В условия на криза от къде какво да купим - актуални промоции

• 53 531
  • 423
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Сега се връщам от Карфур...малко ще оспамим темата тук....ама да ви кажа, че доматите са изключително неузрели и не купих от тях. А хич не си мислете, че купувате кисело мляко за 9 ст., това е "млечен продукт"  Mr. Green

И още нещо, поради локацията на Гранд Мол има изключително много тъмнокожи, даже се скaрах с една такава и изскочи целия катун  Mr. Green Пазете си чантите  Peace

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 22:03 от pileshko

# 256
точно  Peace доматите са зелени, обаче си взехме от Кауфланд -хубави са, 99ст
иначе Карфур е много добре зареден, добра организация, много каси  Peace но като цени - освен ананасите друго не видях фрапиращо евтино. с по 10-20ст разлика от другите магазини. а пилетата по 2,99 - да ми ги подаряват не бих взела - кожа и кости, грам месо нямаха по тях

# 257
Краставиците , бананите и ананасите са хубави в Карфур, за доматите не знам,на нас ни се видяха зелени, дребни и не достойни и не си купихме пък:))))....

# 258
  • Варна
 Чакам да видя Пикадили как ще отговорят на тази конкуренция, че са ми най-близко.
[/quote]
 hahahaАми никак. То там винаги е скъпо. Money

# 259
  • Варна
Чакам да видя Пикадили как ще отговорят на тази конкуренция, че са ми най-близко.

[/quote]
Не мога да не кажа, че и Пикадили отговориха на конкуренцията и обявиха 10 процента отстъпка от всяка сметка над 100 лв, и 5 процента отстъпка от всяка над 50 лв.
Предполагам това е отговора им.  Peace

# 260
  • Варна

Не мога да не кажа, че и Пикадили отговориха на конкуренцията и обявиха 10 процента отстъпка от всяка сметка над 100 лв, и 5 процента отстъпка от всяка над 50 лв.
Предполагам това е отговора им.  Peace
[/quote]
То пък голямата отстъпка.Че трябва и 100 лв да изхарчиш за да имаш 10 % намаление. Егати обирджиите. То между другото колко са 100 лв за надутите им цени. Ха ха. Ходете и им пълнете джоба #2gunfire

# 261
  • Варна
А Била и ЦБА как ще отговорят, че сами най-наблизо и удобно?

# 262
В София не отговориха никак  Tired, целели се били в друга потребителска група-платежоспособните

# 263
  • Варна
Странно, имайки предвид, че не са по-добре заредени от квартално магазинче.  Crossing Arms Явно ще трябва да организирам екскурзия за посещение на Карфур и Кауфланд  Mr. Green

# 264
  • Mediterraneo

Точно пък те не вярвам да отговорят изобщо.

# 265

Точно пък те не вярвам да отговорят изобщо.

Миналата седмица купихме от кварталния СВА замразени вратни пържоли със съвсем малко кокал в тях и много добри на вкус за цена под 6.00 лв. за кг.

Евтиното кисело мляко в Карфур, за което вече толкова много се изписа, си е ок според мен и по нищо не се различава от евтините млека в кварталния магазин, които могат да се купят за 40-50 ст и които също съдържат сухо мляко и растителни мазнини. Днес даже правихме таратор с него - чудесен стана. На киселото мляко Елена, което купувам за децата, също пише "млечен продукт", а си е съвсем натурално мляко.

Бананите, макар и зелени, са вкусни, ананасите също. Само доматите наистина нямаха вкус, но то и гръцките домати, дето ги продават за по 2 лв. килото са същите.

С две думи - хареса ми Карфур, жалко че е далеч от нас.

# 266
В София не отговориха никак  Tired, целели се били в друга потребителска група-платежоспособните
Била?И ЦБА? В платежоспособните? ooooh! Tired

# 267
На Карфур има ли някъде брошурите в електронен вариант?

# 268
В София не отговориха никак  Tired, целели се били в друга потребителска група-платежоспособните
Била?И ЦБА? В платежоспособните? ooooh! Tired
Хаха, да, в една статия така ги бяха изредили, кой към какви клиенти се е насочил и как ще противодейства на атаката на Карфур Tired

# 269
  • Варна
Peace Споделете за вкуса на домати

безвкусни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт