Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 28 200
  • 696
  •   1
Отговори
# 435
По Pro bg дават едно чуждо предаване Какво е добро за теб (What`s good for you), много интересно, за първи път го хванах. В една част от предаването изследваха реакцията на човек към безсънието и предупредиха, че по-малко от 6 часа не трябва да се спи - много вредно. Казаха, че световният рекорд по неспане е поставен от един американец, който 11 дни не заспал и накрая се мислил за някакъв известен футболист. Продължава изследването им и следващият епизод. Това инфо за безсънието е наистина много гадно.

# 436
Публикувана от: lenitta     http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2969388/Fil … tml#ixzz0ngZF1Rzm  Нямам думи        Какво е това , мила нищо не разбирм newsm78

Извинявайте, така ви го тръснах без да разкажа....

Записи от телефонни разговори на Майкъл с някой си сътрудник ли или не знам кой, в която моли за финансова помощ и казва, че се страхува за живота си. В тях ясно се чува как Майкъл говори несвързано и с променен глас. Някаква си журналитка Барак, получила множество записи на телефонни разговори от близки приятели на Майкъл /не ми се вярва  Rolling Eyes/.Тя ги дала на списание Sun без да искак и грам пари  ooooh! Тези приятели казват, че Майкъл страдал от зависимост 6 години преди да почине.

Първо съобщение /2003г./:
Майкъл се обажда. Много е важно. Искам 150 /хиляди сигурно/ в сметката си, защото...много съм притеснен за живота си. Чувам истории, че..../някой/ се опитва да ме саботира. Искам да се махна. Намерих място, което ми харесва. Искам да се махна за малко за да не ме намерят. Моля те помогни ми, помогни ми.....Ние смме братя.

Второ съобщение:
Майкъл е. Сега е 4,30 сутринта за това звуча толкова сънен /смее се/.Наистина съм уморен. Моля те провери съобщението което ти пратих завчера. Много съм притеснен. Не мога да се доверя на този човек. Мислим, че е зъл, има връзки с Италианската мафия  Shocked Моля те , трябва да сме по-умни от него. Моля те помогни ми с това. Трябват ми тези пари, за да се махна. Искам да се махна...Не искам да съм в Невърленд сега.

Трето съобщение:
Ако получиш това съобщение, обади се веднага. Искам да говоря с теб за нещо мноог важно. Top secret! Трябва ми немска или швейцарска банка...

Четвърто съобщение:
Много съм притеснен. Трябва да получа пари през януари, февруари, затова трябва да имам по сметката си сумата от 150 /хиляди?/Моля те не ми се ядосвай, това е важно за мен и семейството ми. Следят ме и си мисля че е /име, не се разбира/

Пето съобщение: Тук Майкъл е с по-ясно съзнание според тази Барак  ooooh!
Ще се радвам да работим заедно. Но времето....Трябва да се махнем колкото се може по-бързо, защото....Не знам дали си чел сценария/за филма?/Марвел са продали вече правата си над интернет и стоковата цена е много ниска сега. Искараха Spider-Man, сега подготвят Incredible Hulk, X-Men 2 и Spider-Man 2. Ще скочи /сигурно цената/, ще се промени!И тази лудост по супер героите. Можем много да направим. Искам да започнем преди борсата...Трябва да скачаме сега. Времето е много удачно.

Това е. Чух ги и аз, мисля че не е Майкъл. Но знае ли човек....Преди дни пак попаднах на нещо такова. Един тип на име Mark Schaffel, който е работил с него, бил му е сътрудник каза, че има записи където Майкъл го е молил за пари. Може и това да са записите.

# 437
The Sun си изнасят каквато им падне информация и си я префасонират също така, че да им е сензационна и продаваема, интересно ми е обаче колко са се задълбочили в обясненията и убежденията си към читателите как те не са платили за информацията и т.н., лелеее Tired

# 438
Нали?Щото всички знаем как си докарват истории и как плащат на сульо и пульо за тях....

# 439
Ето тук пак записи http://www.newsoftheworld.co.uk/news/510977/Hear-secret-Michael- … ackson-tapes.html  уж секретни, записвани в ранчото на Невърленд, в които говори за семейството си, но си звучи абсолютно нормално. Казва, че не са го подкрепяли семейството.
И това, което сложих, втората част на интервюто с бодигардовете, там ме изуми, че за да го посети някой от семейството е трябвало да имат уговорен час предварително и не са влизали вътре, а Майкъл е излизал. Даже Ранди веднъж разбил портите с колата (поне така разбрах?) и охраната насочила оръжие срещу него, Майкъл тогава не пожелал да го види. Кой знае защо е било всичко това...

Бодигардовете още казват, че се е случвало няколко пъти (4) да е отхвърляна кредитната карта на Майкъл и да не може да плати сметката. За приспивателните казват, че не е имал проблем (зависимост) с тях. За бъзсънието, че е страдал от такова.
На погребениеото казват, че са видели толкова много хора, популярни личности, които след втория процес са му обърнали гръб и питат къде бяха тогава? За Парис казват, че е било много болезнено да я гледат, когато се изказва на погребението и се надяват, че са направили всичко необходимо за да се чувстват децата добре и спокойно, докато са работели за Майкъл. Казват, че те са били вичко за баща си и той всичко за тях  Cry

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 17:44 от shine_day

# 440
shine_day   Hug    lenitta   Hug Благодаря ви за информацията , момичета

# 441
  • София
Здравейте момичета! И аз ви благодаря за информацията. Какво ли от всичко това е вярно, само ще предполагаме. Обръщението на Джо към феновете не ме изненада, преди известно време имаше пак, не си спомням повода, но ще го потърся и ако го намеря, ще го сложа тук. Не
че феновете не знаят как да се държат пред съда, а и не само там, но ми стана много приятно от този призив.

Харесах си в mjjcommunity този колаж с Майкъл

и думите под него: "I don’t care if the whole world is against you or teasing you or saying you’re not gonna
make it. Believe in yourself. No matter what." ~Michael Jackson~

# 442
Колажът е супер. Даже първата снимка от третия ред ми се струва също подходящ вариант за блузките. Абе и другите снимки също са подходящи , много са хубави  Heart Eyes

П.С. Аз на бодигардовете на Майкъл вярвам, че споделят това, което е било найстина, но през техния поглед, без да лъжат и изкривяват истината.

# 443
# 444
http://www.youtube.com/watch?v=BWxGmVIBtbE Michael Jackson "The Man" duet with Paul McCartney, наслада за очите и ушите.
Тази песен  беше от първите, които гледах като tribute за Майкъл след смъртта му и тогава така ме докосна, плаках като бебе, от тогава тя ми седи на сърцето по особен начин...

# 445
# 446
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=BWxGmVIBtbE Michael Jackson "The Man" duet with Paul McCartney, наслада за очите и ушите.
Тази песен  беше от първите, които гледах като tribute за Майкъл след смъртта му и тогава така ме докосна, плаках като бебе, от тогава тя ми седи на сърцето по особен начин...

Чудесна и много приятна песен, четохте  ли един от коментарите - нещо от сорта на ''какво е станало с музиката днес ?"

# 447
Aни  Hug

Валя то си е така, стойностната музика е от преди, сега се правят повече комерсиални, еднодневни песни, но не и такава история в музиката както преди е било. Само ми е жал, че младите слушат това, което е модерно и ако някой не им покаже какво е имало преди, може и изобщо да не обърнат внимание. Например веднъж в университета се бяхме събрали и едно момче пусна песента Щото е маймуна - пълна с глупости  Rolling Eyes

# 448
  • София
Да, Шайн, модерни, но, по мое скромно мнение, повърхностни  музика и песни / е, разбира се има и няои изключения/  И си задавам въпроса - аудиторията или изпълнителите са причината това да е модерно.

# 449
  Майкъл и Деби разглеждат замък във Франция

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 01:53 от ani_220778

Общи условия

Активация на акаунт