Бунгала на Арапя

• 229 213
  • 855
  •   1
Отговори
# 510
  • London
За всеки влак си има пътници.  Peace На бунгало не е лошо стига да е запазило само наименованието бунгало и да е като масивна постройка. Някои от бунгалата на къмпинга са меко казано доста първобитни и ароматни в лошия смисъл на думата.Но пак е според зависи кой как си стопанисва имането...

# 511
Да, така е - има много хубави и много лоши ... както на Арапя, така на Кранево, на Шкорпиловци, на Ахтопол ... но си права - зависи от стопаните, а и от почиващите също.

# 512
  • София
Мерси, така си и мислех. За близостта до плажа сте абсолютно прави и басейн не ми трябва, но там предлагат изхранване, а на мен ми омръзна все да ги мисля тези деца това ли ще ядат или друго. Миналата година бяхме на бунгала Георгиеви и беше супер, само храната пак беше хамалогия. Абе явно ще търся друга оферта. Още веднъж мерси.

# 513
  • London
Разбирам те, но в България ол инклузива и закуската, обед , вечеря не са това, което са по света. Или ще сложи нещо залежало или недостатъчно да се наядеш. Изобщо ще гледа да изкара от теб максимума, а да вложи минимума. И при една лоша кухня предплатена за 10 дни губещия е само почиващия. Човек трябва да е напълно уверен в добрия фийтбек на кухнята , обема и качеството за да се хване за някоя подобна оферта.

# 514
Здравейте, някой да е бил в бунгала Ирина на Арапя   bouquet

# 515
  • София
Аз може да се опитам да погледна от някой от етажите на Кораба тая година ... че да видя гледка от високо. Въпреки, че ми стига да гледам морето от верандата ....

I-ви етаж

II-ри етаж

# 516
Мерсиии  Hug

# 517
  • София
Звъннах на две-три места. Ами то всичко е заето!
Някой да знае свободни бунгала за последната седмица на август 24-31.08???

# 518
  • London
Някой искаше снимки на новия хотел...

та ето..

А тук едно страхотно албумче със снимки на Арапя и един разказ на почиващ там 2012 Simple Smile
http://bulgarianlandscapes.blogspot.co.uk/2012/07/10.html

# 519
  • Велико Търново
Как му е името на този нов хотел?

# 520
Прекрасни са снимките от блога ... невероятни!

# 521
# 522
  • London
Определено е добра офертата. Арапя започва определено да се облагородява. Peace

# 523
# 524
  • София
Определено е добра офертата. Арапя започва определено да се облагородява. Peace
Определено Арапя няма нужда от бетонно облагородяване. Определено всички заливи са преобагородени.

Общи условия

Активация на акаунт