Бунгала на Арапя

• 229 063
  • 855
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,имате ли впечатления от бунгала Мистрал и знаете ли какви са цените?

# 106
venislava , здравей. Преди няколко дни се обаждах и ми казаха следното:бунгала - 4 души цена 60 лв. . Паркирането на автомобили става около бунгалото, но няма детски кът за игра на децата. Намират се на около 20-30м. от плажа. Господинът каза , че може да се пазарува и храни човек в комплексите от бунгала наоколо. Лично на мен ми харесаха, но и много изолирани ми се сториха.Дано да съм ти била полезна.

# 107
  • София
А знаете ли някои бунгала с 2 стаи - за предпочитане от новите  Rolling Eyes Embarassed Hug

# 108
venislava , здравей. Преди няколко дни се обаждах и ми казаха следното:бунгала - 4 души цена 60 лв. . Паркирането на автомобили става около бунгалото, но няма детски кът за игра на децата. Намират се на около 20-30м. от плажа. Господинът каза , че може да се пазарува и храни човек в комплексите от бунгала наоколо. Лично на мен ми харесаха, но и много изолирани ми се сториха.Дано да съм ти била полезна.
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО!!!

# 109
А знаете ли някои бунгала с 2 стаи - за предпочитане от новите  Rolling Eyes Embarassed Hug
и аз същия въпрос да задам?

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 02:49 от veni-b

# 110
Цитат на: ralej в Пет., 29 Юли 2011, 17:18
А знаете ли някои бунгала с 2 стаи - за предпочитане от новите    -   Във връзка с този въпрос мога да кажа, че бунгала  Алекто  и бунгала Георгиев биха ви задоволили. Погледнете в сайта им.Дано съм била полезна.                                                         

# 111
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО!!!

И аз благодаря!Интересно ми е къде се намират-хем са близо до плажа,хем са изолирани.

# 112
Ако някой вече е бил на бунгала Мистрал нека да сподели.Ако ли не, нека почиващи там или запознати подробно с къмпинга да ни дадат по-подробна информация.

# 113
Здравейте,
Моля , за информация относно малкия плаж на Арапя. Къде се намира, чисто ли е , има ли много хора. И ако някой има наблюдения относно ето това http://www.arapiapunchetata.point.bg/page1.html , също ще се радвам да сподели.

# 114
Здравейте,
Моля , за информация относно малкия плаж на Арапя. Къде се намира, чисто ли е , има ли много хора. И ако някой има наблюдения относно ето това http://www.arapiapunchetata.point.bg/page1.html , също ще се радвам да сподели.

Малкия плаж е почти свързан с големия - делят ги едни малки скали , т.е не е никакъв проблем да си прескачаш където искаш . На малкия плаж има хубав бар с възглавници по пясъка и шезлонги .
Пънчетата е култово заведение , което винаги е препълнено и в тази връзка , ако спите в стаите над него , според мен ще ви е шумничко  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 11:43 от Нел

# 115
Нел, благодаря за отговора! Относно шума и аз си помислих същото, но поне заведението го открихме. Сега остава да си харесам и бунгало  Grinning

# 116
Нел, благодаря за отговора! Относно шума и аз си помислих същото, но поне заведението го открихме. Сега остава да си харесам и бунгало  Grinning
На бунгала ли държиш ? Защото в уличката над Пънчетата има една поредица малки частни хотелчета , много хубави . Препоръчвам ти вила Тоскана  примерно Peace

# 117
На бунгала ли държиш ? Защото в уличката над Пънчетата има една поредица малки частни хотелчета , много хубави . Препоръчвам ти вила Тоскана  примерно Peace

И "Елинор" е добра! Peace
Ама "Тоскана" има еднин апартамент с чудна тераса на втория етаж! Wink

# 118
Не държа да е бунгала, само да е близо до плажа, че който иска по-рано да се прибира, да не се налага всички да си тръгват заради това че сме с колата примерно.
Тази вила Тосакана ми харесва. Ние сме 2+2 деца, като едното децата е доста голямо. Незнам дали 4-ните стаи няма да ни е тясно и малкия ако заспи, ние къде ще се настаняваме.

Е ако има апартамент може и да се получи.

# 119
.

Е ако има апартамент може и да се получи.

Точно на втори етаж има една прекрасна тераса,която е обща за две от стаите.Което ме навежда на мисълта,че са апартамент,защото всички останали стаи са със самостоятелни тераси.
По пътя на логиката,нали се сещаш! Wink Laughing
Но все пак се обади да попиташ предварително,защото имаше такъв човекопоток,че май ще ви е доста трудно да намерите стаи по това време на годината! Peace

Общи условия

Активация на акаунт