Кухните - 31-ва тема

• 82 642
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз колко съм зле забравила съм да копна линка към Сименса, ама ти си се сетила за модела.
Как така е на промоция, аз от 3 месеца ги проучвам и са си все на тази цена, знаеш ли дали ще се увеличават да избързаме с покупката, че над 2400 не мис е дава  ooooh!

На промоция е от началото на годината, защото от тогава ходя и ги гледам и се чудя  newsm78
Тя е аналогична според мен на АЕГ за 1000лв. Промоциите те си ги решават по някакъв начин. Според мен искат за изчерпат количествата, сигурно я спират. Но на нея не дават ТО, защото е на промоция. Много е хубава, но няма програми  Naughty
Първоначално си мислех да си я взема нея и котлоните с 2 индукции на Сименс, но като се размислих, минах на план Б - Бош.
Между другото дават 5% за 3 уреда и за всеки 1000 лв над 5000лв. дават по 1%

# 676
  • София
За какво толкова се използват програмите , ти ме вкара в размисли  newsm78
Освен ако решим да е този модел дали да не го капарирам макар и малко по рано, че после да не се чудя какво да правя.
Аз по скоро държа да има пиролиза за лесно почистване , защото ние много много не готвим кой знае какво и затова се замисля за какво са програмите.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 13:15 от kimbolina

# 677
  • София
Дай ми е-майл на лични и ще ти пусна упътването на Боша, който съм избрала, за да добиеш представа.
Все си мисля, че ще са ми удобни. Незнам колко е така, но много ми се иска да мушна манджата във фурната и да не врачувам около нея два часа. Детото да вика ти все готвиш и т.н.

# 678
  • София
Все си мисля, че ще са ми удобни. Незнам колко е така, но много ми се иска да мушна манджата във фурната и да не врачувам около нея два часа. Детото да вика ти все готвиш и т.н.

това не е много сигурно, че ще се получи. аз имам такива автоматични програми на микровълновата - един път не съм ги използвала.
в крайна сметка, мушнеш ли манджата във фурната, готвенето вече е приключило. остава само фурната да пече. така или иначе, ако трябва нещо да се разбърка или добави или покрие - автоматичната програма няма да ти го направи.

проучи добре какво точно представляват тия автоматични програми и съобрази дали ще ти вършат работа.

# 679

това не е много сигурно, че ще се получи. аз имам такива автоматични програми на микровълновата - един път не съм ги използвала.

Aз пък редовно ползвам автоматичните програми на микровълновата. За другите фурни съм в процес на проучване, защото ремонта на кухнята предстои, а все още не съм събрала информация какво точно представляват тези програми и дали можеш сам да си запаметяваш такива или или просто да избереш някоя готова и да решиш, че е подходяща за приготвянето на дадено ястие.  Rolling Eyes

# 680
  • Пловдив
Някоя от вас да има представа дали е удобно да има малко кошче за боклук под кухненския плот, вградено отдолу. Тоест отваряш капака и дупката е на нивото на плота, само забърсваш и боклука пада в кофата. Виждала съм в някое готварско предаване по ТВ (не българско). И разбира се, снимки, ако някоя от вас има Simple Smile

# 681
  • София
За нещо като кошчетата за хартии в тоалетните на мивките на Мола на Ситняково ли говориш?
Но там няма капак, а само дупка.  newsm78
Струва ми се, че един капак би загрозявал. А и от хигиенна гледна точка  newsm78 все пак не са само хартии...
Ти пусни снимки да видим за какво говориш.

