Мразя да готвя напролет

• 35 063
  • 860
  •   1
Отговори
# 765
Бутилката е пълна с бира,отгоре нахлупваш пилето,намазано с олио,сол,червен пипер и там каквито подправки си харесвате,от температурата бирата си шупти и облива пиленцето равномерно и регулярно,получава си хрупкава коричка,а ако не ви мързи много можете да метнете в тавата и някое друго цяло прясно картофче.

Crazy аз не разбрах, че отворена ... Ще го пробвам!

# 766
Абе я по-лесно е да си купим едно пиле на грил за 7 кинта и айде  Wink

# 767
Ми те тия на грил са като врабчета, с охладено, по-голямо стига за повече хора/хранения. А и не знам с какво ги мажат, ние уж избягваме нещата от рода на пинакнтините ...

Това с отворената бутилка звучи интересно, ще се пробва, стига да успея да го закрепя  hahaha

# 768
Тия готовите отдавна спрях да ги купувам....на Редута ги продават в известния Папийон,пилето е пълнено с картофи и тогава грилосано,8 кинта е и е едно розово отвътре....гадничко Sick
Пробвайте го биреното,ем лесно,ем хрупкаво си става.
Върху сол също се получава екстра Peace

# 769
Ми те тия на грил са като врабчета, с охладено, по-голямо стига за повече хора/хранения. А и не знам с какво ги мажат, ние уж избягваме нещата от рода на пинакнтините ...

Това с отворената бутилка звучи интересно, ще се пробва, стига да успея да го закрепя  hahaha

Ма то само си застава,не го мисли - така хубаво си се набучва,че няма какво да му се притесняваш

# 770
При положение, че такова пилепретоплено няма да ядем - за едната вечер ни идва идеален размера на такова на грил.
Ще го пропусна лично аз.
Снощи правих печени чушки, пълнени с ориз.

# 771
viliko, можеш да го пробваш, когато имате гости някой път, като сте повече хора ще го оправите на 1 път  Peace

Joy Joy Joy
Значи е точно за тая тема  Mr. Green

# 772
Аа, като имам гости - правя еднакво - или кюфтета, или бутчета печени, или пържоли, или наденици и тн. Най-мразя да сервирам различни неща и да ми се гледа по чиниите на кой какво - или поне аз така си мисля, щото не е имало претенции, ама аз така си го представям  Wink

# 773
И ние по принцип, но като ни гостуват бабите примерно или сестри, тогава така правим, защото всеки си има особено отношение към различните части на пилето  Simple Smile

# 774
Да бе, при мен винаги става бой за бутчетата  Joy

# 775
Аз пък най-много обичам крилцата Simple Smile мъжът ми фенерите, детето бутчета, а братовчедка ми от съвсем малка месо на обича, освен бялото на пилето, не съм вярвала, че има човек, който да го обича (печено с цялото пиле), но всякакви вкусове има  Simple Smile

# 776
  • Пловдив
Как се готви мързеливо пиле със зеле? Пилешки бутчета имам. Да хвърля всичко в гювеча или как? Най-най-най-мързеливия начин Simple Smile

# 777
Абе я по-лесно е да си купим едно пиле на грил за 7 кинта и айде  Wink

Ама трябва да уцелим сряда в ...къде беше newsm78, май Била... давали за 7 кинта комплект - пилето с бутилка бира Laughing Ама това като взема заплата де, че ми трябват 5 от тия врабци Joy

# 778
Да, Билата - зимата беше с бутилка вино, сега е с бира вече и не знам редовно ли е. Аз взимам от една пицария до нас.

Как се готви мързеливо пиле със зеле? Пилешки бутчета имам. Да хвърля всичко в гювеча или как? Най-най-най-мързеливия начин Simple Smile
Пилето се изчиства, измива и нарязва на порции.

Зелето се изчиства, измива и се отстраняват от него твърдите части, а останалото се нарязва на ивици. В дълбока тенджера се слага половината зеле, върху него пилешките парчета, а отгоре останалото зеле.

Овкусява се и се слагат настърганите на едро ренде домати, олиото и 2 ч.ч. вода. Слагат се зърната черен пипер и се вари около един час. Ако е необходимо, се долива още вода.

# 779

Точно това ще ядем довечера, но мъжът ми го прави немързеливо  Rolling Eyes на котлон го приготвя, бутчетата на фурна и накрая ги събира, по-вкусно става, аз обаче го слагам в тавата с олио и мятам пилето отгоре, защото съм от тая тема  Mr. Green пак бива Peace

За тия промоции не съм се пробвала никога, има ли бой с бабички? Обикновено като минем след работа, всичко е обрано, може би сутрин трябва да щурмуваме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт