Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 073
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Лагунка , най- интересното е , че в една класация ( вече не помня коя и къде  Embarassed , че то една и две ли бяхя , дето гласувах! ) , нашето момче изобщо не беше на първо място , а чак на трето ! #Cussing out Направо не можах да повярвам ! #Crazy

# 377
vania1954,съгласна съм за Туба и тялото и.Поразгледах нейни снимки.Има темичка за Туба и Мурат-изобщо не знаех кои са,но си направих труда.Момичето има изключително красиво лице,но и липсва грацията.В зъбите също намирам нещо което не ми допада ,но въпреки всичко е ослепителна.А Сонгюл наистина не е участвала в рейтингов сериал.Известна е,но не и от сериалите,а до колкото разбирам класацията е за дами от сериали.Походката на Берен ,ужасно ме дразни.  ooooh! Иначе има бюст наистина.Липсва и на нея финес.Тази която е на 3-то място наистина е съразмерна,но не е за мястото което заема.Седеф Авчи ми е фаворитката.Много сладко момиче.И красиво и стройно и с невероятно приятно излъчване.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:13 от sinq laguna

# 378
Лагунка , най- интересното е , че в една класация ( вече не помня коя и къде  Embarassed , че то една и две ли бяхя , дето гласувах! ) , нашето момче изобщо не беше на първо място , а чак на трето ! #Cussing out Направо не можах да повярвам ! #Crazy

Нищо не разбират от мъже.Как на трето??Пък ако става въпрос и за турска класация-тогава изобщо не ги схващам.

# 379
Лагунка , най- интересното е , че в една класация ( вече не помня коя и къде  Embarassed , че то една и две ли бяхя , дето гласувах! ) , нашето момче изобщо не беше на първо място , а чак на трето ! #Cussing out Направо не можах да повярвам ! #Crazy

Нищо не разбират от мъже.Как на трето??Пък ако става въпрос и за турска класация-тогава изобщо не ги схващам.

За каквато и да е класация , не ги разбирам ! Нищо не разбират , я ! Да питат бригадирките ! Peace

Според мен , като се прави такава класация , се гледат съвкупност от качества , не само дали са съразмерни и с правилни пропорции - все пак не е конкурс за красота.  Тук става дума и за излъчване , харизма , магнетичност на погледа ... Иначе , ако се гледат пропорциите - Берен си е ок - слаба , стройна , дълги крака , големи цици .... ама - нулево излъчване , според мен !

vania1954 , защо да ни дразни мнението ти - тук всеки има право на свое , дори и да не съм съгласна , уважавам чуждото виждане за нещата ! Peace

# 380
Това момиче определено притежава - излъчване , харизма , магнетичност на погледа и заслужава да е сред първите в класацията.

# 381
# 382
И на мен Туба, Берен и Джансу Дере не ми харесват. Седеф Авчи ми е много сладка, освен това и доста добре се справя с ролите си - гледала съм я в "Пътищата на съдбата" и "Езел". Нея в някой щастлив момент ще я видим и в сериала с Къванч "Менекше и Халил" /май така се казваше/. Много ми харесва и Нургюл Йешилчай от "Любов и наказание" - страхотно излъчване, много добра фигура и невероятни очи.
Аз се учудих, че Сонгюл и Айча изобщо не присъстват в тази класация, независимо на кое място. Тук все пак не става въпрос за класация на сериали, за да има значение дали "Перла" е популярна или не, а на красиви актриси - според мен те и двете са доста по-красиви от много от влезлите в тази класация. Много странно ми се стори - чак пък толкова да са непопулярни? Още повече, че Айча участва в "Любов назаем", който има доста награди и се излъчва съвсем наскоро.

# 383
Моята фаворитка от тази класация е Фахрие Евджен.Направи ли ви впечатление,че освен Сонгюл и Айча Варлъер сред изброените не са нито Азра Акин,нито Бергюзар Корел.И четирите са доста по-подходящи да бъдат включени в една такава класация ,вместо някои от посочените.Не мисля,че сред красивите актриси с излъчване имат място Гьокче Бакадер/Лейля/,Аслъ Тандоган/Ламия/,Бурчин Терзиоглу/съпругата на Мурат Йълдъръм/ и други.Но все пак вкусовете са различни.А и вероятно както става у нас на конкурсите за красота ,и там попадат случайни и неподходящи кандидати.И на всичко отгоре печелят призови места. hahaha
Туба на мен лично ми е една от най-симпатичните тр.актриси,но не е в моята класация за красиви жени.Не само защото тялото и не е перфектно,а най-вече заради абс.кръглото лице Laughing.Като месечинка е ,макар и сладка!Липсва и фината костна структура на нашите Сонгюл и Айча.
Някъде срещнах подобна класация и за мъже актьори,но за съжаление в момента не я откривам.
 Hug dterziiska, плийз,помагай ,мила!Ти си нашето ЦРУ.   love001
Докато ровех обаче ми попадна едно клипче с най-популярните и обичани турски актьори. Joy Joy Освен двете съседчета Laughing са включени и нашите убавци.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:58 от vikktory

# 384

Да, това и аз го видях  докато се опитвах да намеря в този сайт и класация за мъже. Доста се посмях - някои от колажите са много забавни!

# 385

Да, това и аз го видях  докато се опитвах да намеря в този сайт и класация за мъже. Доста се посмях - някои от колажите са много забавни!

Joy Не го бях гледала ! Голям смях! Laughing

# 386

Докато ровех обаче ми попадна едно клипче с най-популярните и обичани турски актьори. Joy Joy Освен двете съседчета Laughing са включени и нашите убавци.

smile3518 smile3518 Нищо не мога да гледам.И кой е според клипчето най-обичания??Макар,че аз освен К.Т.,този с обратната на него абревиатура,Халит,Галип и Мурат не познавам други.

# 387
# 388
Извинявайте,че ви занимавам,но не мога да се стърпя. tooth tooth tooth tooth tooth

# 389

Общи условия

Активация на акаунт