Бунгала на Арапя

• 229 063
  • 855
  •   1
Отговори
# 645
Вече сме си в Плевен  Confused
Много е трудно след почти 3 месеца на Арапя. Много  Crazy

Ще застрояват горе до гората. Идваха точно в деня преди да си тръгнем разни особи, част от тях от видимо арабски произход, с карти, скици, планове. Мереха отстояния, снимаха...и т.н.
То това отдавна се говори, де, но на мен все не ми се вярваше, че ще се допусне. И сега не знам дали е сигурно, но мисля, че ако не тази година, то до 2-3 години ще му разкажат играта на къмпинга.
И къде ще се денем не знам, като душата си оставям там септември месец.

# 646
  Като са им се прищяли токчета толкова ли не можаха да си намерят друго място, по-натокано!

# 647
  • London
Аз знам, че този проект се е провалил, защото там разрешението е за 2-3 етажа най-много и инвеститорите не ги устройвало понеже искали да правят мега-хотел. Crazy Аз честно казано не вярвам там да се започне нещо.

# 648
Ама май ще се започва.
Както и да е, за мен Арапя е най-божественото място на света. Има нещо там, някаква неуловма магия, която ме кара да се чувствам като в безтегловност. Едно безвремие, зареждане...
Още малко ми остава да се навъртам 24/7 около деца, училище и уроци. Заклевам се, че след две години, ако ме има на този свят, ще стоя там от май до октомври /поне/.

# 649
  • София
Момичета, има ли почивали в новите бунгала на Кораба? Тези, които са от тази година, съвсем на плажа.

# 650
  • София
Побутвам темата Simple Smile
Кажете за бунгалата на Кораба, вижда ли се морето от 3,4,5,6,11 и 12? Гледам имат нови бунгала на мястото на заведението някой бил ли е там?
Ние 2 години подред ходим в Грудови, всичко е супер там, чистичко, децата няма къде да избягат да ги търсиш, но не се вижда морето. Тази година ми се ще да го гледам, затова съм набелязала бунгалата на Кораба  Laughing

# 651
Побутвам темата Simple Smile
Кажете за бунгалата на Кораба, вижда ли се морето от 3,4,5,6,11 и 12? Гледам имат нови бунгала на мястото на заведението някой бил ли е там?
Ние 2 години подред ходим в Грудови, всичко е супер там, чистичко, децата няма къде да избягат да ги търсиш, но не се вижда морето. Тази година ми се ще да го гледам, затова съм набелязала бунгалата на Кораба  Laughing

Ние бяхме през началото на юни в 4-то бунгало и не ми хареса - стори ми се мизерно! Вярно, че всеки си има различна представа как трябва да изглежда едно бунгало отвътре, но определено не ми допадна - матраците продънени, като в хамак си, мръсно, дрехите ни стояха в куфарите, защото имаше една малка секция, в която е абсурд да побереш нещо, но на някой това им е достатъчно!
Морето трудно ще го видиш от 3то и 4-то, но от 6-то се вижда в далечината морето, но не и брега.  Peace

# 652
  • Sofia
Не съм звъняла още, че нещо изпаднах в чуденка - къде ще ни е най-добре в конфигурация с 3 деца?!
Бях си наумила да резервирам в Кораба, Калисто или Тоскана, че нямаме къмпинг-оборудване, но сега отново се зачудих за бунгалата с 2 стаи? А и миналото лято забравих да разпитам - напр. На Пънчетата, Кораба и бунгалата първа, втора линия дали не е шумно до късно вечер? Тревожа се за малката?

# 653
  • London
Говореше се одеве за строеж нов в темата и да има, към боровата гора. Май 7 декара ще се застроят с къщички, към декември още се работеше.

Елси, аз на твое място бих резервирала в хотелче. Peace

# 654
  • Sofia
Говореше се одеве за строеж нов в темата и да има, към боровата гора. Май 7 декара ще се застроят с къщички, към декември още се работеше

Леле, дали ще за готови вече за сезона, това не е вила или хотелче с 2-3 етажа, това е чудовищно много народ за капацитета на плажа Shocked

# 655
  • London
Не, разбира се, че няма да е готово. То капацитета и друг път сме го говорили тук си е ''ОК'' , ако не идват хорицата почиващи на Царево и на др. места на плаж на Арапя. Вярвам, че един ден като се застрои достатъчно плажа ще стане, ако не друго то поне платен за хората извън къмпинга и така ще се стопират масите от прииждащи от други курорти. Peace

# 656
Е, това няма как да стане. Плажната ивица е държавна собственост, не частна.  Може да се ползва от всекиго.
За жалост и Арапя пое по скръбната пътека на презастрояването на черноморските ни курорти. Най-много се плаша от оня град на мъртвите - "Коста дел кроко", който временно е замразен, но някой ден ще се активира и тогава ... /поселището северно от Царево/.

# 657
  • London
Не е точно така на Каваци и Смокини помня от време оно си има портал и се плащаше за плажно право и за паркинг от пришълци и се влизаше с пропуски. Не виждам защо да не се направи и на Арапя в даден момент, защото моите впечатления са, че прииждащите от други места коли ( които извиват колона точно пред нашия обект и ги виждам как после си заминават след плаж) са не по-малко от народа почиващ на самия къмпинг. И после говорим за пренаселване, ами... ако тази вълна някак се спре не би било така.

# 658
Той пък плажа на Арапя е един "страхотен", та чак да прииждат хора  Rolling Eyes ако прииждат от Царево, не искам да знам какъв е там...

# 659
  • London
В Царево плажа сигурно е най-ужасния на цялото ни Черноморие. Май и на Ахтопол не е росна китка, но на Царево просто поне за мен не става за плажуване. То и това е причината да прииждат, търсих снимка, защото бях правила със сюрията коли пришълци, но съм я изтрила явно. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт