Бунгала на Арапя

• 229 217
  • 855
  •   2
Отговори
# 420
Момичета ние сме с три малки дечица и искаме юни месец да резервираме на бунгала КОРАБА, но се чудя между бунгало 3 и 4-ри. Имате ли представа кое е по-добро и ще ни е добре ли с дечицата там? Благодаря Ви  Hug

# 421
3 и 4 са еднакви - на една веранда са - ние бяхме в 4

# 422
3 и 4 са еднакви - на една веранда са - ние бяхме в 4

newsm51 много, много ти благодаря  Hug

# 423
  • Пловдив
Аз бих искала с моя приятел да отидем за няколко дни в Арапя, дали е подходящо и за двойки без деца  Embarassed  все още сме само двамката  Sunglasses а бихте ли ми препоръчали някои бунгала, в смисъл че нямам кой знае какви претенции, харесах си това http://www.arapya.com/nikolovi.html бунгала Николови, дали имате някакви отзиви за тях?
Видях, че има заведения, в които може да се хапва, не мисля да нося храна и да готвя, така че ще се възползвам от препоръките ви за ресторантчетата  Simple Smile

# 424
Момичета, моля помагайте. В последния момент ни отказаха карта за почивка и сега трябва да търся алтернативен вариант. Търся бунгало или къща с двор, с две спални или спалня+хол, но да може да се спи на дивана. Хубаво ще е да има кухня или поне възможност за скара.
Ще се разпиша и в другите теми за южното черноморие и дано да имаме късмет.
Благодаря предварително на отзовалите се  Hug

# 425
Vanya_P, може би вили Боров рай /веднага излизат при търсене в гугъл/ отговарят горе-долу на търсенето ти.
Недостатък е, че всяка вила има 4 спални и ако вие заемете две от тях, в другите две ще бъдат настанени други хора, с които ще се наложи да ползвате кухнята заедно.
Всяка спалня е с отделен санитарен възел. Има условия за скара/барбекю, има двор.
Друг недостатък за някои /за нас не беше/ е, че са на 10-15 минути от плажа.

# 426
Някой има ли отзиви за новите три бунгала на Арапя, които са строени тази година на мястото на ресторанта?

# 427
Били като другите, т.е. като 3 и 4, чакам който отиде юли да сподели снимки и впечатление, аз не знаех, че са три, знам че са 2, т.е. 1 двойно.

# 428
Днес звънях и ми казаха "Имаме три нови...". Аз не съм ходила досега там и нямам представа за какво става на въпрос. Ще ми пратят снимки на мейла, ако някой иска да ги види, нека пише. Ние ще сме там края на август, има ли и други за този период?

# 429
Ще ти пратя моя мейл на ЛС. Може и да са три. Аз имам представа за другите, писала съм - останахме много доволни .

# 430
*Caramell* , моля те ако имаш снимки да ми изпратиш, може и на лични. Praynig
Ние ще сме в тези т.нар. нови бунгала края на юли, но от тях няма качени снимки в сайта...

# 431
Все още чакам снимки, уж за днес ми обеща човекът. Все пак си платих капарото, че то по това време на годината въобще не мога да предявявам претенции, извадих късмет със свободно бунгало.
Шушони, ти май ще имаш честта първа да споделиш мнение.

# 432
Ще имаме снимки по-рано  Peace

Всичко ще е наред - само да е хубаво времето и ако може да не е нечовешка жега.

# 433
Ами от 26 юли сме живот и здраве, ...
Аз снимки ще кача веднага, ма мисля че Zl-76  ще е първа, специално за Кораба говоря който ще е . Hug
Абе аз нямам търпение вече. Heart Eyes

# 434
Няма да съм първа там тази година. Една друга мама ще е там и обеща да снима.
Ние ще сме от 11 август .. дано нещо да не се обърка.
надявам се новите бунгала да са удобни, имам притеснения някакви за шума от заведението, за шума от самия плаж, дано не са някакви мънички ... и прочее, ама каквито - такива. То няма пълно щастие ...

Общи условия

Активация на акаунт