Перла - Мехмет, ти си моят герой - Епизод 34

• 49 060
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
alex_b Благодаря Както съм ядосана започвам чаша по чаша

Ето го и този от Езел

# 406
# 407
# 408
Изчезна ми поста ! #Cussing out Мисля ,че точно този Кенан , беше на първо място в класацията !
Ще се възползва и аз от едната чашка с уиски ! Peace

# 409

dterziiska,благадаря ти за снимките!Не лошо изобщо момчето.Но ако трябва да кажа кой е за мен по-по-най , няма смисъл , то се знай.

# 410
# 411
# 412
# 413
Пропадна ми връзката към сървара за десетина минути и побеснях! Добре, че бързо се оправи.

В класацията Кенан беше втори след Мурат Йълдъръм, трети е някой си Мехмет Асланту, който нищо не ми говори и 4-ти наш Къванч.

Между другото, след като ЕЗЕЛ спечели толкова много награди миналата седмица, ми стана любопитно и изгледах преведените до момента серии /те са 19/. Много особен и различен от всички останали сериал - с много психология и философия. Даже много ми хареса. Актьорите също са страхотни, особено Кенан /без Джансу Дере - тя определено не ми харесва нито външно, нито като актьорска игра/. Извинявам се за спам-а.

# 414
# 415
И какво не му харесват на момчето

# 416
Пропадна ми връзката към сървара за десетина минути и побеснях! Добре, че бързо се оправи.

В класацията Кенан беше втори след Мурат Йълдъръм, трети е някой си Мехмет Асланту, който нищо не ми говори и 4-ти наш Къванч.

Между другото, след като ЕЗЕЛ спечели толкова много награди миналата седмица, ми стана любопитно и изглезах преведените до момента серии /те са 19/. Много особен и различен от всички останали сериал - с много психология и философия. Даже много ми хареса. Актьорите също са страхотни, особено Кенан /без Джансу Дере - тя определено не ми харесва нито външно, нито като актьорска игра/. Извинявам се за спам-а.

Моля те кажи ми тежък ли е?Има ли много рев,сълзи и сополи?Това не мога да понасям в турсите филми.Все са кахъри.Щом обра всички награди значи е хубав,но филми които ме натоварват гледам да избягвам.Пък и визията на актьорите им ако не ми носи естетическа наслада - не могат да ме вържат да гледам.Така с предубеждене подходих към този филм.Момчето е хубаво,но актрисата едвам понасям,/също като Берен /.В "Горчива любов" със Сонгюл не ми допадна и това е .

# 417

Май всичките им актьори са минали през конкурсите за красота или модели.Умен ход.Ако не с талант,то с визия.

# 418
И какво не му харесват на момчето

Те като не го искат , ние ще си го вземем одма! Party

# 419
Моля те кажи ми тежък ли е?Има ли много рев,сълзи и сополи?Това не мога да понасям в турсите филми.Все са кахъри.Щом обра всички награди значи е хубав,но филми които ме натоварват гледам да избягвам.Пък и визията на актьорите им ако не ми носи естетическа наслада - не могат да ме вържат да гледам.Така с предубеждене подходих към този филм.Момчето е хубаво,но актрисата едвам понасям,/също като Берен /.В "Горчива любов" със Сонгюл не ми допадна и това е .

Ако имаш предвид нещо като "Незабравима", дето реват наред и мъже и жени - няма нищо общо. Той е много силна психологическа драма, с много сериозен криминален елемент, завързан сюжет, сложни герои, много реминисценции в миналот, много философски мисли зад кадър,  нетрадиционни любовни истории, има сълзи, но в умерено количество - изобщо много особен сериал, но мен определено успя да ме грабне. Иначе, елементарно погледнато, сюжетът му прилича на "Граф Монте Кристо".

Общи условия

Активация на акаунт