Бунгала на Арапя

• 229 154
  • 855
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Платени са и би трябвало да са на този, който държи плажа на концесия. Мисля че от 1.07 са по 7 лева

# 826
  • Пловдив
des2020, от кога сте на Пънчетата?

# 827
От 2-ри август до 7-ми  Grinning нямам търпение да тръгнем ! Имам много положителни нагласи и за плажа и за Вилата дано се покрият с реалността

# 828
  • Пловдив
Незабравима почивка да имате!
Чакаме те с отзиви!

# 829
  • София
Някой от 1 август с детенце дали ще ходи? Търсим компания за нашата госпожица.

# 830
Ние ще сме от 24 август с малко дете. Ще сме с още едно семейство и с тяхното детенце.

# 831
Ние се върнахме от Арапя.бяхме в бунгала Щереви много сме доволни.чистичко всичко е на една ръка разстояние Grinningплаж.магазин.ресторант(обядвахме всеки ден.има готвено)малкия си разбра най вече от почивката,при нас беше пълно с деца.гонката почваше с отключването на вратата  Mr. Green ние на плаж ходихме само сутрин ,привечер ходихме до Царево,Ахелой и Резово.догодина пак сме там Sunglasses

# 832
Ооо и какво има в Царево като забавления ? Има ли много хора там ? А в Арапя пълно ли е ? Шумно ли е сега ?  newsm78

# 833
Ами като във всеки град парк с люлки,пързалки. Grinning...но ние сме малки и на нас ни е достатъчно:love:на Арапя и толкова няма така че пак е разнообразие  Peace
на мен не ми се видя толкова шумно,на Арапя беше тихо и спокойно Sunglasses

# 834
  • на североизток от Рая
Ние се върнахме от Арапя.бяхме в бунгала Щереви много сме доволни.чистичко всичко е на една ръка разстояние Grinningплаж.магазин.ресторант(обядвахме всеки ден.има готвено)малкия си разбра най вече от почивката,при нас беше пълно с деца.гонката почваше с отключването на вратата  Mr. Green ние на плаж ходихме само сутрин ,привечер ходихме до Царево,Ахелой и Резово.догодина пак сме там Sunglasses

Много харесах снимките на бунгалата в сайта. Реално така ли изглежда всичко, че имам един горчив опит и не искам да ме сполети същото разминаване. Има ли бунгала с две стаи, трябва ми бунгало четириместно, но предпочитам две стаи, а от сайта не можах да се информирам. И повече информация не отказвам, може и на лични и благодаря предварително! Hug

# 835

Много харесах снимките на бунгалата в сайта. Реално така ли изглежда всичко, че имам един горчив опит и не искам да ме сполети същото разминаване. Има ли бунгала с две стаи, трябва ми бунгало четириместно, но предпочитам две стаи, а от сайта не можах да се информирам. И повече информация не отказвам, може и на лични и благодаря предварително! Hug

да точно като на снимките е .нашето бунгало беше с двойно и единично  легло.най добре се обадете и ще разберете.но мисля че няма с две стаи  Thinking

# 836
  • на североизток от Рая
 Благодаря, Ел!  Hug Утре ще звъня наред. Не знам дали ще ни огрее. Късно  е за резервации.  Confused

# 837
  • София

да точно като на снимките е .нашето бунгало беше с двойно и единично  легло.най добре се обадете и ще разберете.но мисля че няма с две стаи  Thinking

На Щереви няма бунгала от две стаи. Били сме там, както и на Грудови отсреща. На нас, лично, ни бяха доста тесни, а сме с едно дете, а за 4 човека би било съвсем....

# 838
  • на североизток от Рая
denizara, благодаря и за твоето включване. А имаш ли представа кои бунгала са по-големи? Ние сме четирима, но не искам всички да сме в една стая.

Като цяло харесва ли ви този къмпинг? Има ли достатъчно сянка? Снимките са все хубави ,реално така ли е?

# 839
На нас ни хареса там най вече заради залива.плитко е .няма големи вълни останах с впечатление че повечето летуващи са с деца Heart Eyes
ние за пръв път сме на такова място и ми хареса а не бях мн.навита Mr. Green
стаята  нормална стая.то нали се прибираш зада поспиш.какво като е тясно.който не му се спи-на вън Sad

Общи условия

Активация на акаунт