Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 367
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
От добрите стари времена:

# 361
# 362
# 363
# 364
# 365
Вижте на какво попаднах - Галерия на най-красивите дами от сериали. Тя е от тази година - горе вляво пише датата, но на турски не разбирам кой е месецът.

http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/dizilerin_en_g … ?tc=40&page=7

Незнайно защо от "Перла" няма нито една представителка! newsm78 Берен Саат е на 1-во място, а Джансу дере от "Езел" е на второ. Явно наистина в Турция нашата "Перла" не се ползва с особена популярност за съжаление. Не знам дали няма подобна класация и за мъжете. Ако на някого му се занимава, може да се порови - ще бъде интересно там как стоят нещата.

# 366
Датата е 01,05,2010 г

# 367
dterziiska,мерси за снимките на Сонгюл!Тъкмо щях да копвам и аз за равновесие.

# 368
Незнайно защо от "Перла" няма нито една представителка! newsm78 Берен Саат е на 1-во място, а Джансу дере от "Езел" е на второ. Явно наистина в Турция нашата "Перла" не се ползва с особена популярност за съжаление. Не знам дали няма подобна класация и за мъжете. Ако на някого му се занимава, може да се порови - ще бъде интересно там как стоят нещата.

Може би  в Тр "Перла" вече не е актуален, там са го гледали преди 3-4 години.  Ако са го давали успоредно със снимането, значи са започнали снимките 2005 г, не знам кой месец, ако знаете пишете,  да приемем,че са започнали излъчването през 2006, завършили  са сн. и излъчването през 2007 г.   През трите години от тогава досега е изтекла мн вода, разбирай сериали. А ние сега го гледаме, за нас е актуален  и ни се иска навсякъде да е така.    Миналата година  при тях беше мн актуален Листопада, печелеше награди,;  актуален беше и Ашкъ Мемну, също взе награди, и ще бъде актуален до края на филма,  сигурно после ще е нещо др на дневен ред у комшиите.  Така мисля аз, възможно е да не съм права.

# 369
И аз мисля като vania1954.Ако питат мен Пънарчето трябва да е сред първите в класацията.Не знам тази Берен какво толкова и харесват.Аз въобще не я възприемам.Седеф Авчи е на 7-мо място.За мен тя е с класи над Берен.Сонгюл не е участвала в рейтингов сериал и вероятно за това не е намерила място в класацията.Туба -тази която е на 4-то място е много по-красива от Берен.Да ме извинявате ,но тази която е на второ място за мен няма място в класацията.

# 370
Много хубавици , много нещо ! Peace Лично аз бих направила различна подредба от предложената , но на вкус  и цвет .... Фактът е , че има много красиви актриси - Туба , Седеф и Фахрие са ми фаворитки!

# 371
gospojata,писали сме по едно и също време почти същото.И аз така бих подредила дамите в класацията.

# 372
gospojata,писали сме по едно и също време почти същото.И аз така бих подредила дамите в класацията.

Peace Да ! Изобщо не знам как Берен се е озовала на първо място , да не говорим за Hazal Kaya , която са сложили на трето ! ooooh!

# 373
Мисля по-различно от Вас, може ли да Ви подразня като си изсипя моето мнение?  Туба е хубава само в лицето, в тяло не е съразмерна никак, затова е все особено облечена:  има широк ханш, гледала съм я по бански, все заема някакви странични пози, сравнително малък бюст за ръста си  и има хлътване назад в областта под бюста.  В това отношение Седеф Авджи и Берен са съразмерни,  и бюстовете им са  стегнати и добре оформени, особено на Берен,  Хазал Кая също е съразмерна за ръста си, е  ниския ръст е минус разбира се,  Джансу Дере е мн висока и слаба/кльощава/ и в лице не е красива, на всичко отгоре няма никакъв чар тази жена,  мн ми е дървена някак.   Може "Перла" да не е актуален,  но  Сонгюл  е  актуална, не спря да играе в нови продукции, затова  независимо от Перла  недоумявам,  че  въобще  я  няма  в  класацията, ако въобще е класация, а не  някакво наслагване на сн.

# 374
alex_b,ако има евентуална класация за турските мъже актьори,то се знае кой ще я оглави.Сигурно и за това няма.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт