Ваксини-дискусия за вредата от тях(тема 9)

• 41 921
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Оф....

Шанта, благодаря за прекрасната статия
Крис, на теб също - стреляш точно в десетката, както винаги.

На г-жа Фандъкова нямаше ли кой да й каже, че няма какво да пази "живота и здравето"....те ваксините ги пазят.
(изтеглям си на ПС-то поста на Кристиян Laughing)

И аз съм за анкетата, не го приемам като дискриминация, защото само така може да се докаже, че тук не сме "ниско образования слой от обществото"
Ниско образования слой....хм...ще си позволя да взема думите на някой от вас, не помня чии бяха...."Утре шъ слагъми онуй за петтях работи" Mr. Green (визирам Пентаксим)

# 31

Не само за образованието може да се направи анкета.
В някои страни има асоциации на родители (сами са го организирали),които не ваксинират децата си и водят статистика от какво и как са се разболявали децата им.
В Австрия има такава с над 800 семейства (с неваксинирани деца) кьдето ясно се вижда,че децата почти не боледуват,нямат астма,аутизм и тн.
Може да се направи и тук. Peace
Ето от сайта
http://www.impfschaden.info/impfungen-allgemein/vergleich_geimpf … e-ungeimpfte.html   Може да се прочете и на англ.език.Моля натиснете думата ERGEBNISSE кьм средата на сайта (в синьо) и вижте заболяванията на неваксинираните деца.
Ще разберете защо не се правят официално такива изследвания..защото ясно се вижда,че неваксинираните деца боледуват по рядко и по леко.

Много искам да си контактувам с такива семейства!!!  Hug
По същият на4ин водя статистика и аз.Имам класификатори за всеки един 4лен на нашето семейство и там се съхранява,вси4ко,свързано със здравето.Кога сме боледували,от какво,с какво съм лекувала,колко дни е траело.
Отделно водя друга на мои роднини,които ваксинират,й така,за спорта.Там пиша вси4ко,което им се слу4ва след ваксинация и следващи болести.И на приятелки отбелязвам кога са сложили еди каква си ваксина и следващите реакции.

loreto07,ето 4е в България пак използват нето4ен израз.Майка,баща,въобще родители хипари са тези хора,които раждат едно дете,не полагат особени грижи за отглеждането му,не възпитават те,а оставят това на слу4айни хора.Не се интересуват ни какво яде,ни от какво боледува и с какво го лекуват.

# 32
Аз имам един  спешен въпрос, ще съм много благодарна за отговорите ви Praynig

Случвало ли ви се е да се забие кърлеж на детето ви и как сте процедирали?

Ние ходихме в Пирогов и го извадиха, но все пак ми е притеснено, въпреки че обсъдихме с моя хомеопат на дълго и на широко нещата, давам и ХЛ и въпреки това съм малко шашната.

# 33
Аз имам един  спешен въпрос, ще съм много благодарна за отговорите ви Praynig

Случвало ли ви се е да се забие кърлеж на детето ви и как сте процедирали?

Ние ходихме в Пирогов и го извадиха, но все пак ми е притеснено, въпреки че обсъдихме с моя хомеопат на дълго и на широко нещата, давам и ХЛ и въпреки това съм малко шашната.

Прости ми леката ирония, не се шашкай Hug

Високоселската ми процедура е следната - вадя ги както вадя и на кучето. Намазвам памук с олио, въртя и изваждам. Стискам малко, та ако може да избие кръв още и ....туй е. ХЛ е перфектно решение

# 34
Мечка Малинарка благодаря ти за информацията  Hug
Аз съм най-големият хипохондрик, който познавам обаче и за първи път ми се случва  нещо такова, а като става дума и за детето и място не мога да си намеря. Реших да не рискувам аз да го вадя да не стане беля, то и лекарят, който го вадеше го скъса кърлежа, защото детето мърдна, ох изобщо...
Аз иначе съм много нахакана като става дума за ваксини, ама тоя път лекарите явно добре ме облъчиха с лекциите си за лаймската болест и тетануса.

# 35
  • в моя свят
Ниско образования слой....хм...ще си позволя да взема думите на някой от вас, не помня чии бяха...."Утре шъ слагъми онуй за петтях работи" Mr. Green (визирам Пентаксим)
Преди няколко дни на опашка в един магазин слушах 2 майки,които си говореха за ваксините.Та едната споделяше за прословутия Пентаксим колко била хубава тази ваксина и предпочитала да дава пари отколкото да слагат на детето и тези от здравна каса,които вече ги били спирали от производство.Обесняваше как до сега като били ваксини на детето то се късало от рев,а сега от Пентаксима дори не проплакало,все едно не са го бодяли.Думите и бяха "смятай самото лекарство въобще не боли значи".Другата майка я попита дали са сложили ваксина срещу морбили заради епидемията,а тази същата вика "то май в Пентаксим има и морбили,тя е за много болести тази ваксина за това 60лв.струва". Shocked Shocked Shocked

Аз направо нямам думи да го коментирам.

# 36
Lauren,баща ми ходи редовно на лов и риболов,затова му се забиват отвреме навреме.Вади си ги сам,с малко мазнина,майстор е,лекар не е потърсил до сега.
Аз само на ку4е съм вадила.

# 37
И от мен запис Hug

# 38
Откак ЛЛ искат пари за издаването на бележка, че всички ваксини са поставени, и това беше вече посочено, че е напълно законно, т.е. плащането на такса за издавани от ЛЛ документи, си мисля, че ще си е съвсем в логиката на закона ЛЛ да ни попълни и подпечата картончето срещу заплащане. Доколкото помня от медицинскито за брак, бяха по 5 лв. на печат... К`во му плащаш  Whistling

Дали да не помолим мод да сложи в нячалото на тази тема анкетата за образованието, примерно:
Какво образование имахте, когато взехте решение да откажете поставянето на ваксини на детото си?
- основно
- средно
- бакалавърска степен
- магистърска степен
- докторска или по-висока научна степен
Сорри, направих анкетата преди да прочета. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493564.new#new

# 39
Ами така представена анкетата, май е ясно, че ваксиниращите ще са повече. newsm78

# 40
Между другото, заглавието наистина е малко подвеждащо.
Но според мен ако целта й е да разбере какви хора НЕ вакиснират, то тогава не би трябвало да има възможни отговори с ваксинации.  Thinking
Не знам.
Я я редактирай, докато е време.
  Wink

# 41
  • Виена
ЗаписТче! Wink

# 42
Да не ви изпускам  Wink .

# 43
  • Sofia
Здравейте!
Търся информация за ваксината за рак на маточната шийка и по-конкретно в кои европейски държави е въдедена като задължителна.
Намерих линка със сайта за европейските държави на първа страница и ще го прегледам, но все пак ако някой вече е проучвал въпроса ще съм благодарна да сподели.

Питането ми във връзка със споделените намерения на епидемиолозите да въведат тази ваксина като задължителна, цитирам "така както е задължителна вече в 16 страни в Европа".

# 44
NBM, ваксините в повечето Европейски държави са препоръчителни, така ч е няма как тази изведнъж да стане задължителна, ние затова се възмущаваме много , за лъжите в ефир, явно са наясно че малко хора ще тръгнат да проверяват. Иначе можеш и в петицията да намериш календарите на държавите.

Общи условия

Активация на акаунт