Бунгала на Арапя

• 229 008
  • 855
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
И аз да попитам пак за вила Тоскана, как е там, какви удобства има? С малка девойка на 4,5г. сме, ще има ли забавления за нея? Благодаря и целувки   bouquet  bouquet  bouquet

# 706
Здравейте, интересувам се от бунгала Рино, с малко детенце съм и ми е важно дали е далеч от плажа и до колкото разбирам не всички плажове са добри, та това място до читавия плаж ли е? Също ме интересува има ли приятни места за хапване като броим и малчо не ми се ще да се занимавам с приготвяне на храна! Благодаря предварително Hug

ако не сте запазили места на Рино, вече няма свободни места, те са запазени още януари месец.

# 707
  • Пловдив
Отзиви за Вила "Пънчетата"? Искам нещо близко до плажа. Като цена ме устройва, но няма много отзиви.

http://panchetata.com/
Ако не си видяла сайта им, това е.
Иначе, аз миналата година бях там, за тази също сме си резервирали стая на края на юни. Като обстановка не е лошо, снимките отразяват напълно това, което е в стаите. Не е някакъв лукс, но пък не е и лошо. Ние бяхме само двамата с приятеля ми. Много съм впечатлена от Арапя, това е място само за почивка, далеч от града и суетата, можеш само по една рокля да изкараш цялата почивка. Сутрин ставаме, хапваме в ресторантчето под хотела или в това до него, на 2 метра от теб е плажа, лягаш, печеш се, почиваш. После ако искаш да поспиш по обяд си оставяш хавлии и принадлежности на плажа, качваш се, спиш, и когато решиш се връщаш пак. Плажът е малък, всъщност това е залива, някой по нагоре беше питал дали има свободна зона, та мисля че имаше хора със свои чадъри там. Вечерта има едно заведение на плажа, Помперо, много приятно място, пийваш едно, две и по леглата. Надявам се успях да опиша подробно Simple Smile За мен мястото е страхотно и за това тази година смятаме да повторим. От 29.06 до 4.07 сме там, след почивката ако искате може пак да ви пиша за впечатленията си от тази година bowuu

# 708
Миналата година бяхме в Рино. Замисълът им е супер, но с построяването на още 4 бунгала вече дворът е доста тесен. Във всяко бунгало имаше по минимум едно дете. Да не кажа, че в повечето бяха по 2. Зелената площ им беше малка и какафонията беше голяма  Laughing Като условия почти нямам забележки. Можеше да изхвърлят боклука по-редовно, примерно, ама това са бели кахъри.   Peace

# 709
  • София
Здравейтеееее,

Тази година се насочихме да почиваме на Арапя ( началото на август ). Моля да ми предложите хотел или вила където да можем да отседнем семейното ( с детето ) и да се насладим на хубава почивка. До тук каквото можах да прочета - всичко е Ок. Има къде да се яде, което за мен е най важното защото с малко дете не искам да се чудя къде да ходя да ядем. Като цяло видях, че някои от вилите са точно до плажа и имат отдолу ресторант, но ще съм благодарна на някой който е бил да си каже мнението и да ме ориентира къде ще има евентуално свободни места и ще е ОК за нас.

# 710
  • София
Здравейтеееееееееее,

Успяхме да намерих няколко свободни места в Арапя. И сега ми трябва вашето мнение:

Вила Елинор - на какво разстояние е от плажа? Доволни ли сте от престоя в нея?(ако някой е бил там)
Вила Калисто - на какво разстояние е от плажа? Предлагат ни 4-ка (а ние сме 2-ма + малката ). Мнения?
Бунгало Да винчи - мнения?
Вила Тоскана - разстояние до плажа?Мнения?

# 711
Здравейтеееееееееее,

Успяхме да намерих няколко свободни места в Арапя. И сега ми трябва вашето мнение:

Вила Елинор - на какво разстояние е от плажа? Доволни ли сте от престоя в нея?(ако някой е бил там)
Вила Калисто - на какво разстояние е от плажа? Предлагат ни 4-ка (а ние сме 2-ма + малката ). Мнения?
Бунгало Да винчи - мнения?
Вила Тоскана - разстояние до плажа?Мнения?
Ние от събота ще сме във вила Елинор и тогава ще мога да дам мнение за нея.
Само дето не съм разбрала и двойната стая до края на месеца не е 30, а 40 лв.Но пак си е ОК.

# 712
Елинор е много добро хотелче!!!
От вчерa сме тук и съм много доволнa.Плaжa е нa 20 метрa.

# 713
А Георгиеви как са?  За деца стават ли и на малкия плаж ли са?
 http://byngala.hit.bg/index.html

# 714
  • София

EmiliT,

Много ти благодаря. Вчера се обадихме и запазихме за август ( от 3-ти до 8-ми ). Ако имаш време и възможност да качиш и някоя и друга снимка и да споделиш къде ходите да хапвате ще съм ти много благодарна Simple Smile

# 715
  • София
Ние тази година избрахме вила Марина. Много ми допадна, че постройката е ниска, чисто ново и чисто е, има детска площадка и се намира сред малка горичка. Намира се на 150 м. от големия плаж.

За първа година ще сме в Арапя, като се върнем ще споделям реални впечатления.

# 716
  • София
Може ли да се отиде до Арапя без собствен транспорт и ако може ,спират ли автобусите на к-га или до Царево и после такси ?

# 717

EmiliT,

Много ти благодаря. Вчера се обадихме и запазихме за август ( от 3-ти до 8-ми ). Ако имаш време и възможност да качиш и някоя и друга снимка и да споделиш къде ходите да хапвате ще съм ти много благодарна Simple Smile
Кaто се приберем ще кaчa снимки.
Вие с дете ли сте?Зaщото, aко сте е хубaво стaятa дa е нa първия етaж.Вместо бaлкон сте си нaпрaво нa дворa, a зa децaтa товa е стрaхотно, зaщото си обикaлят нaоколо.
Инaче трaнспортa е до Цaрево и Лозенец.От Цaрево имa рейсче през чaс.
Зaведения имa 4-5 и хрaнaтa е ОК.
И изобщо aз съм много доволнa.
Единствения минус е, че ценaтa зa шезлонг и чaдър е по 5лв, a от 01.07 по 7лв.

# 718
  • София

EmiliT,

Кaто се приберем ще кaчa снимки.
Вие с дете ли сте?Зaщото, aко сте е хубaво стaятa дa е нa първия етaж.Вместо бaлкон сте си нaпрaво нa дворa, a зa децaтa товa е стрaхотно, зaщото си обикaлят нaоколо.
Инaче трaнспортa е до Цaрево и Лозенец.От Цaрево имa рейсче през чaс.
Зaведения имa 4-5 и хрaнaтa е ОК.
И изобщо aз съм много доволнa.
Единствения минус е, че ценaтa зa шезлонг и чaдър е по 5лв, a от 01.07 по 7лв.

Благодаря ти Wink

Ами да с детето ще сме тъй като миналата година не успяхме да я заведем, а тази година вече е по голяма и искахме да е някъде далеч от "големия" град и лудницата. Ами ММ като звъня да резервира обясни на човека, че ще сме с малко дете та може и някъде на по долен етаж да ни е запазил стая.
А има ли къде ние да си разпънем чадър?

# 719
  • In someone's dreams
Четох, четох, но да попитам все пак - кои бунгала от всички на Арапя са най-близо до морето и плажа?

Общи условия

Активация на акаунт