Кухните - 31-ва тема

• 84 713
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • БГ
здравейте, дайте идея за цвят на кухня, като пода е тъмно бордо теракот с бледорозовки мацаници, а шкафовете светло кафяви,сега е боядисана бяла, ама не ми харесва нещо. newsm78

# 451
здравейте, дайте идея за цвят на кухня, като пода е тъмно бордо теракот с бледорозовки мацаници, а шкафовете светло кафяви,сега е боядисана бяла, ама не ми харесва нещо. newsm78
За кое искаш цвят? Стените ли са бели и искаш да смениш? ..Сори, още си пия кафето и бавно схващам  Laughing

# 452
  • БГ
За кое искаш цвят? Стените ли са бели и искаш да смениш? ..Сори, още си пия кафето и бавно схващам  Laughing
за стените , не искам бели .........въобще ако е съчетавал някой подобни цветове ,моля д а сподели

# 453
  • Точно където трябва
Чета, чета... Не бях на тема кухни, но след една пожарна авария снощи... Cry Та така или иначе ще ремонтираме да сменя и плота. Бих искала да помоля за инфо за цени на кухненските плотове, за това как се монтират мивки  и ел уреди в см. ако се залепят със силикон при евентуален ремонт как ще се свалят, а ако не се лепят влиза вода и става леле-мале...Аз  продължавам да разглеждам темите

# 454
за стените , не искам бели .........въобще ако е съчетавал някой подобни цветове ,моля д а сподели

Аз си мисля за светло зелени стени, може би защото съм на такава вълна сега  Laughing Другото се чудя нещо което да прелее от пода към шкафовете- някакво керемидено, прасковено...но ще е по-лесно, ако качиш снимка..

# 455
  • София
Аз да питам нещо , от коя страна на мивката ви е миялната  newsm78

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 21:22 от kimbolina

# 456
Аз да питам нещо , от коя старни на мивката ви е миялната  newsm78

Май няма никакво значение. През определен период се появява такъв въпрос и винаги отговорите са 50:50. При мен вкъщи е отляво, а на вилата - отдясно. Еднакво удобно ми е.

# 457
Аз да питам нещо , от коя старни на мивката ви е миялната  newsm78
при мен е отляво

# 458
  • София
При мен засега по проект е от дясно, ама днес докато миех се замислих дали от ляво няма да ми е по удобно.
Мивката ми е в ъгъла и мога да я сложа и от двете страни и мъж ми утре трябва да прекарва тоци и кабели та се яудя сега дали да не му кажа и от двете страни да сложи докато се начудя къде я искам  Mr. Green

tevolere имам на една снимка, ама там кухнята е в бордо и стени са много светло кафяви, бежави, ако искаш мога да я потърся  Peace

# 459
  • БГ
мерси, ще направя снимка да си кажете мнението,направо съм в шах с тази кухня, то плочките са някво бордо със бледорозови мацаници малки вътре , мисля или зелено резеда, или най-светлия тон на бордото,бяло с малко бордо мес би станало бледорозово с мацаниците на теракота, ама пък не пасва на шкафовете ,изобщо ще съм като далтонистка  в кухнята .ще снимам аз да видите каква е чуденка ,мерси засега. Hug

# 460
Здравейте момичета. Чета ви от доста време и аз съм на вълна нова кухня. Поради липса на място терасата става кухня. Благодаря за хубавите идеи .   bouquet
След две седмици се надявам да се похваля с нея, но искам съвет за преобразяване на пералнята - трябва да стане от бяла - инокс. Някъде четох във форума, че има иноксово фолио. Питах в Бриколажа, но хората там не са чували за такова. Може ли да помогне някой? newsm78

# 461
Здравейте момичета. Чета ви от доста време и аз съм на вълна нова кухня. Поради липса на място терасата става кухня. Благодаря за хубавите идеи .   bouquet
След две седмици се надявам да се похваля с нея, но искам съвет за преобразяване на пералнята - трябва да стане от бяла - инокс. Някъде четох във форума, че има иноксово фолио. Питах в Бриколажа, но хората там не са чували за такова. Може ли да помогне някой? newsm78
В "Домко" - Люлин имаше такова фолио, аз си купих от там.Имаше и от двете ширини - 45 и 90 см.

# 462
Страхотни кухни и идеи имате момичета! newsm74

# 463
  • София
В "Домко" - Люлин имаше такова фолио, аз си купих от там.Имаше и от двете ширини - 45 и 90 см.

вече имат и онлайн магазин
http://www.e-domko.bg/products/12-samozalepvashto-folio.html

# 464
А защо не опиташ със спрей ? Мисля, че гледах такъв в Бриколаж, много по ефектно става от фолиото и е специално за тази цел за перални и хладилници.

Общи условия

Активация на акаунт