Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 26 857
  • 696
  •   1
Отговори
# 150
Аз да допълня към превода за видеото, че когато Майкъл е разговарял с феновете си е казал, че не иска да изпълнява 50 концерта, оттогава другите са се погрижили бодигардовете на Майкъл да не допускат феновете до него. Репетиции на цялото шоу от начало до край, не е имало, само по-няколко песни са правели. Доста неща не са били готови още - костюми за Майкъл и танцыорите (Майкъл е искал Буш да прави костюмите, а Травис Пейн и АЕГ са искали друг- Залди), техническа част, роботът, от който Майкъл щял да излиза в началото, не са били готови и организаторите са се ядосвали и са обвинявали Майкъл за това въпреки, че то не е негова работа. Нямало как да стане всичко готово за първото шоу. Дори не са имали реална представа колко време ще трае концертът, а това било много важно, защото не трябвало да се надвишат 2 часа според уговорката, въпреки това изглеждало сякаш ще бъде по-дълъг концертът, което създава още проблеми.
Като цяло видеото говори най-вече срещу Ранди Филипс. Казва, че той е влияел на Ортега за определени негови действия. Филипс, Ортега и Травис Пейн са посещавали Майкъл у дома и понякога са се връщали с него за репетиции, а друг път - не, като са казвали, че той ще репетира у дома или че не се чувства добре или пък е с вокалния си учител. Също така те тримата са се събирали и са провеждали дълги разговори по телефона по време на репетиции, далеч от останалите така, че да не ги чуват и човекът, който разказва смята, че са говорили с Майкъл.
И така хората са започнали да се съмняват, че нещо не е наред.
Още повече, Майкъл никога не е носил очила на репетиции, защото е искал да знае как ще изглеждат светлините, а тук ги е слагал. Усещали се някакви алармиращи знаци, но човекът не искал да каже повече и казва, че всички са го забелязали, но никой няма да говори за това по телевизията, включително и той. Някои се обаждали да проверят преди да дойде Майкъл дали е посетил Др. Клейн за да знаят какво да очакват?
Когато не бил на сцената Майкъл не изглеждал щастлив и отбягвал Ортега, Филипс и Пейн, защото чувствал, че го преследват да прави още и още.

Това е през погледа на вътрешен човек, който работи с Майкъл от 20 години, не му се споменава името, но се дават знаци кой е, аз лично не зная

За това, че са го снимали за да направят видео си мисля, че по принцип се правят много making of на клипове и концерти, т.е. как е протекло правенето, интервюта с участниците, затова може и такава да е била идеята.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 18:03 от shine_day

# 151
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=Gxc4_eq70Uc&feature=related Това видео ме разплака, момичето изпадна в истерия от щастие, че го вижда, а Майкъл е толкова мил с нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=5SuMvtkSLPw&feature=related песен за децата на Майкъл, сигурно сте я чували

Да, Майкъл си е такъв, винаги мил и грижовен, как ли му се е искало да прегърне всеки един свой фен. Америка - като цяло,  не го заслужава, те не могат да си дадат сметка какъв ЧОВЕК съсипаха.
shine_day, благодаря и на теб .Толкова  ужасяващо и мъчително е това за него, а  е само малка част от истината, която достига до нас.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 18:06 от valq61

# 152
  • BG
 Е, след всички тези преводи, нека тогава отделим подобаващо място за хората,
 които са го обичали и продължават да го обичат истински - тези, между които сме и ние..!!!

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 20:19 от Benisima

# 153
Нека коментираме цялата картинка с Ортега и сие,щом като не са били готови за концертите??????Това какви мисли навява?Дали докторчето Мъри,няма да е изкупителната жертва?Дали те нямат най голямата вина за смъртта му?Дали те не са неговите убийци?Следователите спят ли?Защо тази нишка не се проследи също?
От самото начало имах съмнения,че или не е издържал и е избрал лесният край или че е убит съвсем умишлено,а не с някаква лекарска немърливост.
Тези хора които са били свидетели на всичко,защо мълчат?И сега след толква време излизат някакви истини.
Наистина ли е бил толква болен Майкъл?Дали не ни накараха да си мислим това.

Бенисима,има някаква снимка за поправка. Hug  love001

# 154
  • BG

arween44 , поправих се..!!!   Peace Heart Eyes

Ето и още:

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 20:19 от Benisima

# 155
# 156
  • BG

И последно за днес:

# 157
 smile3501  Бенисима.
Искам още един татус,отзад на рамото,майкълски...ще ли помагате с идеи? Hug

# 158
  • Linz
Аз съм тук и ви чета, въпреки, че почти не се включвам. Напоследък съм доста заета, пък и не ми се пише особено.
В последно време по цял ден слушам радио. Често пускат Майкъл, а допреди 10 месеца не беше така Confused
Днес минах покрай Faith и видях плаката за партито утре и ми стана криво- няма да мога да отида Sad

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 09:13 от РЕНИ

# 159
  • Варна
Шайнии благодаря много за подробното обяснение.  Бенисима снимките са страхотни, просължавай в същия дух.
Арвен каккъв искаш да е татусът? Някакъв знак или пък лицето на Майкъл?

Вижте това: http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=465809

# 160
  • София
за arween44

не мога да преценя дали е истинска татуировка.
Виж тук, има доста, но не всички са сполучливо изработени.
http://images.google.bg/images?um=1&hl=bg&tbs=isch:1& … art=0&ndsp=20

# 161
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 21:36 от ani_220778

# 162

Вале, благодаря ти за това!Всеки път като гледам или чета нещо свързано с конспирацията срещу него нещо ми се обръща. Направо се разболявам!!!

# 163
Нека коментираме цялата картинка с Ортега и сие,щом като не са били готови за концертите??????Това какви мисли навява?Дали докторчето Мъри,няма да е изкупителната жертва?Дали те нямат най голямата вина за смъртта му?Дали те не са неговите убийци?Следователите спят ли?Защо тази нишка не се проследи също?
От самото начало имах съмнения,че или не е издържал и е избрал лесният край или че е убит съвсем умишлено,а не с някаква лекарска немърливост.
Тези хора които са били свидетели на всичко,защо мълчат?И сега след толква време излизат някакви истини.
Наистина ли е бил толква болен Майкъл?Дали не ни накараха да си мислим това.

Бенисима,има някаква снимка за поправка. Hug  love001
Все повече се убеждавам ,че това ,което сме видели във филма няма нищо общо с действителността събрали са моменти ,с които да ни покажат ,че всичко е перфектно , то е било точно обратното.Тея от АЕГ са се опитали да си измият ръцете като обвиняват Майкъл за това ,че подготовката не върви ,защото ако нещо се обърка и не стане на време е по -лесно той да е виновен ,а не те ,а в същност те май изобщо са нямали представа как се подготвя такова грандиозно шоу.

# 164
Няма да мога да дойда във Фейт CryИмам гости и няма да мога да се измъкна Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт