Кухните - 31-ва тема

• 82 690
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Много уместна забележка  Grinning Аз още като го пишех, не ми звучеше добре Simple Smile

Днес направо вече съм много нервна. Нормална ли е цена от 840 лв на линеен метър за кухня от най-обикновени ламинирани пдч на егер, плота и той е техен, без никакви механизми и аксесоари... Махнахме лунички, отцедници, полици и т.н. Просто вече няма нищо освен едни пдч-та... Кое оскъпява толкова да му се не види? Или във Варна просто цените са по-високи?
заменете материала с този на кроношпан, цената трябва да падне, а качеството ще е същото. ако проблема е в цвета, оставете само фронта на егер, другото кроношпан. Simple Smile
Сменете си и майстора Mr. Green, по - нагоре съм писала с материал на Егер и с Мдф чела, колко ми излиза кухнята Peace При метрите линейни надявам се включвате и горните редове шкафове, т.е при кухня 2/2 и плътни горни идолни шкафове - метрите линейни ви са 8 метра?

# 601
kеit, това е безумна цена. Ти поне във Варна имаш възможност да избираш. Обърни се към Стилекс мисля, че бяха. На моя приятелка и излезе 5000 лв кухня, дневна, спалня при тях. И са хубави и качествени.

# 602
Момичета, да се допитем пак до вас!
Къде мога да си закупя някаква поставка за вилици, лъжици и т.н. за шкаф 50 см. Гледах в сайта на Кент но нищо не ми хареса, а и избора не е голям?

# 603
nas, проекта е добър. Обсъди с фирмата и вариант да подравните фурната и МФ с горните шкафове. Така ще се изчисти линията и няма да има "накъсване". Т.е. МФ да завършвва на ниво-хладилник и начало на горните шкафове. Предвидила си и съдомиална, нали?

# 604
  • София
nas, тая микровълнова не е ли твърде високо разположена? така като гледам, поставката й за чинии отива на към 1.50 м. височина. дали ще ти е удобно да вдигаш нагоре и сваляш надолу чиния, пълна със супа, примерно?

angelaa, много хубави органайзери за прибори имат Blum (системата ОРГА-ЛАЙН), но са скъпи - почти 100 лв.

# 605
Елфа, аз няма да слагам оцедник там и затова за малко по- разчупено реших там да е стъклено.  Laughing
А за микровълновата и аз това се чудя  newsm78 Показаха ми го как ще изглежа, но нещо не ми хареса, макар че накрая ще я смъкнем сигурно. На проекта е дадена като вградена с височина 40 см, а нашата ще е свободно стояща и е 30 см висока, така че ще дойде малко по на ниско  Thinking Незнам  Crossing Arms В понеделник ще идват за окончателните размери тъй че имам малко време да помисля  Whistling

# 606
  • София
nas и на мен ми се вижда високо микровълновата, при мен също са така по проект ама под фурната имам само един шкаф.
А мислила ли си и гърбът да е по светъл като плота.
аз на нещо такова съм се спряла, ама още го мисля, тя моята кухня историческа стана  ooooh!

# 607
kimbolina, на мен лично много ми харесва. Изчистено е, модерно е и е доста свежо.

# 608
nas и на мен ми се вижда високо микровълновата, при мен също са така по проект ама под фурната имам само един шкаф.
А мислила ли си и гърбът да е по светъл като плота.
аз на нещо такова съм се спряла, ама още го мисля, тя моята кухня историческа стана  ooooh!

Страхотна е  Crazy
Мислих си за светъл гръб, но реших тъмен за да контрастират светлите шкафчета  newsm78 Мислех си и за сив плод и гръб, но не ми хареса  Sad

# 609
  • София
Виж тук дали ти се отваря тази страница с кухня пак в тези два цвята в различни комбинации
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3932859&id=136680429478

# 610
Nas, Kimbolina ,  и двата проекта са супер!!!

# 611
Виж тук дали ти се отваря тази страница с кухня пак в тези два цвята в различни комбинации
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3932859&id=136680429478
Страшна е  Shocked

# 612
http://nik4i.snimka.bg/family/moi.437467.15687441
проекта и за моята кухня, няма да е точно така, както не ми харесва и мястото на пералнята до фурната, но...

# 613
  • sofia
http://nik4i.snimka.bg/family/moi.437467.15687441
проекта и за моята кухня, няма да е точно така, както не ми харесва и мястото на пералнята до фурната, но...
На мен ми иска парола.. Wink

# 614
...и не само на теб !  Sad Rage Banghead

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 17:15 от raygram

Общи условия

Активация на акаунт