Да си поговорим за мода- 2

• 47 823
  • 476
  •   1
Отговори
# 450
да разбирам ли, че не искате да ми помогнете Simple Smile или незнаете дали има ?

Дейзи, не знам дали все още те интересува.. В Asos има  Simple Smile

# 451
  • София
Благодаря, днес случайно намерих малко магзинче за чорапи в младост1 и вътре такива чорапогащи и плетени и цветните. Плетените 10,00лв, цветните за 7,5лв. Купих си един зелен за да видя как ще е и другата седмица отивам за още цветове:)

# 452
  • София
да разбирам ли, че не искате да ми помогнете Simple Smile или незнаете дали има ?
разбирай, че ги има навсякъде. Гугъл знае всичко. Пишеш "чорапогащи 80" или "чорапогащи 60" или "памучни чорапогащи" и :
отделно ги има сигурно и във всеки магазин за бельо  Thinking

да, сигурно си права, но исках да не обикалям по магзините защото съм с малко дете (че и болно сега). Благодаря за отзивчивостта.

# 453
Благодаря, днес случайно намерих малко магзинче за чорапи в младост1 и вътре такива чорапогащи и плетени и цветните. Плетените 10,00лв, цветните за 7,5лв. Купих си един зелен за да видя как ще е и другата седмица отивам за още цветове:)

Честито! Simple Smile

Аз отсъствам напоследък от темата, защото не ми остава много време за форума, но има една друга приятна тема "Без грим, без токчета..", която върви доста активно. Попитай дамите, ако има нещо. Скоро четох точно за дебелите чорапогашници там... Има и други много интересни неща, свързани с модните тенденции итн.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 21:15 от Лили - Лу

# 454
Ето нещо супер новичко и свежичко Grinning Обувки от новата колекция на Lanvin for H&M

http://sepphora-beautyzone.blogspot.com/2010/11/lanvin-for-h-bea … ul-red-shoes.html

# 455

О, още един фен  Hug
Колекцията е много впечатляваща. От обувките тези най-много ми харесват.
Ето клипчето- много сполучлива реклама според мен!

# 456
# 457
Понапрашила се е темата малко. Да я поизтупам Simple Smile

Имам нужда от съвет.  Blush Какво ви е мнението за комбинацията малка черна рокля, с черен чорапогащник, но голи ръце? Става въпрос за този сезон? С телесен цвят ли би било по-добре? Или може би с цветничък чорапогащник и малко шалче на врата в същия цвят? По-натам може и някоя снимка да пусна. В петък е събитието - фирмено коледно парти. Обувките са такива, само в черно:

И още един въпрос ...  Embarassed
Как се маха лепило за изкуствени мигли от клепача и пръстите? А, как се лепят такива мигли, ще търся в Ю-туб... Mr. Green
На всичкото отгоре си слепих и някои мигли и премигвам странно с лявото око, като усетя слепването.  ooooh!

щом един сайт е цензуриран, моля да остане такъв!
модератор

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 17:32 от bubanka

# 458
  • Sofia, BG
За мен най-елегантно се получава черна рокля-телесен чорапогащник-черни обувки. Иначе ако всичко е черно някак се слива  Confused За цветен също съм ок - с червен стои невероятно, случайно пробвах тази комбинация и се получи мноого добре  Peace но понеже е силен акцент не съм сигурна за шалчето в същия цвят да не стане прекалено

# 459
  • Варна
Мишелин, аз бих сложила плътен черен чорапогащник. Това е, ако искаш да си модна /при семпъл модел рокля и обувки, може и цветен чорап с щампи/
Ако целта ти е да спазиш строг протокол - матов чорап с телесен цвят.

# 460
...а лепилото се чисти с двуфазен дегримьор, така се свалят и миглите - напоеното тампонче се задържа отгоре за около минутка и разтваря лепилото без проблем. Двуфазни са дегримьорите с маслена част, които трябва да се разклатят преди употреба - Лореал имат такъв, Ланком...

# 461
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Виждам, че обсъждате модните тенденции и понеже мен хич ме няма в тези неща бих искала да ви помоля за съвет. Наскоро си купих плат, абсолютно същия като едно от саката ми и ми се ще да си ушия от него пола за да стане костюм. Сакото е много късо и най интересното в него са джобовете/едни такива накъдренки/,плата е дебел. Можете ли да ми предложите модел за пола, която е актуална в момента и ще подхожда на късото сако. Забравих да кажа, че съм слаба . Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 462
Благодаря ви, момичета!
Виждам, че bubanka е затрила обувките  Laughing, но се спрях на чорапи с телесен цвят, с черни не ми се връзват голите ръце...  Confused

А лепилото махнах с такава кърпичка, дето ги има в кутиите с епилиращи лентички. Изобщо не съм се сетила за двуфазен дегримьор. Сигурно, защото нямам.  Laughing

# 463
Здравейте   bouquet
Много хубава темичка, как чак сега я откривам ooooh!  Grinning

Искам да ви помоля за мнение - кой модел шапка би подхождал повече на палто - а стилът ми на обличане е към офицален, но не прекалено строго...

Благодаря!

# 464
Втория тип шапка за мен е доста по-спортна и не ми се връзва на палто.
Най-добре пробвай и сама ще се харесаш с подходящата. Филцова шапка е добра идея за палто.

Общи условия

Активация на акаунт