекава работа ooooh!

# 621
Много Т-тава седмица Sad и мойто се опитва нещо да се темперосва, дано ни размине  Praynig

Хора, ще умра от тази алергия ли е, кво е, вече не знам. Аман от кихане, ей! Разцепих си носа да го бърша Sad в очите съм като пиян вълк, а от днес си имам и пъпки от слънцето, даже за капак няква гад ме нахапа в парка. Ужас! По цяла нощ не мога да спя. Взех хомеопатично от аптеката, не можах да се докопам до личната. От мен ако зависи, всички тополи да вървят за амбалаж! Wink Странно ми беше, обаче, че миналата година, този период съвпадна с най-бременните ми месеци и нямах такива ужасяващи алергични реакции към полените и косената трева, но пък и не шатрех толкова по градинките  smile3516

Честито на Кристиян и от мен!

Бо и Йо са много сладки, добре че Веси вече се появява, поне във ФБ Simple Smile

# 622
  • София
Здравейте! И Мо е с температура от тази нощ. Вдигна я над 39гр.
Утре и е кръщенето, на което са канени 40 човека и направео не знам какво да правя. Нищо друго и няма, но тази температура...Свали я бавно за 4 часа с Ефералган. До сега винаги за 30мин. я сваля. Когато се събудихме през ноща в стаята не се дишаше и първо реших, че се е претоплила ама си мисля, че като иде на хладно би трябвало сама да спадне температурата пък и токкова вискока...

# 623
  • София
Честито на патерици на Йоан и Боян!
Честито и на Криси!

Много ми е мъчно като чета за болни дечица....... И моите минаха през този вирус преди рождения ден на Марти, но за празнуването вече бяха Ок. С тия избиващи един след друг три зъба Марти се разболя и после го лепна и на сестра си, ама тя нали е дългокърмена и го изкара за 24 часа. Иначе температурата е над 39 и гърло и хрема се появиха на третия ден.

# 624
gmarinova,Geraldine .Бързо оздравяване Praynig
И Алиджан е болен,снощи вдигна температура и на всичкото отгоре има и разстройство Sad

# 625
  • Плевен
Бързо оздравяване на болните дечица! Този път явно този гаден вирус е докопал много повече деца  Sad Аз не смея да се похваля, но моите изкараха много леко, само с леко зачервено гърло, малко цифки, и на Преси алергичните пристъпи, но поне Т не са вдигали, и всичко оправихме само с хомеопатия. Пупупу!

Хайде отиваме на събора! Лек и усмихнат и оздравяващ ден за малките  Hug

# 626
Анджи,стискам палци на Гого!

Честит 1-ви Рожден ден на всички сладурковци дето съм пропуснала.Да ви радват много и да не боледуват.

Нещо ми се губиш takanat.

При нас е нормално.Емито е много гальовна,слага главица в/у твоята, като полегнеш на дивана и казва о-о-о.Още не ходим,лазим,но правим завой с уокъра и го бута всякъкси.
Не ядем добре напоследък и сутрешния сън нещо не се получава.

Да почерпя днес правим 11г от нашия брак.

http://www.bis.bg/albums.php?p=view&mid=691401

# 627
  • София
Моля някой да ми каже как точно се дава осцилоскокцинум?

# 628
Здравейте от нас   Hug , не съм влизала отдавна , не ми остава време , по цял ден сме навън , само наобяд се прибираме за сън , таткото ни е в отпуска и се възползваме маскимално . Вчера бяхме на плаж , времето беше прекрасно , даже събрах смелост да вляза в моренцето . Така изгорях , че снощи спането ми беше много трудно , но вече съм с тен  Crazy

За Юли , вече е по-добре , не кашля , останаха малко сополки да излекуваме , ходихме тук в Бургас при трите "светила ", двете бяха на мнение че е алергия и че щом сега я е проявил , не означава че ще се появи пак и че е алергичен , ще даваме протиоалергичните капки още около седмица и ги спираме . С две думи съм спокойна вече .  ooooh!

Бързо оздравяване на всички болни дечица  Praynig

Честито на всички пораснали юнчета , нека са здрави и винаги усмихнати .  Hug Heart Eyes

Честито и на всички с поводи   bouquet

Анджи , Аугментина и на нас не ни повлия въобще , когато Юли беше с бронхиолит , три дена го пи , но ставаше по-зле .съжалявам че се включвам малко късно . Повечето АБ и при нас се отразяват с разтройство . Дано бързо да се оправите , съгласна съм с другите че нагината е с много висока Т до 40 градуса . И най-важното , дано не се налага операция  Praynig Praynig Praynig

# 629
Антибиотик се дава с капки от типа на Био гая за да няма разтройство  Peace  Ники с бронхита пи Аугментин, много бързо се оправи.

Джери, по няколко зрънца директно в устата /така може и да се задавят малките де/ или разтворени в малко вода, не е нужно да се дава цялата доза, няколко пъти през 30 минути и после увеличаваш интервала до 2-3 пъти на ден. така съм запомнила от Петя и така давах на Благо 2-3 пъти, пресече го веднага.

Общи условия

Активация на акаунт