Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 068
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ти много!А този незабравима изобщо не знам кой е..Наистина освен Перла , нищо друго не съм гледала.Отделни фрагменти от Дъждовно време, за да зърна Азра и няколко епизода от Листорад ,когото също зарязах.
А Езел щом е по-различен и така като го описваш- вероятно ще изгледам , ако някоя наша телевизия реши да го закупи.

# 421
ЕЗЕЛ в момента се излъчва в Турция - стигнал е до 26-та серия. Тук не се излъчва, но има момичета, които го превеждат и слагат субтитри. Ако решиш да го гледаш, ще ти дам линковете.

Днес, както няма серия на "Перла", така сме изписали 8-9 стр. Браво на нас!  Hug Много сме трудолюбиви в деня на труда!  Mr. Green

Радвам се, че отново бяхме заедно, но ще ви изоставя вече. Лека нощ и до утре!

# 422
ЕЗЕЛ в момента се излъчва в Турция - стигнал е до 26-та серия. Тук не се излъчва, но има момичета, които го превеждат и слагат субтитри. Ако решиш да го гледаш, ще ти дам линковете.

Днес, както няма серия на "Перла", така сме изписали 8-9 стр. Браво на нас!  Hug Много сме трудолюбиви в деня на труда!  Mr. Green

Радвам се, че отново бяхме заедно, но ще ви изоставя вече. Лека нощ и до утре!

Мерси Алекс!Много си любезна.Може да ми пуснеш линк.Мога да видя дали е за мен.Благодаря предварително!

# 423
Лека нощ и от мен

# 424
# 425
ЛЕКА НОЩ МОМИЧЕТА!БЛАГОДАРЯ ЗА СТАХОТНАТА КОМПАНИЯ!  bouquet  bouquet

# 426
# 427
# 428
# 429
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ ОТ НЕУМОРНАТА БРИГАДА! Hug

Във фейсбука на Сонгюл има хубава статия на английски за това как се възприемат турските сериали извън Турция.
http://www.sundayszaman.com/sunday/detaylar.do?load=detay&link=209049

# 430
lol4e, благодаря за статията - добре, че е на ангилийски, че да мога да разбера за какво става въпрос, а не да чакам добричката nevinn да я преведе. Но не видях нищо интересно - някои били недоволни от наградите в Анталия и оспорвали безпристрастността на журито. Излезе, че "Перла" е първият турски сериал, показан в България /пропуснали са 1001 нощ, естествено/, другото са общи приказки, добре познати, за качествата на турските сериали, какво ги прави популярни във все повече /вече 36/ страни, че Сонгюл е била в Б-я и е участвала в Денсинг старс и Шоуто на Слави и т.н. И, че в културния център в София се състояла среща на журналисти, филмови критици от региона и арбаските страни, която обсъждала всички тези неща.

# 431
Момичета снощи на късно се появих, но не Ви намерих, и намерих друго.  Азра  играе във 5 епизода сериен филм със заглавие  Играта свърши /мой превод/ на турски Oyun  bitti / гугъл го преведе  гейм оувър / през 2007. Партнира й  др бест модел 2004 - Мерт Ьоджал / Mert  Ocal / - 193  см  има също сини очи и същите устни като на Киво.  В темите назад  имаше една някаква много обща сн  вляво е Киво, вдясно е Азра, в дъното на навалицата е въпросния господин, гледа особено Азра. Тогава ми направи впечатление погледа му, но не знаех кой е и се учудих защо я гледа така настойчиво, защо Киво е далеч от нея, какво прави тя на  снимката, или той на нейната сн - въпроси, въпроси.
Минах някъде  през  класация на бест моделите в Тр.  Новият Берк също е бил бест модел,   Артистът играещ Езел - също.

# 432
Да спамя още малко, Азра започва да снима през 2004г, първи  сериал е Дъждовно време,  до 2008-2009 г. има още 4 филма и 5 сериала, много участия в шоу програми и тв предавания. Изглежда много  продуктивна и изглежда се е заселила в Тр. Задобряла е!

Но ми направи грозно впечатление, навсякъде за нея пише: "бившата приятелка на Къванч.." Ужас!  Да си дете на известни родители и да се чудиш как да излезеш от сянката им и да те ценят заради теб самия е едно, а да те титулуват бившата на еди кой си е най-малкото подтискащо.

А всъщност Азре е почнала да се снима и да участва навсякъде много преди Киво да е бил поканен да играе в Тр. Всъщност по времето, когато тя е снимала Дъждовното, той все още е бил в Париж на работа.  Дори е възможно  да се е повлиял до някаква степен от нейните участия и той, а не само желанието на баща му да е повлияло за артистичната му кариера, все пак са били интмни по онова време, а хората си влияят  взаимно, когато са заедно.

През 2006 или 2007 г беше, не помня, в едно интервю питат Къванч има ли надпревара и конкуренция между него и Азра в снимането на филми и играта им, той отговаря - по памет:  "Стига глупости, вие съревновавате ли се със съпруга/та  си в къщи".

# 433
vania1954, пропусна снощи купона! Ние вчера много се изморихме - в чест на празника на труда, доста поработихме!
Това, което си установила още веднъж доказва, че голяма част от турските звезди са минали през "мис", "мистър", "бест модел" и т.н. Предполагам, че dterziiska ще изрови някъде снимка на този младеж да го видим що за птица е. А колкото до това, че Азра я титуловат "бившата приятелка на Къванч", същото важи и за него - много често го представят като "бившият приятел на "Мис Свят" Азра Акън". А иначе тя наистина вече има доста повече заснети филми и сериали от него и в това отношение печели състезанието. Даже бих добавила, без да ми се сърдите, че тя в първия си сериал - "Дъждовно време" се справя по-добре, отколкото той в началото на "Перла".

Ето още една от веселите снимчици-колажи от снощи на нашия скъп бригадир.

Освен работата на полето, ще трябва да си направим график и за сменяне на памперси, че да не се излага момчето пред хубавките какички! Какво ли вижда така като наднича? Laughing Mr. Green Laughing

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 12:57 от alex_b

# 434
Спомних си че го видях във видеоклипа от снощи който го пях поставила Много го е хубав

http://www.youtube.com/watch?v=Ksx0aInCpcU&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт