Евтините неща, от които сме доволни - 5

• 116 163
  • 795
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Днес се сдобих с кемчето "Витасин" мирише отвратително  Sick ,но дано да ми помогне с проблемните ми лакти  ooooh!

Искам да ви помоля да ми препоръчате червило в нежен телесен цвят и друго в розово/прасковен  Praynig
Днес пробвах един куп на Голден роз ,но не можах да си избера  Tired

Аз също си купих онзи ден крема "Витасин" за 3.80лв, ще го ползвам за няколко неща, като определя дали има резултати, ще пиша.

# 47
A някой да знае къде продават повечко неща с марката Бочко, защото сестра ми ми подари един антибактериал гел без отмиване и е много удобен вариант за чанта, но не го намирам по магазините?  newsm78
Виждала съм го в Кауфланд

# 48
Момичета моля ви да ми препоръчате хидратиращ лосион за тяло. Кожата ми и много суха . Предварително ви благодаря.

От зехтина по-хубаво нЕма  Peace

# 49
Много полезна и добре оформена тема-  bouquetза авторката.
А сега моля да не ме bash,но гледах,четох и пак не можах да видя снимка на този молив Импала със силиконова четка,така че ако някой може да го покаже Praynig

# 50
айде и аз в новата тема да похваля матиращия крем на евелин

# 51
  • София
Зарибихте и мен с шампоана на Бюбхен, ще го купувам, то се е видяло.

Момичета моля ви да ми препоръчате хидратиращ лосион за тяло. Кожата ми и много суха . Предварително ви благодаря.

От зехтина по-хубаво нЕма  Peace

Изключително много подкрепям, особено за бременни кореми  Laughing

Аз имам въпрос - бяхте коментирали, че си капвате масло от чаено дърво в шампоана. Изсушава ли много косата?

# 52
Много полезна и добре оформена тема-  bouquetза авторката.
А сега моля да не ме bash,но гледах,четох и пак не можах да видя снимка на този молив Импала със силиконова четка,така че ако някой може да го покаже Praynig
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2% … %D0%B8%D0%BC.html

# 53
Дани   bouquet  bouquet

# 54
Благодаря на отзовалите се за Бочко!  Hug
Вие ползвате ли подобни антибактериални гелчета без изплакване, защото аз изобщо не бях виждала такова чудо. Все още съм във възторг от откритието.  Embarassed

# 55
# 56
Вие ползвате ли подобни антибактериални гелчета без изплакване, защото аз изобщо не бях виждала такова чудо. Все още съм във възторг от откритието.  Embarassed
Не съм ползвала, но се чудя може ли да почисти ефективно ръцете Thinking И все си мисля, че ще лепне после. То трябва с вода ли да се изплакне /както със сапун като си миеш ръцете/ или може вместо мокри кърпички докато е в движение човек да го ползва?

# 57

Аз все още му се каня , но скоро смятам да взема да го пробвам . И в Метро вече продават продукти на Бочко.

За шампоана на Бюбхен , някой в предната тема беше писал , че го е намерил в Карфур.

# 58
  • София
На няколко марки съм ползвала такива почистващи антибактериални гелове. Много са удобни. И не лепнат гадно както след бърсане с мокра кърпичка  Peace

# 59
  • София
Антибактериалните гелове са супер удобно нещо  Peace Не е необходимо да се изплаква с вода, не лепне и не остава пяна или мазно, както от някои мокри кърпички. Открих го за себе си преди няколко години при една маникюристка, която преди процедурата ми капна по една капчица такъв гел за почистване на ръцете. Усещането след това е за свежест и чистота.

Общи условия

Активация на акаунт