Нощ на музеите София 2010

• 5 664
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
Благодаря много, започнах една тема за "Изложби 2010-та" и се запитах кога е тази година и я видях и тази темичка. Супер сте Money

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 23:42 от dilu

# 31
10 лева е много за вход и то за постоянна експозиция!
Не зная за безплатен вход един път месечно,но ще проверя.
Вие утре ще посетите ли някой музей?
От близка реставраторка разбрах,че галерията за чеждестранно изкуство/до паметника "Левски"/ ще има
разнообразна програма,вкл.и театрална постановка,но след 22.00ч.Ще бъде отворена до 4 сутринта!

Виж линка, който съм пуснала. Безплатно е за учениции студенти всяка последна неделя в месеца.

# 32
извинете за тъпия въпрос но не го видях в линка по-горе някой може ли да ми каже дали у4аства Археологи4еския музей ? защо едни са написани а други не, егати и "европейската нощ на музеите", а 4е няма достатъ4но инфо просто е типи4но по Бг
за вси4ките до сега където погледнах от коментарите ви май по4ват от 18.00, дали ще има някой отворил по-рано ? newsm78

# 33
Да, Националният историчиски и Криптата на Ал. Невски.

# 34
Природонаучния не го видях...

# 35
Ех, не мога да повярвам, че го изпуснах.

# 36
Все още не си  Peace

# 37
Не си, то е тази вечер.

# 38
  • София
НИМ също не участва, сигурно  за да не се нарушава  височаишето спокойствие. Ние ще ходим в Етнографския и НХГ

# 39
Природонаучния не го видях...
Не го видях в програмата.
А археологическият музей участва Peace Щях да водя сина си там, но за съжаление ми се промени програмата.

# 40
Да бе, няма го Природонаучния. И миналата година май го нямаше. Пък ми е от любимите. Жалко.
Тази година ще пропусна, защото времето демотивира всичките ми познати, с които щях да обикалям, а някак не ми се ходи сама, като кукувица по нощите.

# 41
  • Абсурдистан
Беше страхотно.
Прибрахме се преди половин час.
Посетихме полиграфическия и военно-историческия.
Толкова интересно ни беше, че не ни стигна времето за 4 ет. на военно-историческия. Затвориха го в 24.00 ч.

Дано продължи тази традиция да отбелязваме нощта на музеите.
Искахме и археологическия и НХГ, но не остана време.
Не знаех между другото, че археологическия участва. Сигурни ли сте, нямаше го в програмата?

# 42
  • София
Ние стигнахме само до Политехническия Confused После едвам се придвижвахме с колата,а на това време как да тръгнеш пеша с двете деца в този ужасен дъжд Close  Големия беше много разочарован,че не продължихме,а малчо -доволен(доскуча му на детето) Laughing Дано догодина да е по -поносимо времето, та да си обикаляме на воля.

# 43
И ние не отидохме никъде  Sad

# 44
Искахме и археологическия и НХГ, но не остана време.
Не знаех между другото, че археологическия участва. Сигурни ли сте, нямаше го в програмата?
Да, имаше го в програмата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт