СПОДЕЛЕТЕ 140

• 26 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Споделям, Отивам да пържа картофи.
Споделям, стискам силно палци на болните, бързо да се оправят,на останалите много сила за да могат да се справят .

# 31
Още стиснати палци за gargamela.

И моята работа заприличва на снежна топка.
Ама аз бягам бързо. Засега.

# 32
гаргамели, най- големия гуш на света.
тръгнах да си споделям неволите с фирмите за разделно събиране, но след споделеното от теб си мисля, че това са глупости на фона на човешкото здраве.
и без това опазването на околната среда е обречена мисия.

# 33
Гаргамелски, насочвам цялата си, ама цялата положителна мисла към вас. Дано майка ти се възстанови и нещата да се оправят.  Praynig

# 34
  • Варна
Гаргамела  Hug! Стискам палци и се моля всичко да е наред с майчето ти  Praynig!
Тази тема и този форум са вълшебни...

# 35
  • Варна
Gargamela,  Hug

# 36
Гаргамела, стискам палци да се стабилизира майка ти (мъжът ти ще се оправи с малкото, не го мисли).

ПП. Ама защо една кака се хили улево в Клюкарника, а удесно се мъдрят пАржени картофи, защо?
Не можеше ли поне на готвачките да им го натресат този, не знам какво е, фритюрник, тенжера или тиган.

# 37
  • Кацнала на едно дърво.
Ох, Гаргамелче, прегръщам те! Свекърва ми получи масивен инсулт, беше страшно и бяха сигурни, че няма да я бъде. Пък ей я на, сега си е жива и здрава, слава богу, поне една баба да ни остане, де.  Grinning Ние сме тъй - с една баба и един дядо общо.  Rolling Eyes
Много ми се ще да се оплаквам дълго и напоително, но не, няма.  Mr. Green
Снимките на Деси са прекрасни! Една такава картинка да видиш и забравяш всичките несправедливости на този свят. От работно, съдбовно, българско и родно и дори домакинско естество.  Laughing
Например тестото за соленки, което сложих да бухва във фурната, ама Малкия трол минал и я пуснал на много, а аз си работя ли, работя и като ми замириса, що да видя - не'й то бухнало тесто за соленки, а направо клисава питка.  Joy Joy Joy
Като съм го ударила на хвалба и клисава питка - утре имам два повода за черпня, ама знае'й ли човек ще стигна ли'й до форума, няма ли...  Laughing
Малкият ми трол става на три години рано сутринта, а следобед ще връчат на стрина Василиндра най-голяма награда, национална, за принос в българската литература. Засега са я давали само на писатели, навършили 60 години.  Joy Трябва да е намек някакъв.  Joy
Иху!

# 38
Днес беше много кофти ден, за разлика от предишните, които бяха кофти. Два пъти спира тока за малко, колкото да ми върне работата с час - два назад, и един път, тъкмо като си пуснах левче в кафе автомата. Съответно като дойде тока, автоматът не ме познаваше. После в гаража гледах тъпо една гума с джанта с надпис 3л.
103 лв да е струвала ли? Нееее, зл - задна лява.
И на Стамболийски едно момиченце изскочи пред колата пред мен, едно ситроенче. Ако не гледах точно момиченцето, щях да натреса ситроенчето. Като се опита да се спре, хлапето коленичи на асфалта, наклонено назад. Просто разбрах какво ще стане, още като го видях да се накланя напред на бордюра.

# 39
  • Варна
Василиса, много се радвам! Това е голямо признание и ти го заслужаваш, ако и да не си навършила 60 лета Hug
Прекрасен ден и още по-прекрасен следобед утре!

# 40
Алиса, тенджерите Тефал не загарят - точно от това имат нужда Клюкарките.
Готвачките си наглеждат манджичките, не като тролицата майка. Василисо, честито!
Като станеш на 120, пак да те наградят.

# 41
Вълк, аз не разбрах какво стана с момиченцето?

# 42
Ами нищо му няма, ситроенчето не блъсна детето и аз не блъснах ситроенчето.
От ляво имаше три деца, един дядо с разперени ръце каче едно момиченце на десния тротоар, но се обърна с гръб към тротоара и с лице към уличното платно. Момиченцето беще зад него, отдясната му страна. Наклони се напред и хукна. после видя идващите коли, опита се да се наклони назад и коленичи на асфалта. През цялото време виждах всичко това като на забавен каданс, промените в изражението на лицето му. беше слебичко, 5-6 годишно и с големи очи. Мисля, че играеха с топка на ръбче.

# 43
Добре, че всичко се е разминало...аз пък даже за още по-голяма тежест, вместо ситроенче в изречението "едно момиченце изскочи пред колата пред мен, едно ситроенче." го прочетох сиротниче  Crazy

# 44
  • тъгата в мен
Вълк,не всички шофьори ще успеят да реагират..Не всички хора изобщо вече реагират на неща,дето не ги засягат..
Хвърлях до преди малко око на телевизора-Концертът за Гого..тъжна работа,но пълна зала.Не видях хора с анцузи,което внесе известна доза усмивка на посърналото ми лице,слушайки плейбеците на колегите..
На Гаргамела,един чифт стиснати палци и от мен.На Василиса-виртуален букет и ръкоплещения.
п.п.
А,да...И за да не ме питате защо Споделете е с такива големи букви,ви отговарям-нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт