Бунгала на Арапя

• 229 300
  • 855
  •   2
Отговори
# 390
да не изляза после аз виновна ...  Rolling Eyes

# 391
Споко,аз така или иначе си го бях набелязала  Wink

Да попитам също как са цените там по заведенията?Чувала съм,че са доста народни,не като по повечето курорти.
И има ли рибари,които продават прясна риба някъде в околията.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 10:47 от ell_ell

# 392
ами има доста заведения и цените са приемливи, ние на Немаш грижи бяхме клиенти, те ни сервираха на верандата даже.

Това 2-ро нямаше кухненски бокс май - т.е. има хладилник, но няма микровълнова.

За рибата не мога да помогна - не сме търсили.

# 393
Бунгалата на Мария всичките ли са с кух.боксче, поне така ми се струва на някои от снимките, отвън на верандите има нещо такова обособено с мивка.
Дали има свободни места за началото на август, някой звънял ли е, ако има май в понеделник ще запазя. Rolling Eyes

# 394
Момичета, бунгалата на Мария са заети и за целия август... Rolling Eyes
НА Кораба също, предлагат ми от новите им бунгала, но нямат нищо качно на сайта все още, малко ми е рисковано така. Човека каза, че ще бъдат на мястото на заведението, ??
Zl-76, ти какво ще кажеш?  Simple Smile

# 395
Аз ще съм на новите, ще са като 3 и 4 и ще са баш на плажа - няма заведение - няма да е шумно, няма пътечка - от верандата на пясъка - няма да виждам и паркираните коли отпред дори  Peace

# 396
Ох, благодаря ти много, ще ги запазвам май Hug
А каква цена ти казаха, аз днес забравих да питам Laughing и колко нощувки капаро си платила? Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:42 от Шушони

# 397
Само да не ни мине котка път!

60 лв. ние 5 нощувки ще имаме живот и здраве да е!

Аз и преди съм писала, че ми е важно да чувам, виждам и усещам морето - затова ходя на море все пак. Отделно си сядаш и си пиеш пиенето на верандата, който му се спи отива да спи, не мъкнеш нищо. Ние сутринта отивахме бодвахме чадърите и слагахме столовете и всеки си ходеше напред - назад.

Предполагам, че няма да съжаляваш.

Ако човек иска голяма тишина и спокойствие трябва да отиде по-назад, ама там си има своите минуси.

# 398
Точно така си го представям и аз  Hug
Свободно да си ходим напред назад и само морето пред нас Heart Eyes

# 399
Точно така си го представям и аз  Hug
Свободно да си ходим напред назад и само морето пред нас Heart Eyes

...а вечер се пускаха китайски фенери, палеха се свещи и прочее ... ако се падне да има пълнолуние е просто вълшебно!

# 400
Момичета, да ви питам, освен бунгалата на Мария и Кораба има ли други, които са на първа линия, че като гледам при тях места не са останали за активния сезон?

# 401
Здравейте момичета! Интересува ме някоя от вас има ли отзиви за бунгало № 9 на "Кораба"? Разбрах че е на втора линия. Моля ако някоя е била там да ми сподели впечатления Simple Smile Благодаря!

# 402
То 9 е на линията на 3, 4, 5, 6, просто не се вижда морето от бунгалото, но е на една крачка разстояние от плажа. Сега пред него няма заведение, а ще има друго бунгало. Вътре как е не знам - то има снимки в сайта.

# 403
Zl-76 , а какво ще кажеш за бунгало 16, там ще бъдем живот и здраве.
Можеш ли да ме ориентираш за разположението му? Simple Smile

# 404
Zl-76 , а какво ще кажеш за бунгало 16, там ще бъдем живот и здраве.
Можеш ли да ме ориентираш за разположението му? Simple Smile

Е то е ново - и ние трябва да сме там и още не са качени снимки, те са на мястото на заведението и ще са като 3 и 4 - върни се и прочети за 3 и 4 бях писала подробно, докато не ги покажат в сайта няма как да ги видим. Пиша в множествено, защото са 2 - 15 и 16.
Пред 3 и 4 има място за колите и на пясъка има ред с каравани, а пред тези не би трябвало да има нищо според обясненията на господина. Паркинга ще е или до тях или отзад.

Общи условия

Активация на акаунт