Бунгала на Арапя

• 229 132
  • 855
  •   1
Отговори
# 585
Жалко! Ще трябва да разнасям и кърпи за баня и кърпи за плаж... ooooh!

# 586
Жалко! Ще трябва да разнасям и кърпи за баня и кърпи за плаж... ooooh!

ами ако искаш ги питай, но аз не помня да е имало ....

# 587
току-що ми отговориха от там и потвърдиха казаното от теб, няма.

# 588
Някой да има информация за този хотел на Арапя ?

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13303

# 589
  • София

Това е на края на Арапя, малко в пущинака.

# 590

Това е на края на Арапя, малко в пущинака.

Освен че е в пущинака, някакви други мнения и впечатления ?

Доколкото разбрах преди е било детски ученически лагер "Вилно селище Корал" и има предимно лоши отзиви !?

Но сега явно е с нови собственици - верига хотели Феста.

Има много примамлива оферта в сайтовете за групово пазаруване :

Търсих доста из интернет  мнения за този хотел, но уви никъде нищо.Явно работи за първа година с новия мениджмънт и все още няма никъде коментари и оценки...?!?

# 591
  • London
Не е в пущинака. В пущинака е новия комплекс, който коментирахме по-предни страници. Сравнително близо е до плажа на 10-тина минути. Писах ти на лични за останалото. Wink

# 592
Можели и тук да споделите за този комплекс-хотел.
Определено и мен ме заинтригува офертата.
Има ли вече някои закупил ваучер, и бил там?

# 593
  • Велико Търново
Потърсете отзиви за другите хотели от веригата Феста. Този все още е нов, и със сигурност няма много посетили го. Аз на добър отзив за Феста хотел не съм попадала. И не бих рискувала. Но всеки си знае.

# 594
  • София
Аз се отказах от офертата на Феста заради лагерниците - представих си почивка освен с моите диванета и с купища други и се спрях. Питах за анимацията - лагерна дискотека, пиене не се предлага в ресторанта и т.н.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 15:50 от mrm

# 595
Здравейте, момичета. Simple Smile
Миналото лято почивахме в бунгала "Рино" и съм много доволна. Собственичката е много лъчезарен и отзивчив човек, постарала се беше да осигури максимален комфорт и удобство на гостите си. За семейства с деца не липсваше нищо, беше чисто, имаше хавлии, дори машинка против комари  Laughing Тази година обаче не успяхме да се вредим. Погледът ми се спря върху бунгала "Димови", но като се сетя къде са разположени и колко е прашно там и как пече,а няма никаква сянка...и се отказах.
В крайна сметка резервирахме в новата вила "Марина", но не успях по описанието да се ориентирам къде се намира.Някой, който е бил наскоро там, да има някаква идея? И изобщо впечатление да сподели? Четох доста назад, но не срещнах коментар за "Марина".

# 596
  • София-Младост
Да си повторя питането, който е бил скоро да ме ориентира от бунгала Атанасовидо плажа какво е разстоянието?  bouquet

# 597
  • на майната си
Да си повторя питането, който е бил скоро да ме ориентира от бунгала Атанасовидо плажа какво е разстоянието?  bouquet

След Щереви са - на 5 мин да речем грубо - близо са - след магазина има едно мостче и си там.

# 598
  • София-Младост

След Щереви са - на 5 мин да речем грубо - близо са - след магазина има едно мостче и си там.
Благодаря ти.

# 599
  • Sofia
Момичета и аз се сетих късно за бунгалата. Сега гледам вилите изредени в arapya.com, за които пише, че са между 50-150 м. от малкия плаж, ориентирайте ме, тези разстояния реални ли са от плажа. Има ли достатъчно кръчмета за изхранване навън, тъй като там за барбекю едва ли ще става, а не сме по филии и готвене.

Общи условия

Активация на акаунт