Къде на море в района около Бургас?

• 6 130
  • 15
  •   1
Отговори
Бих искала да почиваме в района около Бургас. Моля препоръчайте ми хотел и място от което сте останали доволни. Ще бъдем с детето.
Благодаря!

# 1
Созопол - много романтично и приятно!!! Peace

# 2
Созопол е много хубаво но аз лично не бих отишла там лятото с детето на почивка, има прекалено много хора, няма място къде да стъпнеш какво остава да разпънеш хавлия, пък и гъмжи от нагли баби рускини които мрънкат че хвърчял пясък и т.н.Вечер е някакъв кошмар, от всякъде се чува дъндания поне до 11-11.30 ч. Може би Черноморец бих ти препоръчала за почивка с дете. По- тихо е като курорт в средата между Созопол и Бургас е горе долу, ако ти се разхожда и сте с кола. Абе по като курорт за семейна почивка е, незнам това е лично мое мнение като човек живеещ в Бургас.  Mr. Green

# 3
И аз търся къде да заведа децата. Да избегна навалицата, съм решила да идем юни месец и после септември за малко. Аз търся апартамент с отделна спалня и с кухненски бокс, при това да е максимално близко както до детска площадка, така и до плажа, че голямо мъкнене на багаж ще падне...  Не ти помагам с конкретно място, защото и аз не съм се ориентирала, но специално за нас - ако намеря някъде такива условия - няма да гледам кой е града/селото  Peace

# 4
Какво ще кажете за Поморие? Приятелки са ми разказвали чудесни неща , но лично не съм ходила  .  Sunglasses

Но ето какво намерих съвсем случайно  Confused
Цитат
Мръсотията по плажа и продължаващото строителство в Поморие гони туристите, алармират от Асоциацията на туроператорите.

От Асоциацията са входирали жалба в Общинския съвет в Поморие и в петък на заседанието на съветниците тя ще бъде разгледана, предава агенция Фокус.

В докладна до местния парламент браншовиците твърдят, че въпреки кметската заповед строителството продължава, плажът не е почистен, пълно било с комари и буболечки.

Туроператорите трябвало да пренасочват туристи към други дестинации заради оплакванията и плащали неустойки за рекламациите на туристите.

Вече имало и регистрирани случаи на ухапвания от кърлежи, алармират още представителите на туристическия сектор.

Председателят на Общинския съвет в Поморие Стоян Стоянов потвърди, че описаното от туроператорите състояние в курортния град е такова.

Ако положението не се промени, от Асоциацията на туроператорите обмислят вариант да не предлагат за следващия сезон Поморие като дестинация за почивка.
- От 18.07.2007

# 5
Созопол - много романтично и приятно!!! Peace
миналат година бяхме в Созопол..дъщеря ми беше на  2г7м...доволни бяхме Hug
Плажът в новият град е голям....достатъчно място имаше за всичките ни хавлии-басейни-кофички.. Peace

# 6
koлко около Бургас?
за Поморие горното мнение го потвърждавам.м.г. минахме на разходка за 1 ден-много зле плажа.
мръсно, тясно, окупиран с чадъри.Презастроено ,липса на паркоместа около морето.
за Черноморец имаше мнения-повече отрицателни.
остават приморско и несебър.

# 7
Някой може ли да ми каже ,ако е ходил в Крайморие ,как е там? Има ли много хора?Плажа пренаселен ли е?Разглеждах някои хотелчета  и има добри цени,но не знам дали си заслужава.

# 8
Крайморие си е спокойно....плажа не е лош.Имаш ограничен избор на заведения,но цените са сносни
И аз съм влюбена в Созопол,от малка все там ме мъкнеха нашите и определено го няма бохемското очарование...сега ходим на Каваците до СОЗОПОЛ-плажната ивица е разкошна,спокойно е,не е пренаселено и има добри капанчета Hug

# 9
Порових се малко в нета за Черноморец и като цяло съм доста озадачена. Малко от предложенията вървят с нужната информация, да не говорим за собствен сайт. Ако имат такъв - или нямат цени, или адрес и карта ... Тези, за които намерих пълно инфо според мен са прекалено скъпи за мястото и услугите, които предлагат. Единственото, което ми задържа малко вниманието /със ниска цена и близо до плажа/ е това - http://bghotelite.com/web_main.php?id=2576
Вие успяхте ли да намерите каквото търсите? Дайте линк и аз да разгледам...   Praynig

# 10
  • София
В Черноморец не препоръчвам. Пясъкът е много едър, а и самото село не ми харесва. Крайморие ми се струва по-добър вариант. Много е спокойно.

# 11
Созопол созопол - най- добре!!! Peace

# 12
  • Сф
А защо никой не споменава Сарафово???- аз съм влюбена в това място, а като ми остане време ще пусна и тема Grinning

# 13
На мен пък Сарафово въобще не ми харесва, но никой не задължавам с мнението си. По-миналата година се излъгахме да отидем там и никога не бих повторила.
Според мен Созопол е добър избор, особено ако не е в пиковият сезон- ако разбира се търсите спокойствие,заради детенце.

# 14
Равда... Peace
От 2 годишна все там са ме водили,после сама съм ходила и това ми е любимия курорт на цялото черноморие.
Препоръчвам горещо.

Общи условия

Активация на акаунт