СПОДЕЛЕТЕ 140

• 27 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Благодаря! Той също се хареса- сто часа се въртя пред огледалото докато си накриви капата както иска Laughing.

Ан, честит ти рожденик   bouquet ! Да е жив и здрав, много късмет и успехи!

# 91
Споделям напрежение.

# 92
Честито на празнуващите!

Идвам да докладвам, че онзи специален ден беше нежен, мил, спокоен и точно както искахме. Без напрежение, с дълго кафе преди похапване и после с десерта, червено вино, шеги, истории. Сбирките с роднините се преживяха, макар и да има неща, които искам да забравя завинаги  Laughing . Снощи имах и след-сватбено-моминско-парти, полято с много джин, в любимия ми бар 703 (червените стени, джаз, бадеми), смях и нощна разходка по заспалите улици. Изобщо тази седмица продължава да бъде изпълнена с толкова много различни видове обич.

И да ви споделя мене си с булчинската рокля  Mr. Green

http://farm4.static.flickr.com/3612/4562712431_1fbc8e9f9f.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3303/4562712507_a9a9a1d560.jpg

# 93
Дочакахме  Mr. Green
Чудна си  Hug

# 94
Аха. Дай, Боже, всяка му.
Секи ден благодаря на Бога, че ме сбра с вас. Сички сте неземни убавици. Те още една - http://www.radiosofia.bnr.bg/RadioSofia/NEWS/Ulka.htm С какво съм го заслужил туй нещу?

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 18:37 от Вълкът с дълъг ник

# 95
  • Казанлък of all places
Umbra, толкова си готина! Вълчо, и ти ! Младата лауреатка да не се скатава, а да мята едни соленки къмто насам!

Споделям проблем с лаптопа. Реве ми се.

# 96
  • Кацнала на едно дърво.

Laughing
Ух, бре, Вълчо! Laughing

Честито на малкото голямо момче на Наш'та леля!  Hug
Умбра, щастие и любов ви желая!  Heart Eyes Прекрасна рокля!

Ох, забравих си мисълта.  Blush Joy

# 97
  • о`майна лунна нощ е
Споделям ви това
http://media.snimka.bg/6106/018467651.jpg
Всякакви екземпляри ги има по пътищата, обаче моторист с плейбоски заешки ушички само в Пловдив може да се види.

# 98
видях най- авангардната булка на света! прекрасна!

# 99
Много сте хубави, талантливи и усмихнати! Браво!

# 100
Умбре, чудна си. Все така да сияеш ти желая  Heart Eyes

Василисо! Ти си знаеш  Joy Joy Joy

Е, мили другарчета дойдох да ви кажа чао, че утре (живот и здраве и нищо исландско да не ми мине път) летя. Няма да отсъствам всъщност много, но на вас ще ви се стори много, защото ще ви липсвам  Mr. Green ... Още багажът ми седи изсипан насред стаята, а куфарът нещастно седи и се чуди как е възможно това...май май ще наблегна на бельото за онзи всеки случай, а фанелките ще редуцирам. Ако се наложи ще пера, въпреки че това не го обичам. И резервни обувки няма да взимам, едни кецове, а за онзи всеки случай, все пак може би продават обувки и там  Crazy
И така, няма да ви занимавам повече с багажни неволи, до скоро  Heart Eyes

# 101
  • Майничка
Естер, предвиди си място и за покупки! Wink

Умбра е прекрасна, Василиса - вдъхновяваща!

Покрай №1 личната ми черна дупка се смъква няколко етажа надолу, благодарение на прекалената... хм, самоувереност на някои доктори. Не ми е съвестно да ги плюя, щото са ми в къщата и както казва един роднина:"Наше лошо няма, ама на бой да носи!".

# 102
    Хвълям око на предишните страници..     Мили сладури сте .  Heart Eyes  И постоянните , и прииждащите за "дзак".
     Минавам  да споделя, че днес е ден на танцовото изкуство -  На балета.   Бях на концерт  на Нашия балет / Оперно- филхармонично дружество - Пловдив/    Бяха поканили Балет "Арабеск"     И всички те направиха една добра компилация от неща, време, нрави, любов и тъга. 
     Чудесно преживяване си направихме цялата фамилия.
     И да спомена..  Имаме приятел балетист, разбира се ,  и  аплаузите бяха предимно за него. Нъц.  Особено от щерката.. / на 5 години/

# 103
  • тъгата в мен
Изядохте вече всички соленки на Василиса,нали?За мен тогава крушата!
Споделих Умбра и се заредих с усмивка за предстоящите ми средполунощни часове.
п.п.
Още не съм си хванала нещата в свои ръце,а  житейската опашка току притичва пред мен и ме мами да побързам.

# 104
Ех, какви сте мили, а не като майка ми, която разкритикува всеки детайл и обяви, че "как можа да не ме вземеш с теб, да ти купим един хубав, стилен тоалет"  Joy .

Естерсита, лек път, вземи си малко багаж, за да има място за покупки.

А и на Васлиса-прекрасна забравих да честитя, ние се гордеем с теб, нали знаеш  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт