Кухните - 31-ва тема

• 84 746
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Тиги - Мигъл , благодара за това, че се опитваш да ме успокоиш но ще ми е трудно , защото както казва едно човече от едно тв предаване : " няма време"  Rolling Eyes
Как мога да видя кухнята на Деата - сигурно съм я виждала но пак да разгледам.
А ето набързо спретнах един проект по начина по който benitta ми каза http://picasaweb.google.bg/lh/photo/6JWfNbMidFs1hP-NCH6chA?feat=directlink

Деата е всъщност...Госпожичка Клавел.... Simple Smile
Не веднъж е давала линк към снимки от новата къща...

# 421
Е, предизвикахте голям интерес Wink. Я пуснете пак линк към къщата на Госпожичка, че къде да го търсим сега newsm78.

# 422
Мързеливки... Mr. Green

Ето! Grinning

# 423
Вярно Embarassed. Благодарим  bouquet.

# 424
Как може да съм такава забравана, та аз наскоро и писах относно спалнята и ( влюбих се в нея) bash

# 425
Мерси, за отговора днес я купих. Мивката ми е дълбока 19 см. Като я монтираме ще кажа.

# 426
Добро утро!

Въпросът ми е за батерии стоящи за бани newsm78 и по точно  трябва ми батерия стояща, от която отделно да излиза душа( "телефонът") . Виждала съм такива, но по разни хотели и заведения. Моля, дайте предложение.

И ние търсихме такава батерия за една малка баня и намерихме в Баумакс. Не си спомням дали беше изложена или я видяхме в един черевн каталог  Embarassed не се сещам как се казваше фирмата имат и страница ама сега ми излезна от главата ако се сетя ще ти пиша.

п.п. сетих се ето линк :
http://www.fayans.bg/
Meрси, ще ида до Баумакс, че и нан нас ни трябва за еддна много малка баня. Иначе на линка не открих точно такава батерия
bouquet  bouquet
[/quote]

# 427
Curlicue, благодаря за линка към Госпожичката  Heart Eyes И аз мисля цял ден, че трябваше да уточня. че Деата е тя, но.....

Аз продължавам да харесвам този начин на изпълнение - половината стена с гръбче, а нагоре боядисана стена. Така ми се връзва с дупката, която остава над горните шкафове
Забравих да ви кажа, че ми изработиха специално за мен плочки за кухнята - от магичните

# 428
Да надникна малко при вас, че ми предстои направа на кухня в малко по-нестандартно помещение. Embarassed

# 429
  • София/Осло
А аз се чудя, защо цял ден ми пукат ушите  ? Joy Joy Joy Joy Joy

# 430
# 431
Да се похваля и аз,вчера си взех мивката.Остана да купя миялната машина и да ми монтират шкафчетата другата седмица.След като я монтират  ще мисля какви висящи истории да редя,за да не стане много претрупано- - все пак кухничката ми е доста тясна Peace

# 432
  • Някъде на път....
Момичета, не съм влизала от месец във форума и сега едвам ви изчитам - страхотни нови кухния видях - Поздравления!   bouquet
А сега да си задам въпросчето: Каква миялна на 45см. ще ми препоръчате? Може и да не е за вграждане. Сегашната не беше вградена, но вече съвсем окончателно се прецака и малко ще променим разположението на шкафовете и ще си сложим миялна на 45см. или поне така умуваме де....  newsm78
Моля за съвети, мнения, препоръки....

# 433
  • София
Моята е 45см., на Zanussi. Имам я от 1997г.-работи безотказно.

# 434
  • Някъде на път....
Моята е 45см., на Zanussi. Имам я от 1997г.-работи безотказно.
Vivi, ще ми дадеш ли точния модел?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт