Бунгала на Арапя

• 229 150
  • 855
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Момичета,зона Кракен/караваните/,около проблемното блато ли е?

Не. То е на плажа, а зоната е далеч.
А в момента блатото дори е попресъхнало  Simple Smile

Благодаря!

# 466
  • London
Малко пресни снимки за вас Simple Smile

# 467
Здравейте,като четях за отзивите и гледах снимките,изпитах голямо желание да почиваме там със семейството,искам да попитам бунгалата или вилите са по близо до плажа,искам колкото може по близо ,защото детето  на 2,5 години и много не й се ходи на далечни разстояния.Доколкото разбрах едва ли ще има свободни места до края на август,но ще се опитам да резервирам за септември.Но се чудя на кои бунгала или вили да звънна.Може ли малко да ме насочите,и още едно въпросче,във водата плитко ли е в началото,имали рязка граница дълбоко плитко?Благодаря предварително

# 468
  • София
Извинявам се, но първата снимка с нищо не ме грабна. Плажът изглежда ужасно. Значи с нищо не се е променил от миналата година. Жалко, повече кракът ми няма да стъпи там.
Арапя не е това, което беше...
Има толкова по-хубави плажове по родното черноморие.

# 469
  • London
Ами има сайт мила , където можеш да избереш къде точно там да почиваш.
http://www.arapya.com/

Плитко е и е приятно за деца. Има сърфинг и водно училище за водолази за възрастните.По-отношение на плажа снимката е правена в края към скаличките, защото от тази година има забрана за хората с кучета и имат отделен участък на края. JoyПо средата плажа е по-атрактивен, но заради меца няма как.Аз си обичам Арапя, все пак си ми е втори дом както се казва.

Скрит текст:

# 470
снимките са супер,и аз искам там още сега! Grinning

# 471
Хехе, ами аз Меца я видях там, когато бяхме Юни (освен ако е друга)  Laughing
Снимките са супер, но точно на една от тях се вижда как тече барата към морето.
Е...... Като видях какво тръгна по тази бара след аварията, и спокойно си се вливаше в морето - всичко ми се обърна направо....

Ако не беше това - мястото си е супер

# 472
  • London
Тази бара е от миналия октомври снимка. Wink Сега не знам как е точно ....

Навярно си видяла нашата меца. Тя е там по цяло лято. Mr. Green

# 473
Някой по-назад писа, че вече е попресъхнала, но точно когато бяхме ние там, стана авария с отходната канализация и  всичко се вливаше в нея, от там в морето.
Отделно четох в един справочник за плажовете, че специално на Арапя концентрацията на фекални замърсявания винаги е на горна граница. За сега нямало случай на превишаване, но все пак....
Естеството на залива не предполагал приток на чиста вода, и това още повече затруднявало самопочистването. Това само според инфо от справочника.

Но другото от канала, го видях и помирисах на място Sick

# 474
Арапя е за спокойна почивка, без излишен лукс и е наше любимо място.Ние и двата пъти сме отсядали в бунгала Щереви и сме много доволни.Хората не са натрапчиви с присъствието си, имат пълно доверие на почиващите, което си е от значение.Много чисто и уютно в непосредствена близост до плажа. Обаче винаги резервираме по-рано, защото съм почти сигурна, че за юли и август няма да намерите места.Миналата година почивахме от 1-ви до 7-ми септември и беше прекрасно.

# 475
  • London
Танита , разбирам те напълно, но общината не изглежда особено загрижена за инфраструктурата на къмпинга. Прибира пари за инфраструктура на собствениците , отцепва им се земя за пътища, а  накрая ни пътища правят, ни осветление слагат. ooooh!

Но пък плажа в акомпанимент с боровата горичка за мен е рай. Mr. GreenИма нещо магнетично на това място.

# 476
  • София
Значи пътя пак си е това, което беше, така ли?

# 477
  • London
Още миналата есен беше асфалтиран пътя Царево-Лозенец. Май имаше само някакъв кофти участък около Оазис. В самия къмпинг не асфалтират нищо. ooooh! Собствениците събират пари за чакъл всяка година, но каква полза като дъждовете го отмиват. А най-лошото е , че не може да се сложи асфалт от самите собственици , поне така съобщават от общината.

# 478
ох, притеснихте ме с тая информация за замърсяването ... Sad

# 479
  • София
Още миналата есен беше асфалтиран пътя Царево-Лозенец. Май имаше само някакъв кофти участък около Оазис. В самия къмпинг не асфалтират нищо. ooooh! Собствениците събират пари за чакъл всяка година, но каква полза като дъждовете го отмиват. А най-лошото е , че не може да се сложи асфалт от самите собственици , поне така съобщават от общината.

То Царево си е ясно. Аз питам за пътя от големия път до Арапя. Че преди няколко години счупихме гърнето. Ясно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт