Бунгала на Арапя

• 229 112
  • 855
  •   1
Отговори
# 225
mariqrousse, предполагам няколко нощувки, повечето така процедират.
Рино са чудесни, аз исках да сме там, и в края на януари се обадих но вече нямаха места.

# 226
mari:) , Благодаря! Ние си резервирахме преди 2 дена, но за началото на юни, за да можем да го комбинираме и с нестинарите в Странджа.

# 227
Хайде и тук да попитам - на вили Боров Рай някой бил ли е, да каже как е, че нито едно мнение не намирам smile3529

# 228
pampipili, много е хубаво местенцето, но си е доста далеч от плажа, ако сте с малко дете, ще трябва да ходите с кола.

# 229
spirid, дано е хубаво както казваш, мисля, че няма да ни е проблем ходенето с кола до плажа, въпреки че ще ни е за пръв път и то с две малки дечица, досега винаги сме били точно на плажа, но този път ни привлече боровата горичка и чудесните условия за децата- люлки, пързалки, както и за големи - хамаци, барбекюта и т.н.... ще видим, като се върнем ще кажа как е било, макар, че ми се искаше да знам дали е много студено вечер, както и шума от колите и разни други

.... а ти на тях ли си била точно или просто си ги виждала, да знам дали да питам Wink

# 230
Мисля, че се сещам къде са тези вили. Доста далеч е от Арапя. Не знам има ли пряк път до плажа.

# 231
Миналата година бяха там наши приятели с малко детенце, ние бях в "Рино". Останаха много доволни, имаха си раница за детето и го носеха до плажа Laughing, Наистина е много хубаво, ние ходихме при тях няколко вечери, не е студено, но е до пътя. Децата няма опасност да избягат, защото е затворено, така че Ви пожелавам приятно прекарване, ще ви хареса.

# 232
супер, много ме зарадва, а верандите си имат барбекюта, нали.. ако си спомняш де.... и на Рино е супер, но за съжаление трудно се намират места там

# 233
Здравейте  Hug

Беше ми много полезно и интересно да чета темата - направо потънах в нея и намерих интересно инфо, за което благодаря   bouquet

Ние тази година май се ориентирахме към Арапя и даже проведох няколко разговора, но съм в чуденка голяма...

Първи вариант - Бунгалата към хотел Кораба ... с 4 легла - притеснява ме близостта до морето, вероятната жега в тях, четох че е прашно и шумно ... ние сме с малко дете и не бих искала да го вържа за мен от страх да не го изгубя по плажа ...

Втори вариант - http://arapia.bg/бунгала/снимки/ - бунгалата на Мария - изглеждат много по-добре и са близо до плажа, но не чак толкова близо ... имат климатик, нямат бокс .. малко по-скъпи  Rolling Eyes

Щереви нямат места, а и отпаднаха вследствие на вашите коментари ...

Рино - няма места

Димови - вероятно не са добра идея  newsm78

Алекто не ми отговориха по телефона, ама май и те са далече ... това, което ми привлече вниманието е наличието на 2 стаи, което ще е супер, че каката е на 14, а малкия - на 4 и ще се групираме на мъже и жени  Wink

Аз искам да сме близо до плажа, да не е много шумно, да е чисто и удобно - не сме претенциозни въобще, искам да ми мирише на море, да виждам изгрева ... наличието на бокс и барбекю не ме блазни, тъй като нямам намерение да готвя и да ядем нон стоп ...

Ако някой може да каже нещо за теми Бунгала на Мария ще съм ужасно благодарна  Hug все още се чудя между тях и Кораба ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes знам, че трябва да резервираме, за да отидем там въобще.

Хубава вечер ви желая  Hug

# 234
За мен плажа на Арапя е най - чистия , който съм виждала по българското черноморие ...

Сигурно не си обикаляла по много плажове Simple Smile

Този на Арапя е далеч от най-чистите плажове, ОСОБЕНО в разгара на сезона.
Виждали сме акота във водата на плажа, ако влезеш навътре с джет или лодка, ще видиш в ляво откъде бълва подводен канал.

А и не си ли се учудвала, защо точно на този плаж дъното е почти мъртво и няма никакъв живот, освен малко  дребни рибки, шепа рачета и щипалки.

Просто няма база за сравнение на чистота, дори и с Къмпинг Корал, който е на няколко километра от там.
В разгара на сезона не ходим на Арапя, точно заради тези неща. Иначе сме почти всеки ден там, предимно заради многото вкусни кръчми наоколо Simple Smile

# 235
За мен Силистар и Шкорпиловци са най-чисти ... до момента, в Шкорпиловци наблюдвахме подводния живот от дюшеците при дълбочина около метър и половина - виждаше се идеално.

Мръсотията сами си я правим за жалост. Ние сами разсипваме всичко  Sad

Аз реших - отиваме тая година - представям си какво е, но за мен по-важното е, че ще виждам морето от сутрин до вечер. Суетата на големите куроти не ми е по вкуса, нито пък магазините.

Дано времето да е хубаво, че при лошо време не е добре на бунгала.

# 236
Вместо запис да попитам има ли други бунгала освен Рино,които да имат климатик?
Много ги харесах, но жената ми каза,че за юли и август трябва да запзвам от декември  Shocked
Или на друго място ако сте ходили да ми препоръчате?

# 237
Вместо запис да попитам има ли други бунгала освен Рино,които да имат климатик?
Много ги харесах, но жената ми каза,че за юли и август трябва да запзвам от декември  Shocked
Или на друго място ако сте ходили да ми препоръчате?

Бунгалата на Мария имат климатици. Все още имаше места. По-нагоре има линк в моя пост.

# 238
За мен плажа на Арапя е най - чистия , който съм виждала по българското черноморие ...

Сигурно не си обикаляла по много плажове Simple Smile

Да , в БГ не съм обикаляла много . Но миналата година на Арапя беше изключително чисто - и плажа и морето . Освен това нали има пречиствателна станция ... за какви подводни канали говориш ?

# 239
Djina имат и бунгала Димови.Ние сме там юли месец.Ето линк - http://www.arapya.com/dimovi.html. Но трябва да се обадиш да провериш има ли свободни датички.

Общи условия

Активация на акаунт