# 682
здравейте , Момичета
гледам че,много се суетите какво да изберете за кухните си и аз минах по този път и след доста консултации с тази с онази фирма реших че еднаква работа ще ми върши фурна от 3000 лв и от 1000 лв. Все ще се скапи някой ден и реших че трябва да избера  най-практичното според моето виждане фурната ми е тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027430  , един плот с двойка котлони сензор на самсунг , газ на горение , аспиратор на фабер и една миялна на електролукс . голяма експлоатация е в къщи , нямам проблем с нито един от уредите . И въобще не съжалявам че не хакнах луди пари още за определени марки ( почти двойно ) . Успех на всички в избора . Не се съмнявам в правилният ви избор   bouquet

# 683
Някоя от вас да има представа дали е удобно да има малко кошче за боклук под кухненския плот, вградено отдолу. Тоест отваряш капака и дупката е на нивото на плота, само забърсваш и боклука пада в кофата. Виждала съм в някое готварско предаване по ТВ (не българско). И разбира се, снимки, ако някоя от вас има Simple Smile
За удобство сигурно ще е но дали няма да се завъдят гадини , аз лично нямам кош в кухнята си събирам в торбичка и веднага долу във варела не държа буклук в къщи

# 684
  • София
здравейте , Момичета
гледам че,много се суетите какво да изберете за кухните си и аз минах по този път и след доста консултации с тази с онази фирма реших че еднаква работа ще ми върши фурна от 3000 лв и от 1000 лв. Все ще се скапи някой ден и реших че трябва да избера  най-практичното според моето виждане фурната ми е тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027430  , един плот с двойка котлони сензор на самсунг , газ на горение , аспиратор на фабер и една миялна на електролукс . голяма експлоатация е в къщи , нямам проблем с нито един от уредите . И въобще не съжалявам че не хакнах луди пари още за определени марки ( почти двойно ) . Успех на всички в избора . Не се съмнявам в правилният ви избор   bouquet
Не съм много съгласна, че марката няма значение.
Едно време, като се преместихме майка ми си закара печката Сименс на село. През това време смени една Терма, някаква по маркова не помна какава беше. Тя категорично отказа след 5-6 год. и сега е с трета, а Сименса си работи. Дори лампата на фурната свети, и за 30 години само е дин котлон е изгорял. Я ми кажи знаеш ли друга печка да работи така?
Това имам пред вид като се говори за марка. Според мен марката има значение.

# 685
Дори лампата на фурната свети, и за 30 години само е дин котлон е изгорял. Я ми кажи знаеш ли друга печка да работи така?
Това имам пред вид като се говори за марка. Според мен марката има значение.

Е това си е живо наказание - ако трябва да ползвам един уред 30 години! Аз обичам промените, обичам и новостите. Една подмяна на стар с нов уред на 5-10 г. не болка за умиране, а излизат все по-нови и красиви модели. И честно, съвсем не вярвам в извънземните качества на уред, който струва 5000, а не 500 лв.
В избора на уреди залагам на цена и дизайн. Функциите на всички /и маркови, и немаркови/ са горе-долу сходни.

# 686
Момичета,марките не са това,което бяха.Всичко е "еднодневка".Качеството е много ниско.Сервизите са пълни с "маркови" стоки.Така е и с автомобилите и т.н.Купуваш "на късмет" newsm17

# 687
  • Пловдив
 Mr. Green Точно щях да пиша, че преди 30 години стандарта за качество е бил друг - да работи 30-50- години, а сега... да има 300 екстри и да докара до края на гаранцията. А предполагам и като колите - "марките" имат и скъпа подръжка  Wink
Не съм някакъв капацитет по тези въпроси, ама ех такова едно мнение ми се е загнездило  Mr. Green Peace

# 688
И ние имаме 30 година печка Мечта, на която нищо не и е изгоряло. И продължаваме да си я екплоатираме активно. Ама, както казват и другите момичета едно време качеството е било друго. Сега уредите ги правят, колкото да изкарат малко над гаранцията си. Производителите нямат сметка да правят уреди, които да карат по 30 год., защото вместо 1 печка примерно, за 30 год. ти ще си купиш 4 или 5.  Thinking

# 689
Производителите нямат сметка да правят уреди, които да карат по 30 год., защото вместо 1 печка примерно, за 30 год. ти ще си купиш 4 или 5.  Thinking

Ами, да, така е...
Какво ще прави иначе целия китайски народ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт