А как завършва една такава връзка?

• 23 806
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Е,хайде няма нужда.....По -добре се помоли да не ти се случи нещо такова да не вземеш ти да имаш нужда от съчувствие.Спирам до тук с теб-по-умният отстъпва!

# 211
- все пак нали искат най-много от всичко да се чучнат на тяхното място?
Не винаги, никога не съм искала да бъда на нейното място, а и съпруга никога не съм искала да бъда по принцип - веднъж Милен Цветков спомена в едно интервю, че след сватбата си,  се събудил на другия ден  с чувството че на врата си има някаква невидима  верига. Запомнила съм го, защото и аз бих се чувсвала по подобен начин. Брака не е за всеки.

# 212
Не винаги, никога не съм искала да бъда на нейното място, а и съпруга никога не съм искала да бъда по принцип - веднъж Милен Цветков спомена в едно интервю, че след сватбата си,  се събудил на другия ден  с чувството че на врата си има някаква невидима  верига. Запомнила съм го, защото и аз бих се чувсвала по подобен начин. Брака не е за всеки.

ужас, ако човек се чувства по този начин наистина не трябва да се жени

# 213
Безкрайно ми е любопитно защо реши така.
Ти спиш ли с женени мъже?

Когато се запознах с мъжа ми, той беше женен. Спах с него, да. Тогава ли съм била секс играчка, или и сега продължавам да съм?

# 214
Безкрайно ми е любопитно защо реши така.
Ти спиш ли с женени мъже?

Когато се запознах с мъжа ми, той беше женен. Спах с него, да. Тогава ли съм била секс играчка, или и сега продължавам да съм?
Тогава а сега е той. Голяма скрънца си.  Rolling Eyes Rolling EyesТи искаш всичко да продължава вечно.

# 215
Брака не е за всеки.
И аз така мисля. Добре, че живота се погрижи за мен.

# 216
Елиас,елиас,е не ти ли е срам?  Simple Smile

# 217
Елиас,елиас,е не ти ли е срам?  Simple Smile

Честно ли? Не, изобщо не ме е срам  Crazy

# 218
Браво,и мен не би ме било срам.В крайна сметка това си е личен избор.Не си го карала насила...

# 219
Браво,и мен не би ме било срам.В крайна сметка това си е личен избор.Не си го карала насила...

на тебе вече твоят предложи ли ти брак или поне съжителство? ти вярно си навсякъде...

# 220
Това изнервя ли те?

# 221

ясно е, че не съм от фенките ти

# 222
Остана и да си,все пак аз и такива като мен са заплаха за вас и браковете ви.Няма как да си ми фенка.а и няма нужда.

# 223
Остана и да си,все пак аз и такива като мен са заплаха за вас и браковете ви.Няма как да си ми фенка.

ooooh! Stop айде, няма нужда...

# 224
Остана и да си,все пак аз и такива като мен са заплаха за вас и браковете ви.

Тъй тъй  Peace  че кой ерген ще те погледне  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт