В условия на криза от къде какво да купим - актуални промоции

• 53 539
  • 423
  •   1
Отговори
# 270
Чакам да видя Пикадили как ще отговорят на тази конкуренция, че са ми най-близко.
hahahaАми никак. То там винаги е скъпо. Money

Не мога да не кажа, че и Пикадили отговориха на конкуренцията и обявиха 10 процента отстъпка от всяка сметка над 100 лв, и 5 процента отстъпка от всяка над 50 лв.
Предполагам това е отговора им.  Peace
[/quote]
Дават отстъпка,но преди това вдигнаха цените.Само за сравнение едно кисело мляко ,което беше 0,75 лв,сега е 0,85 лв.И е повишена цената само при тях.

# 271
  • Варна
Много странно, аз по принцип смятам Пикадили за скъпа верига, въпреки че някои неща са по-евтини при тях. Та ако ми се очертае голямо пазаруване последно за Пикадили ще си помисля, няма начин да направя сметка от 50-100 лева точно там.
Вчера бяхме в Кауфланд, бананите от 0.77 лв бяха перфектни, имаше и зеленкави, но повечето бяха идеално узрели. Краставици и домати от 0.99 лв. - също добри. Купихме си и сапуни от 0.19 и две кисели млека от 0.08 Crazy Малко рядко е, нещо средно между айрян и кисело мляко, но на вкус никак не е зле, мъж ми се нави днес да ходим за още Laughing

# 272
Купихме си и сапуни от 0.19 и две кисели млека от 0.08 Crazy Малко рядко е, нещо средно между айрян и кисело мляко, но на вкус никак не е зле, мъж ми се нави днес да ходим за още Laughing
ееех,златен мъж си имаш;купи му нещо и на него да се радва и да те заведе пак  Mr. Green

# 273
Трапезната вода Clever на Била - не е натурална минерална, а минерализирана чрез обратна осмоза. Само за 0,35 лв. - 1,5 л.
Много ми хареса, вкуса й е абсолютно същия като на истинските минерални води.

# 274
  • Linz
Не знам как го правят, по принцип търговците нямат право да продават продукти под себейността им. Сигурно само опаковката струва 8 ст. Аз не бих се надявала да има мляко в тази кофичка.

Пикадили е верига, ориентирана към по-платежоспособни клиенти. А Елемаг- още повече. В тия магазини през последната година избягвам да влизам. Но на Карфур им станах клиент.

# 275
Не знам как го правят, по принцип търговците нямат право да продават продукти под себейността им.

...

Имало начин, Дедо ми обяснява един ден. И аз мислех, че дъмпинга е забранен в закона, но се оказва, че имало вратичка.

# 276
  • Варна
За това мляко да кажа - че е по-рядко, по-рядко е. Че повечето е сухо мляко - така е. Ама на вкус го докарва, вчера направих страхотен таратор. Тъй че все ми е тая колко краве мляко има в него, за 8 стотинки всякак си струва.

# 277
  • Mediterraneo
Трапезната вода Clever на Била - не е натурална минерална, а минерализирана чрез обратна осмоза. Само за 0,35 лв. - 1,5 л.
Много ми хареса, вкуса й е абсолютно същия като на истинските минерални води.

Допреди година пиехме от водата на Била, Клевер. 10 л струваха около 1.20. Само че се изтарикатиха и в момента 10 л са около 2 лв.
В момента пием водата на Пени( не се сещам марката в момента). 10 л са към 1.50, а когато са на промоция, пада до 1.20.

# 278
За това мляко да кажа - че е по-рядко, по-рядко е. Че повечето е сухо мляко - така е. Ама на вкус го докарва, вчера направих страхотен таратор. Тъй че все ми е тая колко краве мляко има в него, за 8 стотинки всякак си струва.
Особено за застройки и заливки е супер  Peace

# 279
Вчера купих 10 л Минерална / Горна Баня / пак на Клевър. Цената е около 1,49 или 1,59 - не помня точно. Пише извор еди кой си  Горна Баня...

# 280
доматите, краставиците и бананите все още са на промо цени в кауфланд

# 281
Не знам как го правят, по принцип търговците нямат право да продават продукти под себейността им. Сигурно само опаковката струва 8 ст. Аз не бих се надявала да има мляко в тази кофичка.

Пикадили е верига, ориентирана към по-платежоспособни клиенти. А Елемаг- още повече. В тия магазини през последната година избягвам да влизам. Но на Карфур им станах клиент.
Във Варна има ли Елемаг?

# 282
smileme  не съм чувала  Rolling Eyes

# 283
  • Варна
Току що се връщаме от ЦБА - послучай 1.06. подаряват на всяко дете в магазина по един сладолед. На нас дадоха 2, а аз си мислих дали да не поискам още един за нероден петко  Mr. Green

# 284
taka e na vsiakude

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 15:24 от kakaVesi

Общи условия

Активация на акаунт