Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 34 968
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Искам да убия Джеврие !!!!!!!

# 511
Тая Джаврие сигурно е разболяла и погубила предната си снаха... Чудовище! Не знам, чудя се на син й... Той пък и той може малко повече да се усеща!

# 512
  • Варна
Еее, търпението на Фикрет е вече нереално. Такова психическо малтретиране от страна на Джавки, ужас  #2gunfire

# 513
Дразня се..целият филм започна да се върти около Ферхунде
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вярно е и аз се дразня

Днес и ушенцето на Неджля се поддаде на изкушението  Grinning

# 514
Днес се спомена,че майката на Джем е идвала да говорят.Снощи такова нещо не видях.Аз ли съм изпуснала нещо  newsm78

# 515
Днес се спомена,че майката на Джем е идвала да говорят.Снощи такова нещо не видях.Аз ли съм изпуснала нещо  newsm78
Да ти си изпуснала  Peace

# 516
Оуз много я надценява Ферхунделата - била платила дълга на Шефкет!  Laughing Laughing Laughing Край, разкри се тайната защо Ферхунде се е отказала от съд, сигурно скоро и другите в къщи ще научат.

Вярно е и аз се дразня
И аз! Досега имаше хора, дето се чудеха защо още седи в Текиновата къща, но аз започвам да се чудя защо Текинови още не са я изхвърлили.
И с баба Джевриатор манджата става яко пресолена. Първо й се нервирах, после й се смеех, сега ми е досадна. Би трябвало да раздвижат малко и останалите персонажи.
Неджля се изкуши да подслуша, защото се побоя, че Лейля ще каже на Али Ръза за посещението на Сузана, майката на Джем. Тя дойде да каже на Хайрие, че не иска синът й да се хваща пак с Неджля.
А Лейля горката вече дрънка от всякъде психически, една топка нерви.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 21:21 от soya-fen

# 517
  • Варна
   Чухте ли какво каза Оуз-че и двамата са в затвора заради Ферхунде?
Тия да вземат да основат клуб "Мразя Ферхунде!"  Mr. Green

Еее, търпението на Фикрет е вече нереално. Такова психическо малтретиране от страна на Джавки, ужас  #2gunfire
Търпението на Фикрет ме ядосва   Може да завре Джаврието в миша дупка ( идат ми на ум по-некултурни , но затова пък по-подходящи места за завиране  Mr. Green , ама нейсе ... ) , а какво прави ? ... Диша дълбоко и мята тежки погледи ! ... Защо , защо не се падна Ферхито за снаха на проклетия вампир !                                                                                                                                                                                                            

# 518
  • Плевен
  ... Защо , защо не се падна Ферхито за снаха на проклетия вампир !                                                                                                                                                                                                           
Де този късмет. Ферхунде си оплете кошницата отрано - говори с духовете. Mr. Green

# 519
Лейля,като избухна помислих,че ще се хванат за косите.Много им дойде и на двете...Неджля ме издразни,като каза ''Накрая ще взема да си  тръгна''-ще  кажеш,че ако си тръгне и светът ще свърши.Сърди се като Лейля слуша разговора им ама не пропусна да стои до вратата,когато Лейля и Али Ръза говореха...

# 520
Оуз много я надценява Ферхунделата - била платила дълга на Шефкет!  Laughing Laughing Laughing Край, разкри се тайната защо Ферхунде се е отказала от съд, сигурно скоро и другите в къщи ще научат.

Вярно е и аз се дразня
И аз! Досега имаше хора, дето се чудеха защо още седи в Текиновата къща, но аз започвам да се чудя защо Текинови още не са я изхвърлили.
И с баба Джевриатор манджата става яко пресолена. Първо й се нервирах, после й се смеех, сега ми е досадна. Би трябвало да раздвижат малко и останалите персонажи.
Неджля се изкуши да подслуша, защото се побоя, че Лейля ще каже на Али Ръза за посещението на Сузана, майката на Джем. Тя дойде да каже на Хайрие, че не иска синът й да се хваща пак с Неджля.
В последните 2-3 дни 50% от всяка серия ми е безинтересна. Tired
Прекалено много ме изнервя образа на Ферхунде и цялата тая амбиция и алчност в нея.
И на мен Джеврието ми е досадна и цялото това нереално търпение на Фикрет.

# 521
  • до една звездичка
Еее, търпението на Фикрет е вече нереално. Такова психическо малтретиране от страна на Джавки, ужас  #2gunfire

Като се замисля, на Фикрет и се налагаше да търпи далеч по-безобидни неща в родния си дом, откъдето избяга, за да се натресе на Техсин и злата вещица. Thinking
В Истанбул поне си бяха "свои", а психически тормоз, гавра и подигравки от тъпи хора поне нямаше.  Naughty
Докато сега... Crazy
И като си спомня как ги режеше като локум с горещ нож.... Mr. Green не си поплюваше никак!
А сега - мълчи, търпи, зъби стиска...  ooooh!

# 522
Цитат
Като се замисля, на Фикрет и се налагаше да търпи далеч по-безобидни неща в родния си дом, откъдето избяга, за да се натресе на Техсин и злата вещица. Thinking
В Истанбул поне си бяха "свои", а психически тормоз, гавра и подигравки от тъпи хора поне нямаше.  Naughty
Докато сега... Crazy
И като си спомня как ги режеше като локум с горещ нож.... Mr. Green не си поплюваше никак!
А сега - мълчи, търпи, зъби стиска...  ooooh!

Сега се замислям и аз и мисля, че си права, явно е имала нужда от промяна... Ама то работата стана от трън та на глог. Отиде да гони дивото и ето...

Оуз много я надценява Ферхунделата - била платила дълга на Шефкет!  Laughing Laughing Laughing Край, разкри се тайната защо Ферхунде се е отказала от съд, сигурно скоро и другите в къщи ще научат.

Вярно е и аз се дразня
В последните 2-3 дни 50% от всяка серия ми е безинтересна. Tired
Прекалено много ме изнервя образа на Ферхунде и цялата тая амбиция и алчност в нея.
И на мен Джеврието ми е досадна и цялото това нереално търпение на Фикрет.

И тука съм напълно съгласна тъпичко ми става дано да стане нещо ново там покрай Неджля или без значение къде ... добре, че идват почивни дни и във вторник ще чакаме със затаен дъх, защото ще ни е домъчняло

# 523
Колко серии все едно  и също Лейля се дразни и си изкарва яда на сестра си-много ме дразни вече поведението й и Хайрие и тя - този път Неджля беше виновна, е, какво все да си мълчи ли, в очите на родителите на Джем тя е наистина много виновна, и това във вестника дето писаха за нея, и изобщо семейството й - брат й в затвора, сестра й луда, прави са да не я искат, но това означава ли че Лейля така трябва все да я напада, ама ферхунде ги постави на мястото - и двете не са цвете за мирисане.... дано скоро тази надпревара и караници престанат и Лейля се осъзнае малко
а Фикрет мисля че мълчи защото няма смисъл да се спори с прост човек, да не слезе на  нивото и, но и с мълчене не става, наистина че в дома си беше много различна
интересно как ще се измъкне ферхунде този път, като се разбере че е взела все пак пари, но не за да плати дълговете на мъжа си...

# 524
  • София
Искам да убия Джеврие !!!!!!!
И аз. Да си направим клуб срещу тая дъртофелница! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт