СПОДЕЛЕТЕ 140

• 26 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Днес преди началото на концерта изпяха "Върви, народе възродени". Публиката стана на крака, а Ането запя с хора. Много, много мило ми стана.

# 706
Вървиш ли, Народе възродени?!

Честит празник!

# 707
# 708
честит празник на всички!

# 709
Споделям думите на ester - най-хубавият празник!
Честито на всички с много цветя и усмивки!

# 710
Честит празник на всички!
Специално на майка ми и леля ми, които са страхотни учителки.
И на класната на детето.

# 711
  • До хладилника, който обичам
Вървиш ли, Народе възродени?!
Вървя, вървя!
След малко отиваме на манифестация, после мисля да правим Крокоташка азбука-курабийки Grinning и да ги изядем.

# 712
  • Казанлък of all places
Честит празник на всички!

Този празник винаги съм го свързвала с люляк и божури.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 09:19 от angelina.bgk

# 713
Честит празник!

# 714
Честит празник!
Първото честито, което чух днес беше в 12 полунощ от една мила докторка в Пирогов. Анна този път реши да разнообрази и глътна монета, сега я чакаме да излезе. Нарекоха я касичката. Това ни е петата визита в Пирогов за година и 10 месеца.

Вчера гледахме Мисия Лондон най-после. Хареса ми, а Юлиан Вергов е страхотен Blush

# 715
Честит празник!

Вървим...
Споделям , че снощи бях на среща с класа.
От един неразделен клас от 29 човека само дванадесет сме в България.

Тъжно ми стана, но весело беше.

# 716
От 27 заминаха 8, 3 се върнаха, двете дори доведоха по един французин за разнообразяване на генофонда.  Laughing
И на двете не им се връща във Франция. Едното момче е в САЩ, останалите - Франция.
Чудя се след още десетина години каква ще е равносметката в полза на заминали/останали. Thinking
За нас казаха, че сме випускът, от който е имало най-малко желаещи да заминат за Франция.
Мен тогава от тая идея ме втрисаше - на майната си, без пари, с некви сноби и шовинисти  Mr. Green
Жалко, че тогава не ми дойде на тъпата кратуна да ида в САЩ  Crazy Сега е късно вече за там, много ми е далече  Laughing
Предпочитам някъде, където ще мога да си идвам за уикенда, на 2 часа полет примерно.  Crazy
Милото викаше по тая логика да емигрираме в Румъния, ама то...баш за Румъния не виждам смисъла на упражнението. Освен да си добавя още един романски език в мозъка  Laughing
Айде, отивам да гледам тържество на Библиотеката Simple Smile

# 717
  • Майничка
Честит ви празник!

Изпратих моите хора на манифестация, след малко и аз ще се присъединя - чааак до вечерта. Wink
В момента опаковам подаръците за настоящите и бъдещи ученици, книги, разбира се, при това на един определен автор.
Умнице, мечтаех си да издадеш втората част на Попътечо за 1 юни, много щеше да ме улесниш! Laughing

От нашия випуск има класове с по 1-2 представители, останали в Бг. От класа ни пък само една мома е навън.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 11:00 от gargamela

# 718
аз наскоро рових из фейсбука за съученици и състуденти - повече от половината са в чужбина. половината момичета са с чуждестранни фамилии.
пуснах си един клип и ми залипсва празникът. нито букви ми се пекат, нито химни ми се пеят, божурите и люляка пределно далече. Забравих да подготвя детето още от няколко дни за празника, можеше да занесе в училище български буквички, ама нищо, догодина.
имаше сравнително приятна статия в Стандарт за пълния член, правописа, омесения ни с чуждици език.

а гугъл що онзи ден отбеляза годишнина от създаването на някакви идиотчета-анимационни герои, а за бг празник не се сеща.

# 719
Честит празник и от мен!
Споделям голямо пране и доктор Хаус маратон Hug
Моля,кажете ми повече за ТУК-ТАМЕ.Живея на Редута,но не мога да се ориентирам как да я намеря,а май е много близо до нас newsm78
Малката е на 4,5г. и сигурно ще и е интересно.Получих от тях инфо за цени,но ми липсват преки впечатления...

Общи условия

Активация на акаунт