Бунгала на Арапя

• 229 116
  • 855
  •   1
Отговори
# 210
Елия, не почвай тоя разговор, че ще те изядат! Все едно е напълно невъзможно да имаш куче и да го водиш на почивка с детето си. Тук в няколко теми такава омраза съм срещала към любителите на четирикраки, че не ми се влиза в тоя кървав спор. Супер е това, че си взимаш и дете и куче на почивка, ние също тази година така ще направим. Разбира се, навсякъде като питам допускат ли с кучета изяснявам, че кучето не се пуска свободно из комплекса, чистя след него и гледам да не досажда на тези, които не го харесват. Че те хората /и децата/ или ходят след нас и искат да го гушкат, или ни гледат на кръв. Не са длъжни всички да ни харесват разбира се и се съобразяваме с това. Но последните постове ме втрещиха направо - какво възмутително има да си вземеш кучето на Арапя в бунгало. Да не го водя на "ол инклузивна почивка" в петздезден хотел?

# 211
Аз спорове не започвам  StopОбяснявам най-човешки , че светът не спира да се върти , защото на еди кой си детето му било алергично  Confused
Моето пък не е и аз не искам да го лишавам от компанията на най- добрия му приятел .
Да не говорим , че специално пък на Арапя е бъкано с кучета всяка година и на който не му изнася подобен вид място и почивка отива другаде ...
На сайта на "Алекто" примерно има надпис , че четириногите са много желани гости при тях  Simple Smile
В крайна сметка собственика преценява какво да прави със собствените си бунгала или хотел Wink

Пак да попитам - бездомните не пречат и не причиняват алергии , само тези със стопанин , така ли ?

Да не го водя на "ол инклузивна почивка" в петздезден хотел?
Аз миналата година водих кучето в такъв хотел . Представяш ли си , взеха че разрешиха  Sunglasses

# 212
И аз не мисля, че е нужно да се готви на Арапя. Заведенията не са скъпи, а има разнообразна, вкусна и прясна храна. Ако нямате някакви супер специални изискванията към храната, според мен изобщо не е нужно човек и на почивката да готви.

# 213
Привет девойки Wink И ние сме си харесали бунгалцата при Димови,но дали ще има свободни места.Писах им,дано отговорят бързо и дано има. PraynigАко не ще търсим други,много ни се иска да сме на Арапя.Не сме ходили до сега и ни изглежда много хубавичко.А и за детето ще е добре да тича на воля.

# 214
Момичета, а отзиви за къмпинг Корал дали ще се намерят? Гледах офертата на Ник Травъл http://niktravel.com/content/view/2309/380/ и ми се стори доста прилична..

# 215
То това е ваканционно селище на Арапя, с име Корал, къмпинг Корал е на друго място, ама там май няма нищо построено....Мисля, че срещнах не добри отзиви в нета за тоя комплекс на Арапя, някакви проблеми с тока и водата май беше, но прочети назад да не бъркам аз нещо

# 216

То това е ваканционно селище на Арапя, с име Корал, къмпинг Корал е на друго място, ама там май няма нищо построено....Мисля, че срещнах не добри отзиви в нета за тоя комплекс на Арапя, някакви проблеми с тока и водата май беше, но прочети назад да не бъркам аз нещо
  bouquet Благодаря!

Момичета, тъкмо реших, че Арапя е нашето място и даже харесах бунгала Георгиев и прочетох някакви ужасяващи отзиви за шум, чалга, прахоляк и т.н. Моля момичетата, които са почивали там миналото лято да кажат личното си мнение - много ли е мръсно и има ли къде да се храни човек нормално? Прочетох назад в темата, че в Щереви било шумничко и т.н., но мен не ме притеснява детска глъч, а шумни заведения и лееща се чалга... Също и тоза за прахоляка много ме смути. И още един въпрос - плажовете охранявани ли са?

# 217
Ние бяхме миналата година при Георгиеви.Нямаше нито чалга,нито прахоляк/поне доколкото може да няма прах по неасфалтирани улици! Wink/. Собствениците са много любезни хора и не досаждат по никакъв начин.
Може би сме уцелили хора ,които са по-кротки! Mr. Green Но все пък става въпрос за бунгала и може да се попадне на всякакъв народ-чалгаджии,кучкари,пияници и кавгаджии...И това не само при Георгиеви ,а където и да е!
Но иначе бунгалата са много чисти,нови и добре обзаведени! Peace

# 218
Аз чалга на Арапя не съм чула , освен от бунгалото на онези селяни до нас  Confused Но за това не е виновно мястото , а простотията на някой хора ...
Изобщо не е мръсно , просто има неасфалтирани улици , но и това е част от чара .
Не само , че има къде да се храниш прилично , ами има страхотни заведения със супер добра кухня  Peace
Плажовете са охраняеми , да . И са много чисти на фона на останалото ни черноморие .
Арапя е едно много специално място и на мен ми е много любимо  Heart Eyes

п.п. детската глъч не те притеснява до един момент ...  Wink

# 219
Елия, Сисс  Hug Много благодаря, успокоихте ме. Дано и останалата част от компанията да се съгласят на моя план и скоро да се похваля с резервация

А има ли почивали в бунгала Пънчетата или Да Винчи? Възможно е да сме три семейства, а гледам, че тези къщичики са тристайни?

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 09:21 от shark

# 220
Здравейте,
От известно време обмислям таз годишната почивка и се лутам от 5 зв хотел, до бунгало Simple Smile
Много привлекателна ми се струва почивка, която да съчетава гора, трева и море.
Разгледах бунгалата, но единствените, които ми харесаха са Рино, а те май вече са заети.
Питането ми е, можете ли да препоръчате някоя от вилите (хотелчета), които предлагат стаи, но това на което държа е вилата да има обособен собствен затревен двор, където детето да играе вечер. Желателно е да има и климатик в стаите. Много е важно и да е близо до плажа. Това, което виждам на сайта са само няколко вили, а като гледам снимките, май са доста повече и не всички са представени. Дали случайно няма и бунгала, които не са включени в сайта?

Другото, което ме интересува е как намирате хигиената на плажа. Последните ми спомени от плажа на Арапя ся отпреди 6-7 години, когато плажувахме за 1 ден там. Плажа ми се стори ужасно мръсен и гнусен (фасове, пластмасови чашки, чинийки и пр.), а по водата се носеше гнусен мазен слой.
Някой грижи ли се вече за тези неща?

# 221
  • Велико Търново
танита, миналата година бях там началото на август.  Плажа (Големия) и морето бяха много, ама много чисти. Сравнението ми беше с предишни години на Константин и Елена, Несебър, Златни пясъци.

# 222
За мен плажа на Арапя е най - чистия , който съм виждала по българското черноморие  Peace
танита - защо не погледнеш "Вила Тоскана" - много ми е любима  Heart Eyes
Стаите са супер , има двор , близо е до малкия плаж ... аз много я харесвам  Hug

# 223
  • Plovdiv
Здравейте момичета,
запис и от мен и аз мисля тази година да сме на Арапя, ако разбира се намеря места. Харесах вили Рино, но като гледам няма места. Силно се надявам скоро да резервирам.

# 224
Здравейте. И ние тази година ще сме на Арапя. Вече си направихме резервацията, само не ми е ясно (забравих да питам  Embarassed), на сайта има номер на сметка, цялата почивка ли трябва да предплатя или само 2-3 нощувки. Става въпрос на бунгала Рино. Моля, ако някой има опит да каже.

Общи условия

Активация на акаунт